Scandinavii stiu DC... (92)
Raspunsuri - Pagina 6
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Si de ce sa te rizi de poza mea, ha???
freza Luluci,frezaaaa
da asa am fost si io cuoafata atunci,asa ca nu ma riz
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
lilanda spune:
Hehe, nici nu stii cita pasta de dinti "a absorbit" freza mea cind nu gaseam jel :-)) No, acuma s-o vaz pe-a ta!!
Edit ca-mi adusei aminte: puloverul de pe tipa de sus e al meu (facut de manutele mele), puloverul de pe mine e al unei alte prietene...ne schimbam hainele intre noi (eram la facultati diferite) si uite-asa, apaream intotdeauna cu ceva nou. Tiu minte ca-ntr-un an la mare, ramasesem fara bani, drept pentru care am purces in bazarul de nudisti de la Neptun si ne-am vindut minunatii de haine si curele, de alea de se purtau pe sold, cumparate cu mari eforturi si pile de parinti. Si cind ma intreba mama unde-i bluza aia frumoasa, io ziceam ca la Mirela ...si vice-versa!!!
AC spune:
Top, top...am sarit parleazul s-am venit sa alaptez linistita citindu-va.
Ca scrieti nu gluma...
Noi tot schimbam fusul orar... al meu si-o inceput bine vacantaaa.. e racit... l-am izolat s-am plecat la cumparaturi, rezervat cozonacii ca fara ei nu simt Sarbatorile. Si daca-mi racesc inca o data odoarele... divortez de saculetul de virusi. Zis. A mea galusca arata la fel de jigarit ca Sofia, Sabinelului... Deprimant. In schimb Marc a recuperat cred ceva pentru ca atarna ca un bolovan...
Lil place poza... da cu pasta de dinti...
Mey io in 86 eram necoafata, da tunsa asimeetric... Ii era tatei rusinica cu mine.... m-o mituit cu doau saptamani la ski ca sa scaop de ea
Xeno mi-o sughitat si portabelu la asa pozna. S-o fi schimbat DC-ul mey da tu ce patisi?
Upss se trezi dinozaurul!
Andreea si galusca si brotacelul
adusca spune:
quote:
Originally posted by doruletz
adusca, poci ca sa stiu si io pe ce criteriu alegi tu ordinea subectelor pe care le vizitezi? muhahahaha Are vreo logica anume sa dai o tura pe la scripturi si dupa aia hop tzop la subecte 'fierbinti'? sau facusi invers?
doruleatzo, io le iau din amonte in aval, ca ma dau de-a dura si-i mai usor.
deci aseara dupa jenerale, imi dadui drumu' de la siecs anal (la sobect ma refer) si ma-mpiedecai in zona (la cea a artelor vreu sa zic), insa daca foloseam mai mult lubrefiant alunecam direct la zz la oral, norocul meu ca ma oprisi acilea.
xeno, ma asteptam de la tine la o mascota "tare", recunosc insa ca mi-ai depasit asteptarile....totusi, n-o fi trucata? mi-e greu sa cred ca ar putea fi reala.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
xenocid spune:
ACusor Adusca stiti ca o imagine face cat 1000 de cuvinte. Iar eu zic ca pina acum la respectivele subiecte s'au spus mai mult de 1000. Acum ca ne'am dat seama unde am ajuns e foarte important ca ne-am intalnit aici. Mai stam putin sa ne organizam dupa care mergem sa ne luam forumul inapoi. Va promit ca va fi frumos
Fratilor, la tastaturi !
Cu stima,
Alin
*segmentation fault*
AC spune:
uff au adormit cu tontii.... ma duc si eu ca azi plouaaa si ma trage sufletul la megasomnul de vacantaaa.
Ddoruletz cum ii cupila? A tras-o corentul?
Adusca hi, hi nu stiu cum le vezi.. da-i bun rezumatul..
Topul filmeor: baby Galileo si Pinocchio...
Andreea si galusca si brotacelul
mara03 spune:
naseara!
ieri seara v-am scris un mesaj luuuung, cum n-am mai scris demult si pana sa-l trimit nu-sh ce-am facut ce n-am facut ca am inchis pagina respectiva. atat de rau m-am enervat incat toata noaptea am avut cosmaruri forumistice.
imi plac la nebunie pozele voastre pe pe vremuri de mult apuse. o sa va arat si eu cateva cand o sa am timp pentru operatiune.
pe scurt ce ziceam ieri: lilanda, felicitari pentru proiect, xeno, spor la franceza in cazul in care cheful de a invata minunata limba revine, rayu, tudor s-a indragostit de bubu si m-a innebunit aseara cu intrebarea "merzem la fitita???" . i-am zis ca "da" asa ca asteptati-ne ca sosim... aaa, si mai ziceam ca-mi place la nebunie bradutzul tau si ca sunt invidioasa pentru ca eu nu am spatiu in cutia mea de casa pentru un bradutz asa mare... iileana si kehleyr va spuneam ca ma bucur ca ne vedem la scandinavi ca pe la alte subiecte nu prea ne mai intalnim si nu mai stiu ce va ziceam aseara da' principalu' e ca m-am descarcat , m-am usurat si eliberat de frustrarile nascute aseara.
acum ma simt mai bine...ufffff!
aaa, si va ziceam sa nu uitati de pe lista comediilor "tais-toi"
gata, fug sa ma adap de la izvoarele culturii la un concert cu parazitii.
v-am pupat!!!!!
unu
doi
trei
mara03 spune:
si inca ceva: din ciclul "clasici in viata" (sa mai bine zis "mini clasici in viata") va invit sa vizionati urmatoarea poza
unu
doi
trei
Sabina spune:
Mara, vezi ca intri in conflict cu Raul de Claudelu, care e ginere cu patalama:))
Ce frumos e Tudor, sa va traiasca!
Pai hai, zicieti:
cum ne luam forumu inapoi?
io is bataioasa, tocmai ce-am venit de la sala(acu vreo ora totusi) si sunt bine antrenata.Pe cine caftesc?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.