Mamici de septembrie-octombrie 2006
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana81 spune:
Indraznesc sa scriu cu toate ca fac parte din clubul mamicilor de iulie august dar am vazut ca ultimul mesaj postat era de FLORICIKA. Felicitari
bravo, sarcina usoara, bebe sanatos, gras si frumos. Nu mai aveai rabdare, ca doar am vorbit saptamana trecuta. Te pupic!Ei bine sa nu imi dai si mie un pm? sau sa imi scrii pe messenger? Lasa ca te iert.
Vad ca sunteti multe de la miresele anului 2005, nu stiu cate va mai aduceti aminte de mine....Ma bucur sa vad cum ne inmultim ca gravidute. O sa mai vin pe la voi. Si nu uitati luati elevit in loc de materna, reduce greturile garantat pe fete, aveti grija cu muraturile, retin apa sunt sarate, eu m-am trezit de dimineata cu ochii umflati acum nu mai am nimic. Incercati sa fiti calme, sa nu disperati ca luati propotii acum depinde, eu am luat cam 5 kile deja. Va pup pe toate!
Ioana
11+
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
RO ANA spune:
Gata, ma inscriu cu acte in regula.Ieri am fost la eco si am vazut samburelul(seamana cu mine:))
floricika spune:
Ioana, ce coincidenta, tocmai ti-am scris la mamici de iulie august![]()
Ro ana, bine ai venit, in cate sapt esti?
Nunta
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by floricika
Ioana, ce coincidenta, tocmai ti-am scris la mamici de iulie august
Ro ana, bine ai venit, in cate sapt esti?
Nunta
Te pup Flori vad ca ne perindam bala mine ba la tine! Mi-ai facut o adevarata surpriza.
. Eu sunt tare deprimata ca ma ingras. Si deprimarea creste si mai mult cand iti vezi sotu' ca suna la usa la ora asta cu mcdonalds. Cand vad mancare am pofte!
Ai mare grija. de fapt stii totul de la sora taLegat de creme anticelulitice...eu pana acum am folosit de la sanasol. Tocmai am terminat un tub si ma gandeam sa imi iau de la chicho sunt mai scumpe dar cica mai bune. Pupici!Ioana
11+http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
acai24 spune:
Fetelor mersi mult de incurajari...vreau sa va zic ca pana acum nu au aparut rusii..teoretic trebuia cam pe 9-10 ianuarie...nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu....sotul mi-a mai luat un test de data asta ala cel mai scump dar imi e teama sa-l fac...daca iese iar o liniuta...in rest imie cam greata dar nu excesiv si ma dor sanii ingrozitor...eu tot sper sa fie
Ah si mai e o problema din cand in cand imi da cate un junghi in burta dar apoi imi trece (cam in 10 secunde).Voi ce parere aveti?eu am zis ca daca nu vine pana sambata deci 15 imi fac testul....luna trecuta am avut pe 13 decembrie si eu am ciclu regulat cam la 26-27 soseste...sa-mi tineti pumnii....
nunta noastra http://photos.yahoo.com/drandreea
floricika spune:
Acai, eu zic sa nu mai astepti si sa faci testul! Excat asa a inceput si la mine, cu dureri de sani si cu mici intepaturi ba in dreapta, ba in stanga si in plus ma durea spatele si burtica de parca venea ciclu....
Dar nu a mai venit!
Fetelor eu zic ca trebuie sa delegam si noi pe cineva sa se ocupe de listuta, sa ne trecem DPN-ul si altele....Cine se anunta? Din pacate eu m-as ocupa dar sunt zile cand nu intru pe desprecopii deci nu sunt cea mai indicata persoana.....Haideti sa ne organizam!
Nunta
flavia ramona spune:
Vad ca incepem sa ne inmultim din ce in ce mai mult. E bine.
Eu intru la Mamici din Arad si vreau sa va spun ca deja suntem 5 gravidutze acolo. Parca e epidemie de gravidutze. O sa le spun sa intre pe aici ca tot la septembrie-octombrie 2006 se incadreaza.
Noi suntem bine. Inca nimic pofte sau greturi. Suport mai greu unele mirosuri, dar nu pot sa spun ca mi-e greata. Nici de mancat nu mananc mai mult. Bine ar fi sa fie tot asa. Singura chestie nasoala e ca mi-e cam somn tot timpul. As dormi zi si noapte.
pozici
inni spune:
Mie imi e tare rau.De unde nu aveam decat dureri de burta si de sani, acum imi e greata de nu mai pot si dimineata si seara.Am bagat la lamai in mine de mi s-au sterpezit dintii.Si ma doare si capul uneori.Sper ca voi sa treceti mai usor si sa nu patiti ca mine ca e tare nasol.Casa mea e vraiste.Sotul meu vine si el tz de la servici, ma ajuta la treburi dar nu intotdeauna are timp.Sunt de aprox o saptamana asa, dar am senzatia ca de cel putin 2 luni.
Pupici.
Si fara greturi.
anangel_lexi spune:
Eu nu am greturi decat destul de rar, dar n-am dat niciodata afara! In schimb nu mai suport mirosurile puternice, indiferent daca sunt mirosuri placute sau nu, nu le mai suport!
Astazi de dimineata am fost sa caut Clear Blue la 2 farmacii din Unirii si n-am gasit! Sper sa gasesc in Piata Amzei ca vreau sa dau o fuga pana acolo in pauza de masa. Dar daca nu gasesc ce sa fac? Voi aveti idee unde as putea gasi Clear Blue?
I wish I were an angel...
Poze diverse
P.S. Ioana81 si Floricika, mai dati si voi fetelor pe la subiectul Mireselor de 2005, poate ne adunam mai multe foste miresici viitoare mamici si ne intalnim. Ce ziceti?
anangel_lexi spune:
Fetelor, mi-am permis sa fac o lista provizorie cu mamicile de sept-oct 2006 de pana acum. Astept detalii de la fetele a caror DPN sau al carui medic nu o/il stiu. Sper sa ne inmultim iar eu sper sa pot sa strig in gura mare ca ma alatur voua! V-am trecut pe lista in ordinea intrarii pe subiect.
inni DPN
5.09.2006, dr. Badiu
Leditia DPN
19.09.2006, dr. Tutunaru
flavia ramona DPN
2.09.2006, dr. Novak Tobor, Szeged
RO ANA DPN
6.09.2006, dr. Moisa Anca, Maternitatea Giulesti
Ignatica DPN
2.09.2006, dr. Anastasiu
Paps DPN
?, dr. ?