Scandinavii stiu DC... (92)
Raspunsuri - Pagina 2
Adela99 spune:
sabinutz
rayu si io de D-l Puiu!
lilutz asa ma gandeam si io (cu intrematu' ) si in tot raul sh-un bine, voi fi mai activa pe forum sau o fi invers? :-) bafta! si sa stii ca mi-a placut foarte mult ideea cu bucatile de material in lasou
bine ati venit prospaturilor
Sabina spune:
ca sa nu ziceti ca sunt degeaba ingrijorata:
before, adica iunie 2005 si after, adica dupa o luna jumate de boala:(
rayu, pt Bubu cred ar ,merge siropul de ceapa, ceapa taiata cu zahar, lasate intr-o cana si se face un sirop care vindeca tusea.Daca o luati din pripa scapati repoejor, astia micuti raspund bine la naturiste.
sau ridiche neagra, in acelasi fel, felii groase si zahar.Ii dau cu seringa de nurofen, e cel mai simplu.
ooof.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
Sabina,unde au disparut obrajorii Sofiei??
Lu Bubu i-am dat niste sirop adus din Romania,dar e frantuzesc,sa vedem efectele.
Adeluci,pai daca te-ai amorezat,hai p'aci sa-l vezi in carne si oase,bashca o sa ai partener la cintat Ardealuuu si cintecelu cu aia..calului
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Tzuni spune:
pe cine si cu cat trebuie sa mituiesc ca sa ma bagati cu numele in imnul vostru?
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
pe cine si cu cat trebuie sa mituiesc ca sa ma bagati cu numele in imnul vostru?
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
hahahhahaa,hai mey tzuni,nu stii cine e autoru??
Iti dau un mic indiciu:are broashte!!
P.S.-nu cred ca o sa se bage,pentru ca ne cam trateaza cu in ultima vreme
annie_xtreme spune:
Buna ziua,
Ce subiecte suspecte apar dom'le pe forum....Sex anal, alea alea...Craciunul trollilor ce mai.
Io vreau sa va spun ca ne a iesit de mare angajament costumatia pentru party ul din seara asta - pun poze pe luni probabil. Vom face un Pedibus- sistem elvetian de dus copiii la scoala pe jos :D. Pe langa asta io o sa mai fiu si altceva..da vedeti voi :)
O zi periculoasa va doresc (unde periculos aproximativ egal cu plina de succese)
ECSZ: Sabina, da un google dupa Pedibus Geneva ca nu reushesc sa pun link¨' vietzii :)
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Rayuelaquote:
Originally posted by Tzuni
hahahhahaa,hai mey tzuni,nu stii cine e autoru??
Iti dau un mic indiciu:are broashte!!
P.S.-nu cred ca o sa se bage,pentru ca ne cam trateaza cu in ultima vreme
...deh, de cand s-a intors din Amann e-asha! Cred ca i-a luat mintile vreo cadana!
Sabina spune:
annie, nu vad nimica:(
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
rayu viu cat de curand ... da' tu stii ca io is si de ginerele lu' d-l Puiu si as vrea sa va calc cc cand e si el acasa