Scandinavii stiu DC... (92)
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
Lilu, sa inteleg eu ca mi-a expirat ultima incercare?
Itsme, iti dai seama ca daca ma pot intelege asa bine si cu Xeno si cu Doruleatza ,ba as spune si cu Luceafarul huilei Vlad,asta inseamna ca nu fac nici un fel de judecati de persoana prin prisma credintei personale(cred ca nici ei).Deci nu trebuie sa te cenzurezi in nici un fel,doar pt ca intr-o dimineata eu eram prea obosita si speriata de crizele de tuse ce se aud din camera Sofiei.As spune ca ai putea sa-mi acorzi circumstantele atenuante potrivit varstei, dar o sa-mi ziceti ca va fac babe si mosi
eu te pup si sper ca nu mai esti suparata pe mine
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Annie, sefu ca sefu, da ce ma faceam io daca era barbatu in camera??
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Lilu, sa inteleg eu ca mi-a expirat ultima incercare?
Nu ti-a expirat...ti-ai papat portia azi dimineata!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
vad ca annie nu vrea ca sefu sa vada poza, sabina - barbatu' ... si io preferam sa n-o vad io!
Rayuela spune:
itsmeeeeeeeeeeeeeeeee
haideti mai,chiar asa,nu mai putem sa mai glumim,unii se mai supara,le trece,altora nu(vezi narancea),sa mai povestim,sa nu punem asa,totu la inimioara?
Ce facem?
Eu inteleg povestea cu pauza,stiti cind am luat-o si eu,insa nu din cauza voastra ci din motive strict personale,care au de-a face cu viata de'adevaratelea...nu cu asta virtuala..haideti ca sintem mai rau ca in Matrix!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
doruletz spune:
da'ce-aveti fratilor???? ia potoliti-va va rog frumos ca noi avem nevoie aci de toate opiniile, toate parerile, toate orientarile (inclus secsuale) si toate regionalismele! Nu ma enerfati ca acus va zic din ce oras ma trag io ca sa aveti de cine face haz pana a sfarsitul forumului! io-s imuna la cate am auzit deja din frageda pruncie!
iar mascota, muhaahaha, zic si io ca Lilutza: xeno
Adela, din ce an e poza aia? am si io unele asemanatoare, ma intreb pe unde or fi?
bre, lasati prostiile si ziceti repede un sfat acilea: cupchilu' e mucos si fornait si stranutator (exact la fel ca mine). n-are febra sau altceva, doar muci si fornaiala => pot sa-l scot afara sa nu??!(afara e cam gri si umed)
Va rog, ziceti repede ca acusi se intuneca si io am chef de plimbare!Sabina??
Rayuela spune:
doruletu,acu iti vorbeste o mama "suedeza":scoate bre cupilu afara!
Pe mine m-au pus astia sa stau minim o ora cu Bubu afara,iarna trecuta,cind tusea oribil,muci cit cuprinde,ca cica aerul rece face bine!Sfat suedez!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
doruletz spune:
merci Rayu, ma gandii io ca nu are nimic daca o scot, ma duc sa imbrac piticania !
cand viu sa va gasesc pe toti acilea, facem prezentza!
Sabina spune:
Doruletz, daca nu e f f frig eu spun sa-i cureti nasucul bine bine(cu aspiratoru, cu ce vrei tu) si sa ai grija sa nu stati f f mult.Daca e prea frig exista riscul sa respire doar pe gura, si gatul racit si incalzit e mai pasibil la dezvoltat virusi si viroze.
Vezi si tu....cum simti.ai incredere si in instinct:)
ag acu vad ce zice Rayu.Perfect de acord.Eu sunt mai precauta de vreo luna incoace