Scandinavii stiu DC... (92)

Scandinavii stiu DC... (92) | Autor: arboria

Link direct la acest mesaj

hai ca ajungem la suta, curand!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978" target="_blank">Regatul danez (2)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia... noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus... in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73);

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">Scandinavii stiu DC... ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57854" target="_blank">(76); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58485" target="_blank">(77); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59033" target="_blank">(78); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59506" target="_blank">(79); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59701" target="_blank">(80); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60212" target="_blank">(81); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60625" target="_blank">(82); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61246" target="_blank">(83); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61633" target="_blank">(84); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61904" target="_blank">(85); (86); (87); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63440" target="_blank">(88); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63725" target="_blank">(89); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63980" target="_blank">(90); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64285" target="_blank">(91); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64429" target="_blank">(92);

Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man

...si www.geezer.com/images/item/27994_img.jpg" target="_blank"> mascota! care nu se vede

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bunineata !!!
Ca tot veni vorba de rezumat ...
Intrebare la Radio Erevan :
- Care este legatura dintre Miron Cozma, domnu'Puiu, sexu'anal, Jean Reno, handbal, Mos Craciun, Dan Brown, rimel si educatia copiilor cu parinti alcoolici ?
- Ne pare rau dar nu va putem ajuta. Incercati la Radio Shantzdinavia !

unu de la matinal

_
Sunt moderator dar ma tratez

Editez ca sa va pun si o poza din redactie:
http://www.publispain.com/super-posters/Buildings-EatingAboveManhattanLunchtimeAtopaSkyscraper.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ma sculai si eu....dupa ce m-am culcat pe la 1 si ceva si am adormit pe la 3

am si eu o rugaminte; daca-i vorba de cretinism, apai pe mine chiar ma jigneste faza asta...io va iubesc tare, da nu-mi place sa mi se spuna ca-s cretina ....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Buna dimineata si din Berceni

Sabinel nu te supara bre ca fu' o figura de stil. Ceva de genu' de la sublim la ridicol e un singur pas.
Itsme zi dupa mine ca asa e

Editez pentru sfatul zilei:
<<
Nu bea la volan!
Te lovesti de ceva si se varsa bautura.
>>

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

De dimineata in poienita/ poiana mare daca asa vrea tatalutoma
Io iar sunt pe fuga, am o gramada a va spune, da' o mai amanam nitel. Intrai numa ca sa dau un rand Nu ma-ndur sa plec asa (ma expediaza consortu' in week-end, ori are de gand sa se devergondeze, ori sa zugraveasca, ved eu luni) asa ca fac repede o pirueta pe-aci
dorulets, al meu e cazut in cap dupa Alexuta
da, asa e, avusei una-alta, trecura... avea tata o vorba: "c'est la vie, toujours parsiva"... mergem mai departe. Mi-ai facut o pofta cu Corsica! Ne-a prins anu' trecut o ninsoare pe-acolo prin munti, consortu' era verde-straveziu si io filmam Bref, imi ramase insulita asta lipita de suflet
Rayu, stai sa-ti spun cu visu', ca nu era erotic, era telectual! Si nu te mai radea, ca-i treaba serioasa! Citii io acu' niste ani o carte, scrisa de-un ...
scandinav!! Pe romaneste, cartea aia-i un delir, n-o pove acum ca tre' sa-mi fac bagajul. Si cum ma manca pielea, deh, cine n-are de lucru!, o cautai in franceza, o citii si ma apucara pandaliile Se pierduse si mama lui de fior Si uite-asa, ma trezii in poiana (in visu' ala faimos) cum va luam pe toti la intrebari, cica daca n-ar fi posibil sa facem o scoala de... limba scandinava Si argumentul meu suprem era ca fiecare trebuie sa citeasca minunea aia de carte pre limba ei
Vreau sa-ti spun ca ma declar fan Bubu Cred ca ce face ea e spre binele educatoarelor, le mentine-n forma si nu le lasa neuronu' sa rugineasca,
parerea mea Iar despre tatalurayu:
Io cica ma grabeam, sigur mi-ati pus ceva-n cafea
Ce de mai copchii frumosi in poienita
Acu' chiar plec, bine ca am apucat sa aprind lumina.
Un we merveios va doresc si mai dau un rand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatzaaaaaaaaaa

fratilor, nu mai incuiati masinile poate va treziti si voi cu vreun cadou de la Mosu:

uitati www.cnn.com/2005/US/12/15/ring.found.reuters.reut/index.html?section=cnn_latest" target="_blank">acilea, cica unu gasi un inel cu diamante de 15000$ pe scaunu' masinii+un biletel cu urari de craciun! gata, ce brad frate, io imi impodobesc masina, nici n-o mai incui, las si farurile aprinse s-o repereze Mosu mai bine!

Sabinutza , n-o lua personal ca nu cred ca Itsme vru sa zica de rau despre persoane! hai nu te supara, te rog!

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!
ce atata veselie?
ma doare-n continuare mana, motanul e de negasit, si peste o luna sunt somera ... asa ceva

edit: sa va zic ca cc colac peste pupaza ma enervai la culme aseara cu partea a treia a documentarului de care va povesteam acum cateva capitole ... mama lui de Ariel ... Sharon, mey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

adeluci, ne luam de mana? copilu bolnav, somera sunt din septembrie si pisica n-am decat de plus, ma ustura si gatu.

Doruletz, de fapt nu ideea de persoana jignita ma doare...ci mai mult aceea de principiu

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
bre,ce logoree am avut aseara!
Nah,ca ma alatur si eu parintilor cu cupii bolnaviori
,Bubu tuseste urit,sec,cam cum tusesc io dupa 2 pachete de tigari la un chef.
Adeluci,cum somera soro?.Mama masii de viata!
Xenocidule mami,esti bercenar????Si io ,si io!!Adica ai mei,ca io-s prin Göteborg acu,dar la origine bercenara 100%!Te pomenesti ca mincam inghetata la aceeasi cofetarie,in copilarie!Sau mai rau,om fi fost colegi la gradinitza???
Pe unde in Berceni,ca mi-s curioasa ca o baba.Io,pe linga spitalu Budimex,in blocurile alea cu 4 etaje,daca cunosti matale.
Bey,bucurestenii,neaparat o punem de io intilneala la vara,uokei?Vreau la un club mai pentru moshi,adica unde se asculta muzica buna,veche,nu zbantuieli d'astea postdecembriste,ca nu ma mai tin reumatismele,deci club nene,unde se bea ,se fumeaza si se discuta intelectual despre...(a se vedea intrebarea de la radio Erevan,made in tatalutoma).Promit ca-l aduc si pe tata

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata ...
Pe aici a nins si inca ninge, asta dupa furtunica de ieri, in care vintul ne-a zgiltiit cu isterie, confuzindu-l pe Ilie cum ca cine/ce ii infoaie blana de la spate, facindu-l parasuta Adelucto, lasa mama ca-ti prinde bine o perioada de somaj, sa te mai intremezi o tira ...stiu io ca n-o sa stai prea mult acasa!! Cu mina ii mai tragica situatiunea daca te doare...insa daca fu entorsa o sa te tot doara de-acu'-nainte cind e vreme umezoasa.
Rayu, sa nu care cumva sa-ti lasi papa-ul acasa, cind veniti incoa
Va pup, ca tre' s-o tai la evaluare...biunivoca, hehe...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

He he, daca vine si Tata_lu'_Rayu intilneala va fi, cu siguranta, un succes. Faza cu autobuzul e cri-mi-na-la!

Da, fiu-miu are ceva morometian in gindire, s-ar potrivi aici, in Poiana. Mai ales ca-i si oarecum blondutz. Las' ca marti avem serbare, poate pun niste poze. Daca o sa am pe cine poza. Ca 'mnealui nu prea agreaza spectacolele astea coreene, teatru, reflectoare, cupii multi, miscari de trupe. Nu vrea nicicum sa stea la serbari pe scena. Justificare: "- Pai de acolo nu vad serbarea!!!". Si-acuma, in plus, e si nemultumit ca trebuie sa fie "pastor" in sceneta cu nasterea Domnului. Cind lui i s-ar parea muuuuult mai potrivit sa se-mbrace in prea-iubitul sau costum de Batman. Adica de ce n-ar misuna si-un pe-acolo, pe linga ieslea cu pruncul?...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput