Copii diin 1996 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Brenda,nu te contrazic....Nici ai mei parinti nu au tinut la chestia cu notele....Ce sa zic?Si Alex a mai furat-o si a avut si el si 5 ,chiar si 4 trecut in carnetul de note,pentru prostiile facute de el,ca nu e atent,insa in afara de cearta pe care a luat-o din cauza neatentiei....i-am spus si lui,nota e irelevanta.Asa cum spui si tu,ca orice om,si doamnele invatatoare au simpatii si antipatii...I-am spus si eu lui Alex ca din clasa a V-a va fi si mai greu,ca nu va mai fi doamna care sa il cocoloseasca.Imi amintesc ca in generala am avut din clasa mea o colega care a terminat scoala,clasa a VIII-a prima din toata scoala.A fost cea mai buna din scoala noastra,nu?Ei bine,cand a intrat la liceu,a nimerit colega de clasa cu alti colegi de clasa cu care am fost in generala.Si ma intalneam cu ei si imi spuneau ca ia note foarte mici,ca nu-si invata....si tot asa.Pe cand colegii care nu fusesera ca si ea,premianti din I-a la a VIII-a....erau acum foarte buni....In fine,si Alex inca lucreaza la teme...si vorba ta,cred ca o iau razna curand cu matematica asta a lor...Bafta Dianei si vacanta placuta!Tu ce ai facut?Ai luat examenele?Poate mai vb. zilele astea,sper!Am rezolvat cu calculatorul la munca,vineri dupa-amiaza,cand a venit si sefu' cu reteaua de calculatoare din deplasari,ca io singura facusem un terci p-acolo...Pupici!
Mihaela,ce fain de voi ca aveti vacanta fara teme!Si la noi e la fel:nu muncim acasa e jale p-orma!Ca si doamna,chit ca face mate si romana in loc de sport si abilitati practice....parca tot nu-i ajunge timpul sa acopere totul....Vacanta frumoasa si voua si super ideea cu patinoarul...acolo unde este!Pupici la fete si tie!
Dragelor,sa aveti o saptamana cat mai buna si mai plina de realizari!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am vrut sa va urez o vacanta placuta! Noi avem o singura vacanta de o saptamana pana in iulie, catre mijlocul lui martie ...

Andra, mult succes in noul business!

Cat despre note si calificative, normal e ca fiecare parinte sa se simta fericit cand puii au rezultate scolare bune. Dar e foarte bine ca realizam cu totii ca sunt doar o masura a potentialului care zace in ei. Chiar daca fiica-mea e una din-aia cu fixatii pe a dovedi 110% la scoala, fiul meu e cel care stie exact cat efort sa depuna pentru 75-80%. E si asta o forma de inteligenta zic eu , iar reusita in viata e doar partial bazata pe materialul scolar. Stiti si voi cate feluri de inteligente exista, iar scoala deserveste doar una.

Ana, cand ai zis povestea tipei aleia, nu cumva vorbeai de mine? Ca daca da, vreau sa va dau de stire ca pana la urma am iesit bine: si cu anii de liceu traiti la maxim si realizata profesional mai tarziu, cum ar zice astia pe-aici: "I turned out quite ok"!

O saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by mQQm

Am vrut sa va urez o vacanta placuta! Noi avem o singura vacanta de o saptamana pana in iulie, catre mijlocul lui martie ...

Andra, mult succes in noul business!

Cat despre note si calificative, normal e ca fiecare parinte sa se simta fericit cand puii au rezultate scolare bune. Dar e foarte bine ca realizam cu totii ca sunt doar o masura a potentialului care zace in ei. Chiar daca fiica-mea e una din-aia cu fixatii pe a dovedi 110% la scoala, fiul meu e cel care stie exact cat efort sa depuna pentru 75-80%. E si asta o forma de inteligenta zic eu , iar reusita in viata e doar partial bazata pe materialul scolar. Stiti si voi cate feluri de inteligente exista, iar scoala deserveste doar una.

Ana, cand ai zis povestea tipei aleia, nu cumva vorbeai de mine? Ca daca da, vreau sa va dau de stire ca pana la urma am iesit bine: si cu anii de liceu traiti la maxim si realizata profesional mai tarziu, cum ar zice astia pe-aici: "I turned out quite ok"!

O saptamana buna!

Scurt si la obiect,fata draga! Bine zis......
Ia sa va pun io mintea la contributie......atentie la "exprimare" (numere,cifre).....

"Afla numerele naturale de trei cifre care indeplinesc urmatoarele conditii:
a)suma cifrelor este egala cu 156
b)cifrele sunt reprezentate prin numere impare consecutive."

Astept raspunsul...

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Brenda, hai ca e complicat, incepi si tu de lunea. . .

Eu am umblat in dulapul de melancolie week end-ul asta. Am zis ca fac misto de copii si am pus o caseta video de cand era Elliot de 2 luni. Am stat si m-am uitat la ea, de una singura (nu o vazusem de cand o filmasem . . .) Cand m-a intrebat Elliot de ce ma uit la ea, i-am zis ca vreau sa-mi aduc aminte aminte ce copil cuminte aveam. Stiti care i-a fost raspunsul? Cica il tratam si eu mai bine. . .

Nici copii mei nu au vacanta pana de Paste. Lasa, sa mai faca si scoala. Oricum, Elliot saptamana asta sant in fiecare zi in cate o excursie, asa ca la matematica nu or sa faca deloc.

Brenda, eu ma tot gandesc la raspuns, o sa-mi mai storc creierii un picut.

Mergi la inceput

Sanca, si mie mi se intampla uneori: aranjez casetele, incep sa ma uit si nu ma mai pot opri!

Brenda, hai ca ne incalzesti greierii ...
Io cred ca ceva e gresit acolo in enuntul ala. Daca 156:3 ar fi impar ar fi OK (numarul:3=cel din mijloc, celelalte sunt +2, -2), dar nu e, asa ca si eu ma dau batuta mar!

Incepe al meu sot sa impacheteze, ma vor manca purecii aici cu astia doi! Partea buna, am inceput sa le pretind anumite servicii: sa incarce/descarce masina de spalat vase, sa sorteze hainele spalate, sa aspire (fiu-meu)... N-am ce le face, asta e. N-a murit nimeni din asa ceva, insa ei au fost complet scutiti pana acum. Ba le-am luat si destepatoare, ca eu cand dorm mor, sotul are job la inceput sa sune in fiecare dimineata sa verifice desteptarea , noroc cu dif de fus orar. Bey cata admiratie am eu pt single mothers!!!
Copilasii vostrii au de lucru pe langa casa? Eu recunosc ca noi n-am fost buni in asta, mai degraba am facut noi decat sa ne racim gura, si-acum se-ntoarce bumerangul.

Salutari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pe naiba.......nimic nu face!

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Brenda,
Scuza-ma ca ma bag in vorba (ca ai mei copii sunt nascuti in 1999 si 2000, da' sunt si eu curioasa ce ma asteapta in continuare si intru sa va citesc si pe voi).

Vezi ca la "Scoli, gradinite..." este un subiect "Help! pentru profele de mate" unde s-au mai pus probleme (de clasa a 3-a) si chiar au intrat persoane pricepute si au dat si cate mai multe rezolvari. Poate iti este de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Scurt si la obiect,fata draga! Bine zis......
Ia sa va pun io mintea la contributie......atentie la "exprimare" (numere,cifre).....

"Afla numerele naturale de trei cifre care indeplinesc urmatoarele conditii:
a)suma cifrelor este egala cu 156
b)cifrele sunt reprezentate prin numere impare consecutive."

Astept raspunsul...

BRENDA

Brenda, daca ai pus problema stiind ca e gresita si io nu m-am prins si iau problema in serios, e bine sa afli ca nu e prima data cand o musc . Enuntul contine o eroare, probabil 6-le din coada s-a strecurat din greseala pe acolo. Suma a trei cifre impare consecutive poate fi maxim 21: 5+7+9=21. Nu poate ajunge nicicum la 156. Deci, presupunind ca suma trebuia sa fie 15, solutiile problemei sunt : (3+5+7=15) 357, 375, 537, 573, 735, 753.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Brenda ,mama,m-ai ucidirat cu problema....Vezi ca subiectul de care iti spunea Miruna este postat de mine,la crese si gradinite...Intra si tu acolo,ca ai sa vezi ca o sa primesti rezolvari...
Celelalte mamicute,va pup din fuga si va doresc numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by descintec
Brenda, daca ai pus problema stiind ca e gresita si io nu m-am prins si iau problema in serios, e bine sa afli ca nu e prima data cand o musc . Enuntul contine o eroare, probabil 6-le din coada s-a strecurat din greseala pe acolo. Suma a trei cifre impare consecutive poate fi maxim 21: 5+7+9=21. Nu poate ajunge nicicum la 156. Deci, presupunind ca suma trebuia sa fie 15, solutiile problemei sunt : (3+5+7=15) 357, 375, 537, 573, 735, 753.

No-pai vezi, ce varza? Brenda a scris-o gresit, io am citit gresit gresitul, oare? (hello cifra nu-i acelasi lucru cu numar, da' io mai nou reactionez la "digit" mai bine, plus ca era 2 a.m.) si-am ajuns sa vorbesc povesti... . Acu' vorbesc io cu mine: attention to detail, please!!!

Mergi la inceput