Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 4

jadi spune:
Bine ai venit Ludmmyla te anuntam ca esti mamica 100 iar fetita este copilul 101!
Fetelor eu am intrat dimineata sa va vad pe aici si vad ca aveti craciun prelungit! Azi am ramas cu bb acasa si sa zicem ca m-am descurcat. Am si mincat, nu am reusit sa ma spal cum trebuie dar o astept pe mama si voi intra sa fac un dus. Bb al meu nu a facut kk de 2 zile si la masa de la ora 11 l-am tzinut de minutze si i-am facut tinut contra la piciorushe si s-a scremut pina a scos totul din el. Nu va puteti inchipui ce era la fundul lui... numai o crema, daca sint doritori pot trimite poza ca am pozat sa ii trimit lui tasu sa vada si el
.
Acum l-am evacuat pe terasa, e o vreme splendida aici, nici foarte frig si un soare. Am auzit ca vor veni ploile din nou cu inundatii cu tot.
Fug ca mi s-a parut ca am auzit usa de la intrare si poate a venit mama ca asa fierb in suc propriu si abia astept sa ma intilnesc cu apa!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

latrishia spune:
Va pupm si noi si va dorim Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si impliniri alaturi de minunile voastre
Lori&Luanna

maddy77 spune:
Buna fetelor,
Ludmila,bine ai venit!!
Inca nu mi-a trecut durerea din zona operatiei,am sunat dr si nu raspunde...am vrut sa-mi pun aseara un supozitor cu indometacin si bine ca am citit pe prospect..este interzis pers ce alapteaza.Voi ce ati mai luat pentru dureri,ca si algocalminul e interzis.
Sunt mai mult suparata ca iau aparut fetei pe langa bubitele care le avea pe fata,unele pe tot copul,ca o alergie..se fie dermatita aia atopica??Ma cam sperii!!!Oare de la ce,ca spal du dermalin de la inceput si cosmeticile nu le-am schimbat,cald in casa nu e..Parca mai e cineva cu bubite de astea?!Ce ati facut?Cu ce trec?
maddy & Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

gabiarama spune:
Maddy , daca poti fa niste poze fetei ca sa putem vedea si noi bubitele .Eu am avut si inca mai am probleme de genul asta cu baiatul cel mare .Si inca nu stiu de la ce ii apar
Gabi
Poze

maddy77 spune:
..si totusi e cam repedeAm uitat sa va spun..aseara am incurcat tetinele si iam dat sa pape cu M,a golit 140ml in 5 min..m-am speriat cat de repede inghitea
maddy & Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

kid2003 spune:
Maddy,si noi am avut probleme cu bubitele. Sunt tari si f mici la pipait? Rosiatice? De fapt, la noi erau asa de mici ca zona cu bubite arata rosiatica toata, nu se defineau bine bubitele. Pe fata ne luptam cu ele de la inceput, dar am avut si pe corp. Dupa 2 saptamani au inceput sa treaca. Acum nu mai sunt bubite in schimb toata pielea de pe corp este uscata rau si se cojeste pe parti. Am observat ca pe dedesubt e piele fina, asa ca sper sa cada o data pielea asta si sa ne treaca beleaua...
Despre Dermalin nu am auzit lucruri prea bune, habar n-am care sunt optiunile, noi acum, de cand cu bubitele, am trecut la detergent lichid special pt bebe, pana acum am spalat cu Ariel. Am schimbat si cosmeticele ei, incearca si tu sa excluzi motivul alergiei: schimba intai detergentul, apoi cosmeticele si mai ales verifica sa ai toate hainutele din bumbac 100%, am inteles ca alt gen de fibre sunt alergene rau de tot.

dani_flor spune:
Buna fetelor!
La Multi Ani Stefaneilor!! Stefan Calin, Stefan Peter si David Stefan!
Si bineinteles La Multi Ani sarbatoritilor zilei: Mario (moki), Eva-Elena (Agri), alexandru (deeapui), Radu Cristian (Ancris) si Ana-Maria (roxica)
sa fiti sanatosi cu totii si sa cresteti mari!
Bun venit in club Ludmmyla!
mihaela_specht, . Am aflat si noi cind e vacanta de primavara a fiica-mii, poti sa ii zic de pasti, este 12-21 aprilie, adica pina in pastele nostru, daca e pe 23. Ceea ce pica tare rau pentru noi
, botezul nu se poate face in post. Desi sa mai intrebam, oare nu s-ar putea face de florii????? Stiu de biserica din Berlin, dar noi avem toate rudele, parintii nostri etc, in Ro si nu am vrea sa ii privam de asta. De adus pe toti nu am putea, sunt prea multi si nu foarte doritori de calatorii
, desi nasi am fi gasit si aici foarte usor.
kid, maddy, si noi ne cojim pe fata de multisor (+ ceva bubite in zona) si nu ne trece . Si dam cu ulei zilnic. Pe corp nu am avut nika pina acum, spalam rufele cu detergent obisnuit (il tot schimbam) dar din categoria sensitive, si nu prea dam cu nici o cosmeticala decit ulei, doar cind imi aduc aminte. Dar nu stiu ce sa ma fac cu fatza.... La mine nu cred ca e de la detergent, ma gindesc.
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

romana_74 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI SI DE NUME SI DE NASTERE!
o FLOARE LA TOTI!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

cge spune:
Daniela, noi l-am botezat pe Victor de Florii.
Botezuri se pot face si in post.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei