Copilasi de iunie-iulie 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani pe 2006!

Marox, la multi ani! (daca am gresit data, scuze, dar sigur e ianuarie )

Bibi, felicitari si sarcina usoara!

Noi suntem bine. Ne-am intors acum doua zile din concediu si abia acum am reusit sa deschid calculatorul.

Mihaela, e groaznic ce vi s-a intamplat. Sper si eu sa se fi terminat ghinioanele. Important e ca sunteti sanatosi.

La plecare am trecut pe langa ceva asemanator. Dumnezeu ne-a salvat, pt. ca pe marginea drumului au aparut vreo sase catei, care l-au facut pe Doru sa incetineasca din viteza nebuna cu care mergea , iar un minut mai tarziu o masina de pe contrasens s-a rasturnat in sant, exact in fata noastra. Si acum mi se inmoaie genunchii la ideea ca era sa ne loveasca. Soferul era in stare de soc, dar parea doar un pic ranit, l-au ajutat baietii sa iasa din masina, brrr, groaznic.

F. pe scurt: a fost frumos dar extrem de obositor. Am plecat tare ingrijorata, am reusit sa ma relaxez oarecum pe parcurs, dar sunt mult mai obosita dacat la plecare. Sper sa am timp sa pun cateva poze. Revelionul l-am petrecut pe strada extrem de crispata (am inceput bine anul) datorita petardelor. Ma gandeam ca au rezistat atata timp cladirile alea frumoase si or sa se darame chiar atunci cu mine pe strada .

Maria se pare ca a suportat f. bine despartirea. Mama nu a avut nici o problema cu ea (exceptand faptul c aa obosit-o f. mult). Incep sa cred ca eu sunt problema, pt. ca prima zi acasa iar a inceput sa imi spuna ceva de ochi si nu vroia sa doarma cu mine. Sper sa fie vorba doar de suparare. Mi se pare ca Stefan a crescut f. mult in perioada asta. Ma gandeam la el ca la un bebelus, uitand ca e de fapt un baietoi .

Dana, m-am gandit zilele trecute la tine. Ma bucur ca sunteti bine.

Pufulet, ti-am vazut fetele. Sa va traiasca! Sunt tare dulci!

Romana, ce tonus bun ai! Ne-o arati si noua pa Maria?

Gaby, sanatate lui Stefan!

Anamaria !

A, mi-a fost tare dor de voi !!!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna!
bine te-ai intors, cornelia! sper sa ai un an bun...si copii sanatosi si veseli! pupici.
stef e bine, maine il duc la gradi...mi-e groaza ca iar va incepe sa planga..
pupici tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Magda... sincer as vrea, dar nu ma pricep si crede-ma am mii de poze reusite cu copilasii mei, dar nu stiu... si mor de ciuda!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Cornelia... bine ai revenit! Sa ne povestesti amanunte! Si-a atins scopul excursia in doi?

Se pare totusi ca il vom duce pe Matei la gradi de la 1 februarie pentru ca trebuie sa merg la lucru! E super naspa! Parca vad ce rau o sa imi para!!! Dar nu am ce face ca nu are cine sta cu el!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

romana 74 - nasol ca trebuie sa incepi serviciul...dar matei e baiat mare si sunt convinsa ca se va adapta usor! curaj! cu luca cine ramane???
stef a mers azi la gradi, cu scandalul corespunzator, bineinteles...ziceau fetele ca le-a fost dor de el...zilele trecute a fost foarte liniste...
am pus poze de la mosu!
pupici si sanatate!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Pupici!

Romana 74, mult succes cu gradinita!

Nici eu nu prea mai am cum sa aman intoarcerea si la 1 februarie ma prezint la serv. .

Cu relatia am stat cam asa: in primele trei zile ne-am certat ca chiorii, in urmatoarele trei ne-am impacat si in ultimele trei ne-a fost tare dor de copii. Concluzia: noi avem nevoie de cel putin o luna ca sa ne calmam, dar neaparat cu copiii si babysitter dupa noi.

Stefan e bolnavior. Are febra. Abia ii scade sub 39. Sosetele cu otet au functionat cel mai bine pana acum. Iar mi-a facut figuri termometrul care nu imi arata febra la Maria cand cu convulsiile si imi arata temperaturi de 36,4-37,2 si el avea 39,9! Doctorita mi-a zis sa il tin tot cu antitermice. Sper sa isi revina, ca de azi noapte e asa.

Va pup,
poze

Mergi la inceput

Uitasem: am fost la psiholog azi si mi-a zis ca ne vedem si peste o sapt., apoi, probabil ca inca de vreo doua ori la distante mai mari, si pastram legatura in caz de probleme. Pt. mine a fost f. reconfortant sa imi spuna asta. Se pare ca de data asta chiar suntem pe drumul cel bun.

Va pup,
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

Cornelia, imi pare rau ptr Stefan, sa se faca bine. Ce veste buna cu Maria! Ma bucur mult pentru voi!

Sa va spun cu ce cuvant mi-a venit andi de la cresa: gagica!!! nush' ce tot zicea alataieri seara, cand il auzim: "si... gagica"... noi:"cine mama e gagica" el: "roxana meu!" (roxana e educatoarea gagicutza tanara, arata bine, dragutza)apoi iar il auzim: "roxana e gagica meu!!!", ne-am cracanat de ras, va dati seama!

le are cu fetele, mai eram intr-o seara cu el la cresa, il imbracam, si vine si o fetita din grupa cu mama ei la imbracat. andi a inceput sa tipe " e mara meu!"

so, intr-o priviinta, m-am linistit!

in rest andi tuseste, tuseste si iar tuseste. nu e de la plamani, are o sensibilitate in gatut... il insiropez non-stop. dr a zis sa nu ii dam antibiotic de data asta. dar sa o tina asa pana la primavara? mi-e mila de el e foarte nasol cand tuseste asa rau salacu'...

mai fetelor, ne mai vedem si noi? cu copii sau fara?

pupici

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza,

Cornelia bine ai revenit . Ne-a fost dor de tine. Ma bucur ca v-ati distrat bine si te inteleg perfect la partea cu relaxarea, asa e si la noi. Multa sanatate lui Stefan!

Bobi, nu are rost sa il bagi pe antibiotic daca nu e nevoie. Cu tratamente mai naturale ai incercat? Cum a fost la interviu?

Magda, ce pofta imi faci cu magazinele, noroc ca nu pot sa imi cumpar nimic .

Crisa, pe mine sa ma tii fara ciocolata e ca si cum ai tine pestele pe uscat .

Bibi: sa iti spun ce stiu eu. Tutunaru nu face cezariana la cerere, never ever. Puia e OK, dar e destul de aglomerat si scump. De celalalt nu stiu nimic. Oricum, nu vad legatura intre ginecolog si alaptat?

Gio - ce mai faci? Cum mai esti?

Nicol, Martta, amik, Claudya, mai dati si voi un semn de viata.

Noi am facut acum doua zile DTP-ul fara nici un fel de reactii adverse. Stefi a inceput sa spuna poezii (adica eu incep "catelus" si ea continua "cu parul cret") si ne-au dat lacrimile si mie si lui Serban cand am auzit-o prima oara . Cred ca la prima serbare o sa fie cu plansete maxime...

Pentru intalnire, eu sunt pentru, dar nu asteptati ca inainte de trei saptamani nu fac nimic - adica sa ma vad cu analizele alea OK (sper!). As vrea sa o prind totusi pe Magdone inainte sa plece...

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

cornelia, m-am uitat la pozele voastre.maaai, dar ce frumuseti de copii ai!stefan e atat de mare si are niste ochi asa de frumosi!!!nu il mai "vazusem" de cand era moaca mica in maternitate!sa iti traiasca copilasii!

eu intru acum zilnic (de n ori) pe forum dar parca nu mai stiu ce sa scriu.
suntem bine, sa natosi, multmesc lui dumnezeu.cu mancarea stam la fel de prost.sincer, am momente cand ma enervez cumplit ca alexandra ia doar doua guri din ORICE mancare dupa care pare satulaaaaa!!!!!! si eu insist, si ea imi prinde slabiciunea, stiu, si exploateaza asta...am intrat intr-un cerc vicios.am facut de cateva ori figura cu luatul farfuriei din fata cand facea talente.ei,si?a durut-o'n cot!
are 14 kg,cred ca are deja 1m, dec teoretic e ok, nu?saptamana viitoare trebuie sa mergem si noi la vaccin si vedem ce mai zice doctorul.

la munte noi am petrecut grozav.fara copil ne e greu in sensul ca vorbim despre ea tot timpul iar eu am inima cat un purice de dor. primul revelion fara ea...oricum cateva zile departe de tot ne-au prins tare bine!mai vreau. si o sa plecam cat de curand si cu alexandra la munte pentru ca, sper eu, o sa incercam sa o punem pe schiuri.noi, s eu si barbata-miu, suntem absolut antitalent la sport, de orice fel.adica puturosi, comozi si gasim mereu scuze.tare as vrea sa nu o crestem si pe alex la fel.

eu am un mare ghimpe in suflet pentru ca, in stilul meu caracteristic, ma agit din orice fleac.
acum nu e vb de fleacuri, caci vb de gradinita pt alexandra si de licenta mea.mi-e o teama de licenta cum nu credeam ca imi va fi.iar in privinta gradinitei sunt nehotarata caci in cartierul nostru sunt multe,dar fiecare persoana cu care vorbesc are pareri dintre cele mai diefrite despre fiecare dintre ele.nu stiu ce sa aleg, ce sanse am sa reusesc sa o bag din primavara asta...

revin.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput