Scandinavii stiu DC... (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Adeluci,te asteapta si ginerele,cu vioara acordata!
Revelion,ceva?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Adeluci,te asteapta si ginerele,cu vioara acordata!
Revelion,ceva?

Ma-nverzesc de invidie Iar comentariul lui Niels la povestea lu' Puiu din autobuz a fost: "La asa ginere, asa socru!"
Eu is in vacanta, eu is in vacanta
extremo, petrecere frumoasa mamii...cine-o face pe claxonu' la Pedibus???
Mai, io azi-dupa ce mi-a luat juma' de ceas sa citesc tot ce-ati mai aberat aseara pe-acilea, mi-am promis ca- macar in vacanta, sa tiu si sticla sus cu voi, pe la unu' de noapte...n-aveti somn bre, asa ceva!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aha, acu vazui:) super fain busul!

Lil, ce-au zis danejii de lassourile tale?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Geez, iaca si asta acuma!

Sabina, a fost o gluma (proasta, se pare), Xenocid si dorulets au inteles si ti-au explicat mai bine decat as fi putut eu sa fac, asa ca nu mai reiau subiectul. Probabil ca ar trebui sa-mi cer scuze, dar sa-ti spun drept si pe mine ma deranjeaza faptul ca tu te leagi de o gluma absolut stupida a mea, o iei personal si insinuezi ca m-as preta din principiu la a insulta deliberat oameni pe care nu-i cunosc de pe internet! Ce spune asta despre caracterul meu?

Asa ca Sabina, imi cer scuze (cu reticenta, pentru ca stiu ca n-am avut nici o bruma de intentie de a numi 'cretin' pe absolut nimeni!), si cred ca a sosit momentul sa iau o pauza ca nici nu prea mai tin pasul, vad e necesar si sa ma autocenzurez, asa 'not fun anumore'.

V-am pupat si promit sa va citesc cu religiozitate (scuze ca imprumut cuvantul si il folosesc intr-un cadru laic) in continuare.

Tsuni
, vezi ca s-a facut loc la imn! Daca stii sa faci si rezumate, esti angajata !

PS. Pliiz nu incepeti cu din alea ca te rog nu pleca si mai stiu eu ce, ca I am not looking for attention. Chiar e timpul de o pauza, asta vreau si simt, si as aprecia daca m-ati intelege. Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

din motive pur egoiste, fiindca imi place cum/ce scrii declar ca imi pare foarte rau. asta pot sa fac, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ai ma.eram si io nedormita, copilu e bolnav de-o luna jumate etc ec.
daca nu pricepeam ce si cum, nu mai scriam in continuare nimic p-aici..credeam ca e subinteles.

ti-a scapat si tie un porumbel..si mie altu, ei acu n-o sa facem o tragedie din asta.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

ALoha,

La voi acilea e ca la P.T.T.R. Dupa ce lipesc plicul imi aduc aminte ca mai trebuia sa scriu ceva.

Eu zic sa nu va entuziasmati prea tare la subiectele fierbinti . Sint convins ca e vorba de un typo si ca autoarea a vrut sa scrie de fapt "Sex Anual" dar intrucat bulgarele deja se pravalea s'a hotarat sa'l lase asa

Ceea ce voi numeati anterior "diluare" eu as indrazni (cu riscul de a fi egoist) sa o numesc "triluare" si sa afirm ca spiritul DC s'a dus sa moara putin. Adevarul e in schimb ca aici palpaie frumos

Acum nu puteam sa raman indiferent la aceasta schimbare de orientare a forumului si daca nu am fost eu in stare sa gasesc o mascota pentru subiectul de fata iata-ma in masura a va prezenta noua sigla DC. Personal consider ca rata cu chipiu in ciuda aparentei candide este seaca de semnificatii si nu mai reflecta nou_spiritul si nou_limba DC.
Avem in schimb nevoie de ceva care sa surprinda acest melanj original intre lapte si carne, intre tamaie si cozonaci, intre medicina reproducerii si reproducerea medicinei...gata cu suspans'ul.

Aveti
-----Atentie continut violent-------
www.omfg.ro/img1129529321.htm" target="_blank">aici
------------------------------------
propunerea pentru noua sigla DC.

Cu stima,
Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si io care venisem pregatita sa va arat o poza de-a mea de acum o vesnicie (la propriu!) - fac curatenie la birou si mi-am gasit niste poze scanate aici

si mie imi place cum scrieti si daca tot ne-am adunat p-aici zic io sa continuam sa ne conversam, mai facem pauze, mai revenim, mai facem o gluma, ne mai suparam si ne mai si trece

itsme astept poze cu mos craciun!

edit: doar ca sa stiti io scriam in acelasi timp cu xeno

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Adela99
edit: doar ca sa stiti io scriam in acelasi timp cu xeno

Pai imi imaginam io ca nu vrei sa faci concurenta cu mascota lu' xeno!!!
xeno, io atita iti arat!
Bre, io cred ca punem prea mult la inima forumu' asta serios...itsmenuci, te trecui pe lista mea -aia de dat cu capu'!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Xenoooooooooooo taticule, pune si tu un avertisment ceva, ca unii dintre noi se balaceste pe forum de la servici, unde shefu are acces direct in monitoru...respectiv :D.
Itsher , sa stii ca io tot te iumbesc si sa mai vii.
In rest io ma duc acasa sa dorm, nu mai pot, gata, ajunge. Pana aici.

PS: claxonu (adik "conducatoru" de Pedibus) este evident shefu :). Shefu nostru al tuturor, nu numa al meu :D.

Mergi la inceput