Scandinavii stiu DC... (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ah am uitat.
suuuper pozele din tinerete.da io nu stiu care era adela in poza:))
Lilanda, si eu eram depchista..in 92:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

superba poza, Adela! Frumoaso!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

fost-ai lele :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Iete la voi... cum veni noaptea cum va apuca scarpiniciu' la scris....

Xeno, si eu is bataioasa (pt o cauza nobila )... huh...cu cine incepem?

In alta ordine de idei fusei in oras, cica sa-mi cumpar toale. Am venit fara nimic. Ori eu is defecta, ori e numai marfa de tot .

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

azi se fac 16 ani de la declansarea revolutiei de la Timisoara.
trist nu, dar nimeni nu a fost pedepsit ptr crimele de atunci...

sincer, si eu m-as fi ofuscat un pic dc macar as fi fost suspectata ca gindesc asa despre cineva pe linga care stau si obviously imi place ...

Adeluta, nus'sh care poza, dar ti-am vazut baietu in poza ... si gena ...

io am si rimel YSL si Lancome. nici unu nu m-a dat pe spate. bine stiu ca nu asta e rolul lor, dar totusi acolo un extaz ceva.. ca liluta cu chinezoiaca si solutia de crescut genele pina la cer ... da' ce m-a distrat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

gata, o parcai pe Gepeta langa ta-su, asculta amandoi pe ... Toni Iordache la tzambal. Vaz ca Gepeta e incantata!

oooooooa fatŕ Adelo ce frumoasa esti!!!

hehe, Xeno, pai io nu mai vorbesc bre cu tine ca tu iesti de la capitala!! Auzi, da' mai sunt turcii aia in centru? ce mai dadeam iama in inghetzatzi cand ne mai aduceau cu scoala p'acolosha! Deci asa, trecusi tu prin gara din orasu' meu si pe mine nu ma vazushi p'acolo?! Si uite si pe prietena mea cea mai buna, ne plimbam amandoua prin parc cand ma mai duc io p'acasa. uite si decapotabila mea si aci Rollsul de iarna! Bre, da'sa nu va râdeati vreunu auz, sa nu va râdeati ca atata va trebe

Andreea, tu ajunsesi deja peste ocean? ce bine e sa ai doua case si sa te plimbi de la un la alta mi-ar placea si mie... Si tu alaptezi uneori in fata calculatorului? muhahaha, sa vezi cozi la psihanalist cand s-or face cupchii astia adulti!

adusca, daca mai faci o tura p'acilea vino si spune-ne si noua unde e rost de ceva Vuittoane sau de luat forumu' inapoi!

ce credeati ca io n-am poze d'astea cu coafuri ciudate??

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Adelutz wow moamaaaaa ce poze, ma oftic ca nu pot sa pun si io poze...are bunica mea una de cand eram pioner de frunte si i-am dat flori lu ceasca, ba i-am dat si raisei gorbaciova de radea frate miu de mine...ca ccc cica cui ii dau eu flori, da coltzul

da, chiar asa...16 ani se fac, parca au trecut ca ieri si nika e mai rau ca moartea lui jfk...tin minte ca era chiar ziua mea, si auzim noi la radio, ca a fugit ceasca si dai tipete si dans, faceam chiar 16 ani pe 22 si bunica mea saraca nu credea, zicea ca mint astia la radio, ca am dat noi pe europa libera sau deutsche welle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

doruletz nu se poateeeee...de frumoase poze am voie sa le arat si lu husbandu??...e mort dupa poze d-astea artistice

cica venea el cu masina anu trecut sa ma ia pe mine si fii'sa si era 7 dimineatza in creierul muntilor in romanika...pustiu in imprejurimi...si deodata trece pe langa el o carutza cu un taran ce avea un tricou cu scorpions scris pe el si barbate miu in extaz le tot povesteste tuturor ce haioasa intalnire a avut el-intalnire de gardul trei...si ca n-a avut timp sa scoata camera sa-i faca o poza...atat de tare i-a placut...ma duc sa-i arat rollsul

Mergi la inceput

m-ati omorat cu pozele astea.

lena ,avem si noi un prieten olandez care vrea sa ne cumpere dacia..e din 71:) cu motor Renault.
Tare, huh?

Mergi la inceput

feteleeee, care prindeti TVR1, e johnny raducanu, un deliciu!

ma duc sa ma uit!

Mergi la inceput