Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alinam nu toti bbii se intorc la 3 luni..e prea devreme..al meu s-a intors de 2-3 ori si atat..acum are fundul prea greu ..are 8kg .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Am pus si noi poze in albumul de 4 luni(desi mai avem inca o saptamana..ca sa nu le fie urat fetelor singure ) si la braduti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ancutza a inceput sa isi iubeasca jucariile cam in jurul varstei de 3 luni. Am vazut ca si ea incearca sa se intoarca, dar nu-i iese.
Mai avem timp ptr asta.

Cel mai haios a fost ieri ca de cate ori auzea la tv un mos cu'Ho,hooo', radea in hohote, chitaia 'hi,hi' si ea.
pana acum, numai frati-sau reusise s-o faca sa rada in hohote, asa ca sunt tare incantata.

Si e tare haioasa ca de fiecare cand mananca, pune si ea manuta pe biberon.
Suzeta cand e gata sa ii cada, si-o indeasa singura.
E fata descurcareata, suzeta e de baza.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Fetelor multumim de urari. Ne-am serbat primul nostru Craciun si ziua de nume prin vizite,si tare ne-a placut,mai ales ca la una din vizite am gangurit cu o fetita timp de un sfert de ora de ne-am prabusit de ras cu totii.
Azi,cand am implinit doua luni,mama asta mi-a facut cadou vaccinurile..Dimineata am sunat-o pe pediatra si am intrebat-o de ce toata lumea a facut la 2 luni Infanrix ,iar mie mi-a dat tetracocq. Stiti raspunsul??? Auzi,cica e cam scump si nu si-a permis sa-mi spuna..Probabil ca parem niste coate goale..iar cand i-am zis ca eu hotaresc daca-mi permit sau nu,dar ea e obligata sa ma informeze ce e mai bun pentru copil..a inceput sa-mi spuna ca nu trebuie sa ma supar,ca multa lume nu are..de parca nu ar fi fost in casa la noi si nu ne-ar fi vazut,macar in mare,posibilitatile...Mai tarziu,cand am sunat-o sa intreb daca sa iau Infanrix simplu sau Hexa..m-a intrebat..de care?Ca ea nu a auzit de Hexa..Va dati seama..Noroc ca avem abonament la Victor Babes si putem sa ne consultam si acolo ca altfel...
La multi ani celor care fac azi ..luni...

Ana Maria si Radu Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Marlena si noi avem fundul greu .... va ajungem din urma imediat, avem aproape 7kg dar suntem cu vreo 3 saptamani mai mici :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor! La multi ani sarbatoritilor zilei!

Ludmmyla, bine ai venit!

Fetelor, uitati ce mesaj haios am primit de la Tonnia:"Am nascut! Glumesc, nu-mi merge internetul. Ureaza tu fetelor Sarbatori fericite, te rog. La multi ani!"

Eu am fost aseara la intilnirea de unshpe ani jumate, a fost fainutz. Dintre fete, doar 3 avem copii, si toate 3 am stat in aceeasi banca 4 ani de zile. Iar dintre baieti, doar unul are copii, si a stat in spatele nostru. Eu nu cred ca e coincidenta, o fi fost ceva cu lemnul bancii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am scris un ditamai mesaj si l-am sters, hehe.
Spuneam ca azi am facut o baie super relaxanta cum nu am mai facut de mult timp, am umplut cada cu apa si am stat in nesimtire cu capul golit de ginduri... noroc ca sa racea apa ca ramineam proasta cu atita golire. Dupa aceea m-am cremuit, m-am parfumat si atit ca a venit bb din oras si a trebuit sa il preiau. Basca mama a prajit cirnati si miroaseam toti ca niste cirnati, a trebuit sa il schimb si sa pun hainele mele la aerisit.

Fetelor stiti ca ma plingeam de copilul meu ca nu gingureste, ca nu se joaca si ca nu face nimic cind il asez pe burta. Acum face din toate cite ceva, treaba e ca nu face atunci cind vreau eu ci atunci cind vrea muschiul lui. Inainte de baie iar l-am atirnat de picioare, doamne ce ii place, hohoteste de placere si se uita in ochii mei sa vada cind il mai ridic. Si dupa il fac avion si il bag in baita... se lupta mama cu el sa il potoleasca in apa. Dupa baie insa, urlete de prea multa oboseala si nu tace decit cu bibe in gura.

Eu am observat ca asta mic e atras din ce in ce mai mult de teve... de ce nu este bine sa se uite la teve? ca eu abia ii desprind privirea de televizor.

Voi mincati protocale? Ca eu am cam dat iama in ele si imi este sa nu ii provoc ceva lui bb... la mere am renuntat ca am vazut ca il cam deranjeaza la stomacel, nu il doare dar face kk des... la fel si la lactate si vad ca s-a reglat!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Am actualizat si noi albumele comune.

Marlena, superb primul brad al lui Alexandru.
De fapt, toti sunt absolut minunati.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Multumim Cristina pentru aprecieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La multi ani la Stefanei si sarbatoritilor zilei !
Sa cresteti mari si frumusei !
Codruta, petrecere frumoasa la Vatra Dornei !
Am veste buna: Fabiano o sa petreaca anul nou cu verisorul lui,
Victor-Andrei (al Antoanelei). Cred ca o sa fie interesant, abia astept sa imortalizam momentul.
Pupici la fete si bebei.

Carmi

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput