Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 5

mihaela_specht spune:
dani_flor pe Dennis la botezat sambata pe 24 si era post,nu a zis nimic preotul ca ar fi ceva.
de unde din Romania esti?

mihaela_specht spune:
LA MULTI ANI
Mario,Eva,Alexandru,Radu,Ana-Maria.
ce multi sarbatoriti avem pe 27,sa ne traiasca si sa fie sanatosi.

dani_flor spune:
Cristina, mihaela_specht, ce faza, nu am stiut!!!!
Noi acum 6 ani am botezat-o pe Ioana pe 26 decembrie si nu mai stiu exact, dar asa parca imi aminteam ca nu voise preotul in post, dar poate nu imi amintesc eu bine.
Fetelor, asta da veste buna pentru mine. Asta inseamna ca as putea sa botez si eu de Florii, mi s-a parut intotdeauna o zi de sarbatoare foarte frumoasa, pe mama o cheama Florina.
... Si inca ceva, spuneti-mi va rooooog, cum ati procedat cu masa de dupa, ati aplicat vreo restrictie la meniu ??? In sensul a nu se minca carne fiind in post ??
mihaela_specht, sunt din Bucuresti. Tu?
va pupic,
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

mihaela_specht spune:
eu sunt din judetul salaj.
ei ce masa de botez e aia fara un pic de carnita:P,fara restrictii.
asa ca poti sa o botezi pe mititica si daca e post.
pupici mihaela

cge spune:
Noi nu am avut restrictii la meniu, dar nici un invitat nu tinea post.
Asa ca daca mananca carne la ei acasa, de ce sa nu manance si la botez.
Gandeste-te daca veti invitati care tin post si actionati in consecinta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

alinam spune:
buna fetele!
La multi ani sarbatoritilor de astati si Stefaneilor :)!!!
foarte liniste pe aici, se pare ca toata lumea inca chefuieste sau cauta la cutia cu maimute ceva pastile de fiere, ficat :).
La noi mosul a fost darnik, i-am luat lui bb si o minge muzicala de la miniblu , e foarte incantat de ea ca iese un viermishor ceva din ea.... heheh i-a dat in cap pana nu a mai iesit :))).
mai sunt bb-i care la 3 luni nu se intors de pe o parte pe alta??? sau nu fak abdomene? ca al meu e cam puturos se pare.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)

dani_flor spune:
Cristina si Mihaela . Am inteles.
Mai fetelor, bebelina mea nu se prea uita la jucarele . Noi avem 2 luni si 10 zile... La persoane se uita ride, gingureste, etc.
dar la jucarele...deloc, orice i-ai pune in fatza. Se uita doar dupa bibe citeodata la masa. Nici noi nu ne intoarcem pe nici o parte.
Am inceput de vreo citeva zile sa ducem minutzele la gura, dar destul de stingaci...
Stiu ca nu se compara copiii, ca fiecare are ritmul sau propriu de dezvoltare, dar mi-ar place sa mai aflu pareri.
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

sofia_misicu spune:
In primul rand Craciun Fericit cu intarziere!
Sper ca e toata lumea bine si intreaga si ca va reveniti cu demnitate dupa sarbatori. Eu una sunt obosita. obosita dupa atatea vizite si atata mancare...
Copilu a fost in trei vizite pana acum: la familia mea, la familia lui si iar la familia mea"
De atunci a devenit foarte sociabila. Aseara noi picam de somn iar Nuka facea conversatie cu caruselul: si chiuia si mormaia si gangurea de nu se mai auzea televizorul.
A primit de toate pentru toti, toate tipurile de paturici ca am spus la mai multi de existenta lor asa ca acum o sa tot stam pe paturici educative.
Din pacate nu prea pot sa mai intru pe net ca ni l-au taiat tampitii de la cablu.AM fost sa il platim in ultima zi de plata insa nu era nimeni sa ne primeasca banii asa ca ni l-au taiat ... Acum stau pe dial up si imi sta in gat.
Gata, ma duc sa mai mananc ca nu mi-a ajuns in cele trei vizite de pana acum!!!
Am pus si noi poza la capitolul baitza! si o poza noua la tatici cu Irina care il "face norocos" pe ta-su.
Sofia si Irinuka

pharmacris2002 spune:
Buna seara mamici si bebelusi
dani flor-nu-ti face probleme ca nici bebelusa mea nu este interesata de jucarii.Nici in mina nu poate sa le tina si are 3 luni si jumatate, dar nu-mi fac probleme ptr ca fiecare copil se dezvolta in felul lui.