Scandinavii stiu DC... (92)
Raspunsuri - Pagina 9
lena spune:
Vik si la noi a fost aseara o vantaraie de ziceai ca ne ia acoperisul fratilor, si face asa urat vantul, muaaaaah.
si cica in we urmator, adica de christmas vine o zapada cu viscol si alea-alea...adevaraciune de iarna...brrrr, si noi sambata ailalta o tulim spre romanika, io nu vreau decat sa nu ninga asa rau pana atunci ca iar se panicheaza olandejii astia de la 3 fulgi grasani si se blocheaza toate alea-autostrazi, trenuri, avioane.
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Mai stam putin sa ne organizam dupa care mergem sa ne luam forumul inapoi. Va promit ca va fi frumos
Fratilor, la tastaturi !
Cu stima,
Alin
*segmentation fault*
serios xeno?Zi si mie cind se intimpla miracolu!Eu astept,sa mor io!
Nu stiu cum naiba ,dar exäct in perioada asta,si anul trecut ,tot asa,o debandada pe DC,de te durea cerebelu.
Si sa mor io daca stiu ce ma ienerveaza mai tare,avalansa asta de sujete XXX(care dealtfel ar fi simpatice,daca lumea ar putea fi..relaxata...zau asa...cum dreac sa vorbesc de secs in paishpe sau ala anal,mai nasol,daca nu esti..relaxat??)sau alea pline de tamaie si cadelnitze,ca are si DC heruvinii lui..nu?
Concluzie,copiata de la Margineanu,nu stiu cine e ,da il iubesc de cind am ascultat aia cu Jana si inca vreo doo melodii.
Viata,e ca parul din.
Scurta,si plina de kakat!
Si fara nici o legatura cu ofu de deasupra:
Adelutza si Doruletu,niste frumoase!Asta ar putea fi un sujet misto pe DC,sa puna lumea poze din tineretze.Lulutz,am incercat sa fac poza la poza,ca Adeluci,dar la mine bate blitzu de orbeste toata poza,nu se vede nimic!Si ma oftic,aveam una misto cu dedicatie speciala pentru lena,din perioada mea hipioata,cu evazati si plete si lulea .
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
AC spune:
Adela oh D-ne mereu i-am reprosat mamei ca nu m-o facut baiet.... frumos Adelutzul.
Doruletz esti prea pui in poza mei. Da te-as fi luat de fititza. Si mey eu am doua case cum ai toua masini:decapotabila si Rolls-ul... la drept vorbind n-am niciuna, dar mi-o ramas apartamentul din US cu chiria platita pana-n ianuarie... si cum la Aix m-au napadit furnicile si dorul de US si cum oricum mergeam la socri de Sarbatori... why not..:)
Si zici la psihinalistus cu puii de primata stresati de computer? Fii serioasa niste curmale, o banana si trece s-asta... daca nu cetim pe DC la deochi si ii descantam de sa le mearga bitzishorii...
Lil nu vaz filmuletzul.... Is pi Unix si mozilla nu vre... e in greva...
Adusca ...nici eu nu gasii Craciuniul cela...da gasii poienita ceea ce dovedeste c-o nimerit si orbu Braila intr-un sfarsit..
Xeno o Cruciada cevasilea?
Andreea si galusca si brotacelul
bombi spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
am incercat sa fac poza la poza,ca Adeluci,dar la mine bate blitzu de orbeste toata poza,nu se vede nimic!
dezactiveaza blitzul; eventual pune o veioza sau du-te mai aprope de bec, daca nu iese bine cu luminatia din camera
lena spune:
rayu nu mai zice bre nika ca ma oftic... vreau sa te vaz in epoca "fanarioata"-"hipioata" bey aseara ma luase asa un dor de club A-ul ala vechi, cand mergem ca fetele, apropos pe vremea aia trageam si io la lulea si ne durea in paispe de politichie, cupchi atarnati de fuste si hazbanzi...ne duceam la vanatoare!!!
si te rog, cand ai timp, baga o compunere acisilea cu Domnu Puiu, da?? sa-i spui ca are admiratori in poienitza
adusca spune:
cica vine mosu' la mine cu aparat foto digital, s-atuncia scoate si je pozele de la naftalina....numa' sa nu va sparieti, ca urata sunt, si urata am fo'....da' na, de-acu' is luata, nu mai conteaza.
fetili, xeno numa' ne-o pacalit, o aruncat momeala si-o dat bir cu fugitii....mai baga nasu' din can' in can' sa vada ce s-o prins.
despre debandada zic si io, ca nu mi-o-ntepenit inca destiu (ah, uitai sa zic ca io c-un desti tastez, si-o fac cu viteza....am o mana mereu ocupata....cu tigara bey, ce va ganditi la prostioare?), deci cum spuneam...aproape pe fiecare forum ie cate un topic cu Mosu' si cadourile lui....poate s-o 'nerva si ne-o traje teapa.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Rayuela spune:
bombi,sarimina de sugestii,incerc maine,ca azi sint scandinava,imi omor amaru cu un uischi cu cola
Adusco,cu un deget mey?E bine cu un deget,dar care din ele???Phiiii,pazea,ca deja aveam citeva bile negre,acu ajung sigur la subsol.Aprops,o discutie cu un preten,in tinerete,pe tema nemuririi,viata dupa moarte ,etc...
Zic io:
Baaaa....o exista IADU...sau mergem noi sa taiem panglica??
Si replica pretenului?
Pai tu ce vrei fa fomeie,sa ajunji sus?Pai nu-ti dai seama ce plictiseala e p'acolo,cind toti prietenii stau jos,la fumoar?
Adevarat a grait!
Si concluzionu,pentru febletea mea AC
Revolutieeeeeeeeeee!!
Io-s cu Xeno in gashca ,cine mai vine?
adusca spune:
Rayu, m-as baga si io, da' sa vad planu' de atac, da-l supunem la vot....sa facem un proces verbal de constatare, supervizat de-o comisie de experti intocmita ad-hoc....opriti-maaaaaa din aberat
fetele de pe DC
Rayuela spune:
adusco,pe tine nu te oprim ,ca le zici bine...da as opri io pe altii,daca as avea controlu DC-ului
Pai,la batalie,cre'ca asta e mesaju!!De organizat,no problem,facem planu aici in poiana,ca tot nu ne stie nimeni
adusca spune:
pe mine m-o dovedit migrena, las planurile marete pe maine.....nu sting lumina ca tre' sa apara doruleatza suta-n mie....hai ca va gasesc maine sigur la capitolu' '94
fetele de pe DC