Copilasi de iunie-iulie 2003 (66)
Raspunsuri - Pagina 15

bobi spune:
saliu!
deci pana acum suntem asa:
1. andra
2. magda (nagdone)
3. gabi?
3. bobi
azi andi pleaca la tara, ma duc dupa el duminica... sa speram ca progreseaza pe acolo cu sania.
la interviuri ma tot duc, dar nu primesc raspuns. chiar azi am fost la unul. pana la urma imi gasesc eu ceva, mereu mi-am gasit... multumesc ca tineti minte... eu nu prea tin minte multe lucruri din cele zise de voi,
va pup sa aveti un w-e frumos si mai intru sa vedem daca ne-am mai strans pentru intalneala
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?

madic spune:
Buna fetelor,
ANDRA - bine ai revenit din concediu. Eu te intrebam de job, ca asa taceai si cand te-ai mutat la actualul job (eu sint RAC si stau bine cu tinerea de minte)
GABY - zi asa, pui santinela? Eu am ajuns la solutia sa n-o mai masor/cantaresc decat atunci cand e strict necesar, altfel ma apuca damblaua.
Va ziceam eu c-o duc sa-i fac analizele, toate i-au iesit OK, mai putin hemoglobina - dar nu mult sub limita, tinand cont ca Mariuca n-a luat niciodata pana acum supliment de fier. M-am resemnat ca asa e ea, silfida, ca de mancat nu pot sa spun ca n-ar manca, sau ca ma rog de ea cate o ora (exceptie face banana), dar la cat e de miscatoare, cred si eu ca nu se lipeste grasimea de ea. Important e ca e sanatoasa, c-o sa aibe timp sa se ingrase.
ADYNA - bine ai revenit si tu si spune-i si lui Rennisor ca o asteptam pe aici.
BOBI - bafta la interviuri!
MADISHOR - voi ce mai faceti?
Noi saptamana viitoare vom merge la vizitat de gradinite (m-am oprit la vreo 3-4 pe langa casa), pt ca din toamna vrem sa devenim si noi "gradinari".
Alte mari progrese n-avem, canta si turuie non-stop, avem program de iesit afara de 2 ori pe zi si am trecut pana acum cu bine de iarna, facem kk si pipi la olita (ma laud si eu, ce sa fac, ca ramasesem cred ultimele), se cearta cu tata-sau pe telecomenzi si multe altele, pe care cred ca le stiti la fel de bine ca si mine.
Cu intalnirea:
1. andra
2. magda (nagdone)
3. gabi?
4. bobi
5. madic (ramane sa confirm luni)
V-am pupat si un w-e insorit si linistit.
Madi si Mariuca

madishor spune:
Inceput pagina 67 aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66419
pupici din zbor,
madishor
The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat