Copilasi de iunie-iulie 2003 (66)

Copilasi de iunie-iulie 2003 (66) | Autor: anamaria

Link direct la acest mesaj

CRACIUN FERICIT!

Fetelor, scrieti aici muuult... cu parfum de fulgi de nea, cozonaci, sarmale, si An Nou!

continuarea de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62889&whichpage=10" target="_blank">Copilasi de iunie-iulie 2003 (64)

02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
14 iunie Roxana Teodora mami BogdanaP
16 iunie Daniel si mami Doinna, plus Zoe Nicole
17 iunie Andrei si mami Geniest
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr

02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

poze cu frumosii mei (si nu numai )

CRACIUN FERICIT!
si un AN NOU MINUNAT!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

hai ca incep eu sa scriu aici....
ne pregatim intens de serbare...abia astept...
noi de craciun ne ducem in vizite pe la parinti si socrii si de revelion cred ca mergem la nasi! nu stiu exact...urmeaza sa mai discutam. dar oricum, stam in bucuresti.
voi????
pupici si weekend placut!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetelor!

si pt ca asa imi sta mie bine, raspund tot eu prima... (sau cel putin incerc, ca vad ca voi absentati nemotivat...)

noi acasa nu facem Mos Craciun in carne si oase, mie nu mi-a placut niciodata ideea, nu stiu de ce... nici eu nu am avut cand eram mica niciodata, da nu pot sa zic ca i-am simtit lipsa! mi se pare cumva ca e o 'pacaleala' prea pe fata, regizata de mine pe deasupra! asa ca ne multumim cu mosii care vin la cresa/ gradi si cu cel de la maica-mea de la servici (lucreaza la primarie - deci mos cu prestantza, nu asa!!!) in plus, oraselul copiilor e plin de mosi craciuni, mai se vad si la tv... AJUNGE!!!

asa... deci acasa vom impodobi bradul saptamana viitoare, joi sau vineri - inca nu m-am decis daca il impodobim cu 1-2 baieti acasa, sau singuri, sa le facem surpriza... (bla-bla-bla - asta e asa, un fel de-a zice! de fapt doar un pretext ca sa facem si noi bradul linistiti, ca daca ii intrebam pe ei sigur ar vrea sa fie de fata!!!) numitul brad il avem deja, l-a primit cadou tati la scarbici, pe post de prima de Craciun!
azi vreau sa scotocesc dupa decoratiunile de craciun sa-mi aranjez un pic casa, pun luminitze la fereastra si coronitza la usa. abia astept!

azi s-a deschis la noi oraselul copiilor, asa ca maine cred ca ii ducem la masinutze...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

CRACIUN FERICIT!
si un AN NOU MINUNAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

anamaria - dupa cum vezi, ti-am luat-o inainte! nu ai raspuns tu prima! sac!!!!!
ce frumos...abia astept sa impodobim bradul...bineinteles ca ma va ajuta si stefan.....ca re cred ca va manca toate bomboanele inainte de a fi puse in pom!
distractie mare....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

DOINNA - sa va traiasca micuta Zoe, sa fie sanatoasa, vesela si sa fiti fericiti toti 4. Cat despre gelozia fratelui mai mare, cred ca toate mamicile de pe aici cu 2 copilasi se confrunta cu asta.

Despre noi, ce sa va mai spun, eu am turbat de atata munca la serviciu, cred ca nu mai am mult si o iau razna de tot (chiar, Dana, ma gandeam mai zilele trecute cum o fi sa n-ai chef de munca si sa poti sa nu dai in branci, ca la mine e imposibil - vreau, nu vreau, tre' s-o fac).
Am fost si i-am facut analizele Mariucai si se pare ca sint OK - hemoglobina i-a iesit un pic mai mica, dar cred ca nu e grav. Luni mergem la pediatra ei sa vedem ce ne mai spune.

In seara asta se organizeaza la mine la firma spectacol la circ pt copiii angajatilor (Magda - eu intrebam daca e cald in sala ), l-am pus pe Dan sa faca schimb de tura la servici sa ne poata duce, ii tot povestesc Mariucai de o saptamana cum o sa mergem noi la circ, dar - pentru ca trebuia sa fie si un dar - azi dimineata "organizatorii" de la mine de la firma s-au apucat sa puna atatea conditii si sa ceara atatea tabele (pe care le-am mai dat de vreo 3 ori pana acum) si infiintare "comitet de parinti" si etc, de m-a luat greata si-mi vine nici sa nu mai merg. Singurul lucru de care-mi pare rau e ca i-am promis Mariucai si nu ma pot tine de promisiune, desi pana acum am incercat ca atunci cand ii promit ceva, sa fac ce am promis. Sant confuza si nervoasa, va fac voua capul mare, aici trebuia sa fie vorba de Craciun si cozonaci, dar mie mi-e tare greu acum si nu stiu ce sa fac. Si la voi e la fel, daca se face ceva pt copii, va capiaza de creieri cu atatea formalitati? Mie mi se pare ca la noi e un pic prea mult, daca se vrea sa se faca ceva frumos pt copii, OK - fa-o, dar fara atata balamuc.

Si, ca sa nu inchei pe tonul asta, aseara tot vorbeam noi de Mos Craciun si-i citeam poeziile din carticica de la "Mami", cand, brusc, ma intreaba: mami, cum il cheama pe Mos Claciun? E, acu sa va vaz, daca gasiti raspuns...

V-am pupat.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Madi: e cald in sala. Deci ,se pare, ca o sa te intalnesti cu Magdone azi la circ, pt ca si ea se duce cu Razvan.

Magda si Alex(2 anisori!)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

gaby - mi-ai luat-o inainte, hai???

madi - eu zic sa faci un sacrificiu si sa treci peste ce te-a suparat la scarbici... du-o pe fata la circ, doar i-ai promis, si fii sigura ca se va bucura! si da, cred ca sunt foarte multe locuri unde se fac tot atetea (cel putin ) hartii ca la tine! ai uitat ca suntem in RO?

eu am uitat sa va povestesc cum a fost ieri la biserica, bogdan a mers frumos cu lumanarea in mana, singur! si si-a facut cruce la toate icoanele, si-a spus numele si a luat impartasania. tudor mi-a cerut in fata icoanei sa-l ajut sa-si faca si el cruce, cand am ajuns la preot era tare intimidat si am spus eu numele lui, a deschis insa guritza mare-mare si a luat impartasania. desi ii explicasem dinainte ce va urma, abia la cateva minute, pe strada, m-a intrebat serios: 'mami, ce am facut noi acolo???'
la intrarea in biserica facusera ieslea cu pruncul Isus, fecioara Maria si Iosif, cei trei magi si un calutz. bogdan s-a uitat tare incantat la ei, comentand: 'mami, da era un bou care a suflat peste bebelush ca sa nu-i fie frig, asta de ce e cal?!' tudor in schimb s-a speriat de manechine (si intre noi fie vorba, il inteleg, ca arata cam.... BRRR!) si a trebuit sa-i ocolim mai pe departe...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

CRACIUN FERICIT!
si un AN NOU MINUNAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetele,

Madic eu nu prea inteleg cum vine treaba asta cu hartiile. La mine la firma s-a dat un mail ieri seara cum ca suntem toti asteptati in data de la ora de impreuna cu copiii la brad si... atat . Tu lucrezi cumva la stat, ca acolo e birocratie mai mare?

Si noi vrem sa impodobim bradul la inceputul saptamanii viitoare, dar inca nu l-am cumparat. Ma gandeam si la o coronita, insa cred ca o sa cumpar una naturala, si o sa o ornez eu cu mana mea, cele din comert nu prea mi-au placut. Am luat si perdea de luminite, mai ramane sa avem zapada. Am luat si o groaza de globulete de ciocolata si de mosi de ciocolata -- a se citi am scapat azi dimineata in Metro la raionul de cadouri de Craciun , am rezolvat si cu cadoul... am gasit un puzzle cu piese mari care cica e interactiv, n-am inteles eu exact cum, ceva de genul trebuie sa apesi pe butoane si piuie frumos daca dai raspunsul corect, oricum e de la Clementoni si astia sunt firma buna.

Cam atat, haideti fiti si voi mai active acum inaite de sarbatori macar . Luni va povestesc cum a mers cu mosul, se face duminica seara...

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, eu va pup, va zic Sarbatori fericite si un An nou fericit cu multe realizari, mai multe ca anul asta si copii sanatosi si cuminti!

De luni eu nu mai vin la servici, pana dupa anul nou, dar pana plec la bacau pe 22 mai trag cu ochiul pe net si daca e sa ne intalnim cu copiii undeva venim si noi, sau daca va intalniti undeva sunati-ma si pe mine, pleeeeease.

Madi, ti-am trimis un pm, l-ai primit?

Petreceri frumoase de Sarbatori!

Pupici

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

vad ca sunteti bagate in cozonaci, sarmale si alte alea ......

Eu mai am trei ore si intru in concediu.... de fapt era sa intru de dimineata, ca a sunat ceasu, l-am oprimit gandindu-ma "ce fraiera sunt, l-am pus sa sune desi sunt in concediu!!!" si m-am culcat la loc. M-am trezit peste 2 ceasuri... si m-am dus spasita la serviciu...

Tudor toata seara imi arata spre geam, ca se uita Mosu la noi. Ideea e ca Mosu nostru ne verifica daca facem ce trebuie la olita. Si nu prea facem... asa ca Tudor isi face curaj...

Cu intalneala vad ca o cam dam de gard... O lasam pentru dupa Anul Nou? Cineva trebuie sa o spuna!!!!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!
DOINNA - Felicitari, bebica sanatoasa si somnoroasa va urez (ca de frumoasa sunt sigura ca este).

Apreschiuri Ieri Ana a facut greva si a zis ca nu mai vrea sa cante asa ca am dat o raita cu toata gasca in Titan. Unde am gasit apreschiuri (etajul doi) care par destul de solide, la 500.000. Zapada sa fie sa le incercam. Altfel, am mai vazut si la O'Neil unele (cu mult mai) misto, dar erau pentru picioare finute, sub 28, iar noi asa ceva nu mai avem in casa.

Matei este un mincinos. Citisem eu ca cel de-al doilea copil este, de obicei, mai sociabil, mai creativ dar si mai fofilator si mincinos decat primul, dar ma asteptam la asta ceva mai tarziu. Dar iata ca nu e asa, ba chiar dovedeste plin de creativitate in minciuna. Exemplu: Matei varsa apa pe jos. Vine bunicul si il intreaba: "ce e cu apa asta pe jos, Matei" Raspuns:"a facut Ana pipi pe ea".
Tot din folclorul local: "Matei, hai sa faci kk la oala!""Nu fac, sa faca tata".

Astept si eu povesti de la circ. Trebuia sa mearga si Ana cu gradinita, dar a avut filmare si a lipsit, asa ca i-am ramas datoare copilului. Eu nu ma dau in vant dupa circ, dar nu prea vad cum as putea lipsi. Daca ai vostrii reactioneaza bine ii iau pe amandoi, daca nu, il las pe Matei acasa (mi-e frica sa nu se sperie, Ana a urlat cu sapte guri cand am dus-o la Delfinariu prima data).

Si daca tot vorbeati de chef de munca - sa vedeti ce chef am eu!!! Vreau vacantaaaaaaaa!

pe curand,
madishor

“If you treat people like idiots, they will behave according to the rules, and nothing else. But if you give them responsibility, they will know how to use it.”

Mergi la inceput