Scandinavii stiu DC... (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by doruletz
Nu ma enerfati ca acus va zic din ce oras ma trag io ca sa aveti de cine face haz pana a sfarsitul forumului! io-s imuna la cate am auzit deja din frageda pruncie!

Doruletz eu sint din Slatina da acolo schimbam trenul cand veneam cu nevasta de la Craiova

Nimerii? nimerii?

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

va fac o marturisire.da sa nu mai spuneti la nimeni.M-am socat f tare cand am vazut poza, pt ca se descarca f greu si primu lucru care se vede e o culoare extrem de asemanatoare cu salonul nostru.am avut un moment de sperietura, va zic sincer.De aia am multumit Cerului ca Simi era in alta camera.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by doruletz

Adela, din ce an e poza aia? am si io unele asemanatoare, ma intreb pe unde or fi?

'86

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Eu nu stiu ce sa mai zic,sint suparata,si vorba lu dorulet,facem un efort sa tinem poiana in viata?Sau mai bine punem placutza cu "Inchis-Concediu",pina trece perioada asta grea?
Eu sint adepta rezolvarilor,nu cred ca o stare de tensiune face bine nimanui,dar nu pot sa lupt singura,si imi pare rau.
Solutzii?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Adelutza,ce frumoasa esti!
da pune poza aia a mea preferata,cu tine in uniforma de liceu...avertisment pentru privitori,seamana cu o stea de cinema,minca-o-ar mama!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Nimerii? nimerii?

Nej ...da' esti prin zona (si oricum e mai celebru ca Slatina )

Adelucci, hai c-ai promis mai demult ca pui poza cu tine liceeana (hehe, mi-am luat si io niste amintiri scanate: asta-i din '87 pe cind eram depechista, iar in asta is io cu iubitu' meu din vremea aceea...dupa cum se vede, arata la fel de fericit ca junioru' lui xeno ).

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Lilutza,ba cred ca a nimerit,ca zice ca el e din Slatina dar acolo schimba trenul!
Poza in costum national e delicioasa(baiatul e serios,dar tu pozezi ca o vedeta mey),cit despre cea din 87,nu stiu ,sa ma riz sau sa nu ma riz?
Si io am poze de cind eram mica,dar nu am cum sa le pun ca nu am scanner,dar poate fac poze la poze cu aia digitala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Doruletz, tu zici de Baicoi?
Itsme ai lov iu, sa jtii, asha ca io zic sa te implici in continuare acilea
Mah, care ziceatzi de intilneala la vara, ca viu!
Io-s cam intoarsa pe dos, da sper sa-mi revin

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

cum ajung acasa ii fac o poza pozei si daca-ncap la pc o pun. promit! da' nu va asteptati la nush ce ... rayu exagereaza ... si pe urma sa nu-mi ziceti ca vreti si o poza dupa ...aaa, si sa nu ma-ntrebati din ce an ie

lilutz, fooaarte faine pozele ... nu te-ai schimbat de loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Lilutza,ba cred ca a nimerit,ca zice ca el e din Slatina dar acolo schimba trenul!

Acolo se schimba trenu'??? (acum citii si io mai bine exprimarea eliptica a lu' xeno
Si de ce sa te rizi de poza mea, ha???
adelucci, asteptam-asteptam si promitem ca nu-ntrebam nimic...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput