Copilasi de iunie-iulie 2003 (66)
Raspunsuri - Pagina 14

Kehleyr spune:
Amik, sa nu o fortati cu schiul ca pe barbatul meu asa l-au speriat ai lui cand era mic. Ei nu schiau nici unul dar au insistat cu el si a prins teama de partie de pana la 19 ani si intalnirea cu subsemnata nu i-a mai trebuit . Era mult mai usor daca va vedea pe voi si din spirit de imitatie vroia si ea... De ce nu inveti si tu, ca esti inca in putere?
Si eu am probleme cu gradinita si imi fac griji ca nu am timp ca ma ocup si de asta (de cautat) plus ca as vrea sa se implice si sotzul meu si el chiar ca nu are timp...
Fi-mea are 89 cm si 13 kg, deci e mult mai micuta decat Alex.
Spor la invatat... cand ai licenta? Acum in sesiunea de iarna? Scuze dar eu parca am fost studenta in alta viata si nu mai tin minte nimic .
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

cgaby spune:
buna!
amik - cu gradinita, trebuie testata de catre tine...parerea mea! te duci si le vezi....
dana - tinem pumnii sa fie totul ok! sa fie bb sanatos!
cornelia - sanatate multa lui stefan...la noi contra febrei cel mai eficient a fost novocalminul...si tinut cat mai dezbracat. sa nu-l infofolesti! ma bucur ca maria e bine! multi pupici si sanatate!
bobi - sanatate lui andy! ce ai facut cu interviul?
pupici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

amik spune:
dana, da, as vrea si eu sa invat sa schiez...iar in privinta alexandrei sa stii ca nu o sa o fortez in nici un caz...ma astept insa la un refuz categoric din partea ei!e foarte reticenta la nou!usor, usor poate se familiarizeaza, totusi.
nici eu nu ma pot baza pe razvan in cautarea gradinitei...din pacate nici la dus/adus copilul nu cred ca o voi putea face pt ca el are un program de lucru dintre cele mai ciudate.asa ca eu voi fi responsabila cu asta.implicit voi cauta un job cu program lejer.unde gasesc eu un asa job???
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Andra_ spune:
Buna fetele si LA MULTI ANI (IMPREUNA)!!!
Am revenit si eu din concediu azi, tare bine si scurt a mai fost...
BIBI - felicitari, sa stii ca si eu rid singura pe-aici, asa deci doamna Bibi, bag de seama ca lasasi existentialismele deoparte (a patului) si trecusi la rationalisme: bravos si sa te vad cu fata aia de mi-o promisesi de-acum 2 ani!
Noi am avut un concediu cuminte: n-am plecat nicaieri, doar o zi pina la niste prieteni la Valea Doftanei, dar am fost fr. ocupati cu vizite, shopping, intilniri, maraton Lost etc. Si-am stat o groaza cu copilul, care e in continuare cuminte si dulce. Am avut si vizite de copii, cu care se manifesta cam asa: daca sint mai mari casca gura si incearca sa se bage in seama, daca sint mai mici ii cam terorizeaza (adica latra si se strimba la ei, de ajuns cit sa-i faca sa urle)... Daca ii ia cineva ceva se posteaza ostentativ cu miinile-n sin in fata mea si zice "eu n-am nici un tren..." (daca respectivul i-a luat trenul), apoi se retrage jignit la el in camera.
Am scapat definitiv de pampersi: din 23 de cind am inceput concediu nu i-am mai pus si gata, nici noaptea, nici afara, pur si simplu. Noapte l-am trezit citeva zile si l-am pus pe wc, dar cum am vazut ca nu e problema nici daca nu-l pun, am renuntat, asa ca acum cere daca vrea. E minunat, si de bucurie ca fac asa o economie in bugetul familiei, am dat iama prin reducerile de la Zara si mi-am luat o jacheta si o bluza sic
Nu stiu cine ma intreba daca iarasi vreau sa-mi schimb jobul: da!!!! Inca oscilez intre decizii, dar din ce in ce mai mult tind sa trec la interviuri, desi m-am saturat si as vrea sa stau locului undeva odata.... Poate ma duc la Primaria sectorului 2, ca am dat peste un anunt de angajarea de-al lor din care reiesea ca e jobul de vis al oricui: training profesional, prime, lucru intr-un sediu modern si civilizat, acces non-stop la internet si intranet, posibilitati de avansare si cite si mai cite - aviz amatorilor!
Si mi-am incheiat concediul cam naspta, ca marti i-am facut vaccinul lui Luca, si a facut as usual febra, iar miercuri nu vroia sa se ridice din pat ca-l durea piciorul, oricum pina la prinz si-a revenit, dar tot ma mai suspecteaza ca eu i-am facut vaccinul care l-a durut
Hai sa bagam odata intilnirea aia in agenda: ce ziceti de luni, 16 ianuarie?
pup u,
Andra

AdynaB spune:
Saliu fetele,
Amik,fimea maninca ca sparta si tot nu se pune nica pe ea,are 12,300 kg si 90 cm.Si eu imi faceam griji ,dar acu m-am linistit.
Mihaela,bine ca sinteti ok si sanatosi!...Pupice lui Flaviu
Bibi sarcina usoara.
Fetele va transmit multe salutari de la Renata,e bine,se va muta in curind cu Vanessa si probabil v-a intra.Sint bine le place singurele fara stres si cearta.
Noi sintem bine,Selina face tot mai multe progrese,e sireata si nazdravana.Se cearta cu buni toata ziua,dar cind e vb. de dormit la ea e prima si nu mai in pupaturi o tine.Incepind la noi carnavalul ,azi am fost la cumparaturi si era un mic teatru de papusi + o tanti care te picta pe fata(copilasii),hop si fimea ca deh,nu am scapat.
Va las, ma duc sa-i fac baitza ca urla
pupice
Adyna si Selina bambina

Magdone spune:
quote:
Originally posted by Andra_
Hai sa bagam odata intilnirea aia in agenda: ce ziceti de luni, 16 ianuarie?
pup u,
Andra
eu sunt pentru! miercuri si joi n-as putea...
amik, iti las mostenire job-ul meu

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Andra_ spune:
Buna fetele,
hai sa fac putina animatie pe aici ca si-asa sint restanta cu scrisul:
AdynaB: o scumpa Selina, multumim ptr vestile despre Renisor, nu stiam cum sta treaba, dar bine ca totul se sfirseste cu bine. Transmitei urari de la multi ani si o asteptam din nou pe-aici cu povesti despre Vanessa cea frumoasa
Amik: un de-asta de nu maninca am si eu acasa, dl. Luca tine mincarea la falcute cu orele, avea certuri vesnice cu el pe tema asta, am incercat oric: cu frumosul, cu pedepse, cu trimis in camera, cu santajul cu bomboane - nimic nu functioneaza! Mai nou vad ca are un prieten imaginar dupa usa "iepurasul David care nu vrea sa manince si eu i-am zis ca nu-i dau bomboane" Iar Luca are 15 kile la 97-98 cm si asistenta cind a venit sa-i faca vaccinul primul lucru a zis "e slab!"
Gio: ce mai faci, cum ati petrecut sarbatorile, ce mai face printesa cu ochi albastri?
Kehleyr: si eu as vrea sa-l pun pe Luca pe schiuri iarna asta, vedem daca reusim sa ajungem la munte intr-un week-end, abia astept sa-l vad, mai ales ca si Dani schiaza si are "role-modelul" necesar, eu... mai bine ma abtin sau poate nu, ca pe pirtia de copii sint si eu zmeu Oricum eu am fost mereu un copil temator si puturos, iar ai mei n-au insistat, fiind si racita toata iarna in copilarie, drept care am invatat sa ma tin pe schiuri si cam atit, si tare rau imi pare, pe el mi-am propus sa-l educ in acest sens de mic chiar daca va protesta el initial, cind il va vedea pe tati, unchi-su etc., sigur se da pe brazda.
Ptr amatoarele de shopping:
- la Zara au reduceri din 3, probabil vor mai tot reduce pina in februarie, dati o raita, dar nu intrati la copii ca va faceti singe rau de pomana... sint scumpe de
- la Kenvelo mai au reduceri la hainute de copii, am gasit niste pantalonii super haiosi cu buzunare si fermoare, care initial mi s-au parut scumpi la 500,000, apoi dupa o vizita prin magazinele de copii m-am repezit sa nu cumva sa fi disparut intre timp...fiind asa ieftini
- Mini Prix: as always daca aveti rabdare gasiti chestii misto si ptr voi si ptr ei. Au tot felul de maieuri de ocazie ieftine, am mai gasit o fusta de matase super la 240,000. Ptr copii erau mai mult ptr cei mici pina-ntr-un an si ptr fete, cel putin la Romana. Aaa: au chiloti de bumbac haiosi cu Snoopy cu 20,000 (de dama, nu de copii!)
cam asta e, pup u,
Andra

nicol74 spune:
La multi ani ! alaturi de familiile voastre si "noastre" !
Bibi o surioara sau un fratior bafta sa gasesti dr. bun
si felicitari pentru curaj !
Kehleyr un dulce pentru ca te gandesti la noi ...
Pojo nu mai plecati draga cu masina, roaga bunicii sa vina,
Flaviu sigur o sa fie incantat, tren, metrou, pentru Teo sunt o super distractie chestiile astea si le poate experimenta doar cu bunicii . Mama me pleaca cu ea frecvent cu mijloacele de transport in comun.
Cornelia ma bucur tare ca sunteti mai bine !
Noi nu am fost plecati de sarbatori, am fost casnici, mama in schimb a fost in "turneu", Italia, Elvetia, fi-mea cred a fost cea mai suparata ca nu a fost si ea in 'vacanta'
Nu prea o incanta ideea de gradinita, sper ca din cauza ca nu stie ce inseamna, fiindca eu astazi ma duc la un 'interviu' si cred ca ma si hotarasc. Nu am vizitat altele doar m-am interesat si au ramas doua in cursa, avantajul principal, apropierea de casa.
Va doresc un 2006 minunat si cu multe impliniri,
Nicoleta

amik spune:
andra, zara nu e decat in plaza ala de pe blv timisoara?ca io ajung acolo din an in paste, mi-e foaaaarte peste mana...unde mai e zara?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

cgaby spune:
andra - wow! a zis ca e slab???? pai atunci fi-miu sigur e somalez! "puiu santinela"...are 11,5 kg!
m-as baga si eu, dar nu stiu exact azi ce face sotu meu sapt viitoare...intreb si va zic....
dar vad ca nu prea sunt amatoare p-aici...mai vorbim.
pupici...noi mergem saptamana viitoare la vaccin...brrr...mi-e groaza de crizele care le va face....
pupici si sanatate tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)