Scandinavii stiu DC... (92)
Raspunsuri - Pagina 8
lilanda spune:
Adelucci, nu pot decit s-o citez pe doruletz, care cred c-o cotat-o,la rindul ei, pe hosenu': "fata Adelo, ce frumoasa esti!!"
Cit despre pozele lui doruletz din orasul natal, ditamai nodu' feroviar, nu pot decit sa exclam:
Holandici, ia ziceti-mi si mie ce zice la www.funpic.hu/en.picview.php?id=26959&c=-1&s=dd&p=2" target="_blank">filmul asta?
mara, mai aveti petreceri multe la firma aia??? Mai intra si tu in concediu sa mai stai acilea prin poiana!!!
si ete, asa, vorba aduscai, stam ca un spin de care sa se-mpiedice lumea, intre anale si orale...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
adusca spune:
deci ma duare capu', da? si-am loat un pumn de pastile de-mi vine acu' sa.....(caut o exprimare eleganta)...borasc (am gast-o).
si m-am 'nervat cu nervii nervosi c-o trebuit sa astept un sfert de ora sa se deschida pozele doruletzei ('tu-i dailapu', erdeesu' si astralu' ma-sii)....m=am calmat ole' can' am vazst rolsu' (credeam c-a me' ie ce' mai urata masina), da' apoi mi-am adus aminte cat ii de frumoasa Adela si iar m-am 'nervat.
de lene am zis?
si am cainele inchis in beci ca o intrat in calduri.
si tre' sa stau treaza sa-mi aduc barbatu' de la prerevelion.
si zicea extrema de craciunul trolilor si nu-l gasisi (sau n-am belit io ochii bine?)
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
bombi spune:
eu-s nervoasa: barbatu' mi-i inca la petrecerea de Craciun si eu nu reusesc sa ma uit la niste amarite de DVD-uri pe care le-am primit. Si am numai 3 computere: unul nu mai vrea sa citeasca in ultima vreme DVD-uri, al doilea a inghitit un DVD si nu vrea sa-i dea drumu', iar laptopul e pe Linux si nu are nici un player, respectiv viewer de poze instalat ...
lena spune:
lilutza m-ai facut sa mor de ras ...pai aia e o reclama mami, zice asa:"iti place ce e bine, frumos.iti place sa nu se fumeze." in fine o treducere cam dupa ureche in romaneste...in engleza e cam asa:" I like it nice. I like it no smoking." breeee am ajuns sa gandesc in engleza in loc de romana...sper ca intelesashi ceva??
e ca sa nu mai fumeze alde teroristi ca barbate miu sau rayu prin carciumi !!!!!
unde Doamne iarta-ma o gasisi???
arboria spune:
quote:
Originally posted by bombi
al doilea a inghitit un DVD si nu vrea sa-i dea drumu'
vezi ca langa sertarul intepenit e o gaurica minuscula. baga matale un capat de agrafa de birou acolo si o sa il deschizi
(fix asta mi s-a intamplat si mie ieri)
Sabina spune:
am venit de la emisiune;)
vreti sa stiti concluzia?(buna de pus la subiectul cu anii interbelici)
In Romania functiona Protectia Animalelor in 1938,
Mama lui Johnny l-a luat intr-o zi la piata, bineinteles imbracat frumos, cu pantaloni scurti, bretele si ciorapi trei sferturi.
Dupa targuieli(niste rate),efectuate intr-o tinuta demna, cu manusi crosetate, palarie de pai si pantofi cu bareta, mama se opreste la taclale cu alta cucoana, la fel de dichisita.
Peste 30 de minute apare un tanar politist, inalt, frumos si prezentabil, cu nr cusut pe gulerul camasii, ca identificare, si ii da d-nei Raducanu amenda 25 de lei pt ca a maltratat ratele! In loc sa fie frumos asezate intr-un cos, culcate, ratele erau tinute cu capul in jos!! timp de 30 de minute.
Inadmisibil!
asa ca tanarul politist i-a insotit acasa de unde si-a luat frumusel banii de amenda.
Vremuri....
e f simpatic Johnny, dar nu face to face.Eu am avut ocazia in luna mai anu asta....pe langa conversatie spumoasa e plin de injuraturi! cam 2 la o vorba:))
dar stie meserie, si e intr-devar un mare talent.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
adusca spune:
cautai un sobect 'nteresat ca ma plictisex, da' nu gasii nimic (xenooo, treci cu recomandarile, iar tu doruleatzo zi pe cine urmaresti....poate-l/o incoltim pe flancuri si-l/o aducem legat fedeles acilea....ca doar nu face fiecare ce vrea)
fetele de pe DC
vikinga spune:
Istme no no no, eu mor dupa mesajele tale pline de umor, eu o sa vorbesc aici cu tine in fiecare zi pin te hotarasti sa revii la noi. Si astept pozele cu casa decorata!Ce frumoase poze, Lil' si Adela. Adusco cum mai sa inchizi ciinele in beci, scoate-l mai saracutzul de el de acoloXeno nah ca ma intreba sotzu' de tine, cind am deschis poza minune era linga mine asa ca trebe sa-mi salvezi onoarea si sa bagi aici poze cu sotzia scandinava si domnul Xeno sa-i arat dovada de familist ce esti:) Hai baga aici planul de bataie de recuperat forumul, la asa lupta ma bag si euMai scandinavelor adevarate ce n-ati tinut furtuna asta la voi ca acum vazui la meteo cum vine val vitej de acolo minunea!!! Acum e o furtuna urita rau cu gheata, nu vreau sa stiu cum arata marea!! Brrrrr ...ce vint puternic...Irenule da' de ce esti suparici? Pup la tine cu drag Pot sa dau o mina de ajutor ceva?www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
bombi spune:
quote:
Originally posted by arboria
vezi ca langa sertarul intepenit e o gaurica minuscula. baga matale un capat de agrafa de birou acolo si o sa il deschizi
nu e asta problema; dar intre timp am mai darimat si o boxa, incercind sa ajung la gaurica (computerul respectiv e pe post de server si nu are monitor, asa ca sta pitulat intr-un colt sub un ghiveci si intre 2 canapele). M-am prins intre timp ca a ramas montat si nu-i da drumul uritul de linux daca e montat si nu stiu parola de root sa-l demontez.
adusca spune:
vikinga, apoi n-am incotro, ca-n perioada asta trec in vizita toti cainii bagabonti din sat ca s-o tufå, si mi-a mai facut odata patru corcituri....abia le gasii familii sa aiba grija de ei, plus ca daca fatå slabeste ceva de groaza....zau mi-e mila de ea....ar fi trebuit s-o castrez, da' o venit frigul...si cum ea sta in curte am zis s-astept pana'n primavara.
s-apoi beciul meu e de fapt tot subsolu'...care are cam trei incaperi...in jur de-o suta de mp, are loc berechet
fetele de pe DC