Copii diin 1996 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am trecut repejor, repejor in miez de noapte sa va spun ca s-au afisat rezultatele de la pian pe web. A luat 80%, si cand ma gandesc ce moace a facut cand a iesit. Acu' alt bai: ca la celalalt a avut 87, nah! Perfectionista, nu va spusei?

Ana, bine-i zici, pai nu e asa? Io din pacate am vocabular mult mai mizerabil la frustrare, ca nu-mi pasa ca-nvata prostii, hihi... Ce se mai amuza ea de "foot" si "fac" in limbile inversate!!! Ce sa mai zic de mutra unei babute la casierie, ca sotul platea si eu m-agitam pe-acolo incercand sa adun cumparaturile si ziceam "lasa ca fac io, fac io". Si se uitaaaa babuta, si eu habar n-aveam ce are. Iesind din magazin mi-am dat seama. Ce-o fi zis aia: faina educatie ii da aia copilului!

Brenda, pai daca sunt asa precoce copiii astia, nu se mai joaca cu papusile, se barbieresc la 14 ani, s-or fi gandit guvernantii vostrii ca ce-ar fi sa-i invete intr-a 4 ce invatam noi intr-a 7-a . Si trebuie sa aiba mai mult sa uite mai incolo, nu?

La noi nu le tine ca imediat pun de-o greva si parintii si teacherii!

Sanca, aaa, si metoda aia am vazut-o, am priceput... (ca sa le aliniezi in pagina, hehehe, io am folosit non-breaking-space ). Apropo de program, aici incepe in clasa a 4-a.

Va imbratisez si ma duc la culcare acum, uite ce m-am intins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natali spune:

Fetelor! Aveti copilasi in clasa a 3. Cum va place invatatoarea si daca va place la ce scoala sinteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Sanca, felicitari lui Elliot!
mQQm, felicitari si voua! Mamaaaaa, ce copii talentati aveti!
Vacanta placuta!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mey mamici...toate aveti voi dreptate,da' stau eu stramb si ma tot gandesc:oare nu suntem noi cam invechite?ca uite asa ziceau si ai nostri parinti ,cam cum zicem noi si mai auzeai cate un batran"unde sunt zapezile de altadata?!"....Lumea e in miscare,multe se schimba si apar noutati in permanenta.Partea nasoala e ca noi ramanem in urma,ca avem creierele odihnite,nu am mai facut vreo probleme de mate sau romana sau fizica de ani de zile,iar acum,cu lectiile astea ale copiilor ,cam ne impiedicam in solutii si facem sapaturi in memorie,resetam hard discurile,sa vedem ce mai e p-acolo...
Mqqm,felicitari!Sa o tineti tot asa!Hai ca am ras de chestia cu "fac eu"...imi inchipui ca nu ti-ai dat seama,firesc.Tie ti se parea perfect normal,insa aleia....hihihi...nu-i bai!
Sanca,pana una alta,ma cam doare 5 metri in spate daca Alex a spus ceva la doamna sau nu,ca am injurat-o sau nu...Mi se falfaie!Cu toate ca stiu ca lui Alex ii e rusine sa divulge asa ceva...Pai sa vezi intamplare:si taica-meu facea ca mine,injura invatatoarea surorilor mele,vorbea urat de ea si din proasta nu o scotea...Ei bine,la o ora de a surorilor,erau a III-a sau aIV-a parca,s-au enervat pe invatatoare ca ele ridicau mana sa raspunda si aia nu le baga in seama...In fine,au facut ele galagie in ora si doamna le-a ridicat in picioare sa le certe si sa le asculte,evident,sa le dea vreun 4.Insa surorile mele,revoltate...i-au raspuns" Ce vrei,fa?Nu vezi ca esti proasta?"Bineinteles ca s-au ales cu 4,cu observatie scrisa in carnetul de note,amandoua si promisiunea de scadere a notei a purtare,iar a doua zi cu tata sau cu mama la scoala.Vin ele acasa,ii spun la taica-meu,merge taica-meu la scoala,spune doamna problema,ce si cum,la care taica-meu,calm,ii raspunde invatatoarei:"pai si ce daca ,tovarasa invatatoare?Ce?asa si este!"
Asa ca,no problem!Bafta la scoala lui Elliot,ca noi am intrat in vacanta!
Brenda,ai dreptate!Si eu sunt super curioasa de tema de vacanta a lui Alex....O saptamana cred ca va avea de lucru la mate ,ca la civica are de facut o povestire lunga,ca o carticica(deci vreo 3-4 foi) despre familia lui.
Natali,bun venit!Eu am copil in a III-a,insa eu locuiesc in Timisoara.Alex e la scoala 21.Iar cu doamna ne intelegem bine,si chiar daca o mai injur si-o mai porcesc acasa,sunt foarte multumita de felul ei de predare!Ce te-ar interesa mai mult?
No,mamicute,sa aveti weekend minunat si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

mQQm, felicitari pentru reusita la examen, ca e si reusita ta, nu numa a copilului.
Ana, esti haioasa, imi place de taica'tu.
Ieri am plecat de la servici sa-mi iau copii de la scoala si sa vorbesc cu profesoara lui Elliot. Mi-a acordat 2 minute ca era pe fuga sa-si duca copii la daycare. Tot ieri am aflat ca acest oral report pe care il avea Elliot, era tema de 5 saptamani, sa lucreze cate un pic in fiecare zi. El a lucrat ieri de la 2 dupa-amiaza pana la 2100. Imi e mila de el, ca l-a lasat pe ultimul moment, si tot nota proasta o sa-I dea.
Brenda, nasoala faza cu atata de invatat. La americani nu le baga istorie sau geografie cam pana in clasa V - VI . .. Americanii nu prea le au cu memoratul. Admit cu rusine, ca baietii mei nu stiu nici o poezie pe dinafara. Am fost intr-o iarna (acum 2 ani) la mos Craciun in RO. Mosul a vrut sa auda si el o poezie de la baietii mei, iar astia au dat din umeri. Sa intru in pamant, nu alta. Dar daca la scoala nu-I obliga sa memoreze, acasa, eu nu am foarte putina autoritate in domeniul asta.
Natali, bine ai venit. Nici eu nu pot sa-mi dau cu opinia de scoli si profesoare in RO. Sorry. .. .
Gabi, multumim de felicitari.
Noi nu avem vacanta pana la Paste. Am auzit si eu ca intrati intr-o saptamana de vacanta. Distractie placuta. A, ca mi-am adus aminte de teme de vacanta. La scoala baietilor, in 4 ani de zile, nu si-au permis sa dea teme de vacanta. De fapt vinerea nu le da teme deloc. Zi libera, ce mai. Iar teme de vacanta? Ce vreti sa se revolte parintii americani ca muncesc prea din greu copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

M-a luat durerea de cap cititndu-va mesajele.Chiar ca,cate bordeie atatea obiceie.Robert a terminat semestrul asta cu FB pe linie,asta datorita testelor finale pe care le-a luat cu FB pe toate pt ca la stiinte avea 2 de B fiindca nu invatase si s-a bazat doar pe memoria lui,insa am facut pregatire pt teste si a avut rezultate f.bune.La mate insa le-a dat testul fara sa-i anunte in prealabil,noroc ca matematica e preferata lui pt ca daca ar fi fost romana sau stiintele,sigur nu s-ar fi descurcat.
Maria creste vazand cu ochii si devine din ce in ce mai isteata asa ca pt mine e din ce in ce mai greu.
Miercuri intru in paine:deschid magazinul mult visat.Am facut o gramada de datorii dar nu-i bai sunt convinsa ca totul va fi bine,din pacate facultatea a cazut pe planul 2.Vad eu cum fac sa o termin si p-asta.Asta a fost motivul pt care m-am multumit sa va citesc si nu am mai scris.Atata am alergat dupa hartii,autorizatii,declaratii,casa de marcat,etc,incat am picioarele numai bataturi pt ca inca nu am fost in stare sa-mi iau carnetul.Pe 14 februarie dau examen si sper sa-l iau.
Va pup si va doresc un weekend minunat!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutari de sambata seara,mamicute....
In primul rand "BAFTA SI SUCCES ,ANDRA!" cu magazinul si FELICITARI pentru FB-ul pe toata linia din semestrul asta.Mult succes la scoala,lui Robert,in continuare!Pupici Mariutei!
Sanca,sa sti ca pe chestia asta si eu il iubeam tare mult pe tata...Pacat ca nu a mai apucat ,saracu',sa il vada si pe Alex shcoler,ca sigur s-ar fi tiganit si cu doamna lui...S-a dus dintre noi in '98.
Aaaaaa,sa nu uit!Mai avea tata o chestie:daca veneam eu sau surorile mele in casa batute de copiii de la joaca,o luam pe coaja de la el si pe urma ne trimitea inapoi sa ne facem dreptate.Iti dai seama ca la oftica pe care o aveam in noi si la furia ce izbucnea in interior ca luam bataie si de la tata din cauza respectivului copil bataus....mergeam si ne faceam o dreptate de ne ocoleau copiii batausi strada cale de alte doua blocuri,numa' sa nu dea ochii cu noi...Si p-orma veneam victorioase in casa,tata intreba daca am indreptat situatia si astepta,caci inevitabil unul din parintii copilului pe care ne razbunam aparea in urmatoarele minute la usa....Ei bine,cand tata avea confirmarea scotea cate 10 lei si ne pupa si ne dadea...Tin minte ca o data m-a caftit unu' nasol de tot.Dupa cotonogeala de acasa,furioasa,m-am dus si l-am batut p-ala de urla ca din gura de sarpe.A iesit mama aluia si imi amintesc ca in furia mea am dat si in femeia aia...Si racorita m-am dus la tata.Mama aluia,bineinteles la usa cu para.Tata:"ca las' sa vezi ce-i fac eu...cum?l-a batut asa rau pe cutarica?ei,lasa ca o bat eu sa se invete minte" si femeia pleca multumita ca se facea dreptate,iar tata a scos atunci 100 de lei - iti dai seama ce de bani?! - si stiu ca mi-am luat atunci nu stiu ce joc scump de la librarie...Ce fericita am fost!
Mey,cu vacantele astea si cu semestrele inca nu m-am obisnuit nici in trei ani...Parca era mai fain cu trimestrele...In fine,vacanta de o saptamana in noiembrie,p-orma vacanta de iarna 3 saptamani,asta de o saptamana acum,2 de Pasti si p-orma aia mare de vara....Cam asa e scoala asta acum!

Ca va povesteam de tema de vacanta....Are Alex de scris cat China la mate.Deja a rezolvat ieri si azi 86 de probleme din cartea speciala de mate si mai are inca vreo 45 de probleme,numarate.La romana are de scris tema,la civica are protofoliu de facut,cu titlul"Despre familia mea",care tre' sa fie de mai multe pagini,gen carticica,ca o popveste...la engleza,la cunoasterea mediului alte portofolii...De munca(virgula), ca sclavul.El da bice,saracu',ca sa apuce si zile de joaca...Ce sa-i fac?!Invata bine,dragul de el,ca vineri mi-a aratat cu mandrie carnetul de note cu FB pe linie toate mediile...

No,va pup si sa aveti duminica frumoasa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Andra mult succes la magazin!
Si Robert al meu a terminat numai cu FB-uri! In timpul semestrului nu avea decat un singur B, tot la stiintele naturii...
De luni ne apucam de temele de vacanta, pana atunci ii vad numai spatele, ca sta la calculator, noroc ca o mai bate pe sora-sa, macar se mai intoarce din cand in cand

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ana....nu sintem departe de tine cu temele.....insa eu zic merci ca le-a dat,in felul asta poate nu uita din problemele astea nenorocite de la mate pe care abia le pricep....
Noi nu am mai ajuns vineri la scoala sa luam mediile,insa Diana are si medii de B printre cele de FB.Si asta pt ca doamna noastra da notele pe merit(nu vreau sa bat nici un apropos la vreuna dintre voi,dar se stie ca in clasele 1-4 se cam inchid ochii).Eu nu sint nemultumita desi prietena mea imi spunea ca daca nu are FB pe linie ceva este in neregula.Nu! Eu nu gindesc asa! Nici parintii mei nu au mers vreodata pe principiul "invat pt.note"....nici eu.
Si.....sa ma ierte Dumnezeu,la nenorocirile de materii care sint,as fi absurda sa am pretentia de FB pe linie.La urma urmei,atit o duce capul,atit poate.Si n-o sa-mi fie niciodata rusine sa spun asta.
Eu stiu ca am un copil inteligent,dar cam delasator si am observat la ea ca isi insuseste strict esentialul....
Nu stiu dac ma intelegeti ce vreau sa spun.....cred ca adevarata valoare a fiecaruia se va vedea din clasa a 5-a incolo....

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor, v-am citit dar am avut prea putin timp sa va raspund...

Diana s-a mai potolit putin dupa pedepsele din cauza tf. mobil, s-a mai strammbat cate putin cand ii reaminteam ca e pedepsita, ca n-are voie dulciuri, sa mearga la prietene, etc. In schimb am gasit alte distractii-cititul si patinatul. M-am bucurat ca s-a inmuiat putin frigul si a putut merge la patinoar-sunt 2 amenajate aici in SM, unul la ei la scoala si altul la un liceu. Si in we trecut am dat o fuga la Debrecen, de data asta la patinoarul acoperit de acolo.
Diana n-a primit nimic de munca in vacanta, invatatoarea a declarat ca e vacanta si copiii trebuie sa se recreeze, eu am intentionat sa-i dau macar la mate probleme, insa face destul in timpul scolii si acasa, asa ca am renuntat.
Joi au avut carnaval, s-au distrat...Diana a partcipat la cangurul la limba engleza, nu stim inca rezultatul. In semestrul urmator ne asteapta cangurul la mate...

Si diana a terminat cu FB pe linie, dar asa cum zice Brenda, e relativ. pentru ca la mate sunt oarecum nemultumita, daca nu muncim acasa e tare greu. Au dat 2 teste la mate si tare greu merge cu compunerea problemelor dupa model...stiti voi, de ex. a-(bxc)...uooof!

andra, succes in afacere!

Ana-Maria, pupicei multi

Fetelor, va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa, iar copiilor vacanta placuta!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput