Copii diin 1996 (5)
Sa continuam mamici, poveshti despre copiii nostri iubitzi!
Diana-13 martie 1995 mami brendamitran
Elliot-11 ian.1996 mami Sanca
Dany-13 ian.1996 mami gabi350
Stefan-19 ian.1996 mami descantec
Calin-ian.1996 mami Laura Takacs
Andrei-12 febr. 1996 mami micaels
Costelus-13 febr. 1996 Papadia
Alexandru-18 febr. 1996 mami Ana68
Nicholas-20 febr. 1996 mami ulisernic
Diana-23 febr.1996 mami alma
Anastasia-6 apr.1996 mami Maria2
Chris-20 apr. 1996 mami flexi
Andrada-30 apr. 1996 mami mirela68
-------- apr.1996 mami rosa
Vali-16 iun.1996 mami Den
Andy-1 iul.1996 mami Rovki
Robert-12 aug.1996 mami OanaDo
Radu-17 aug.1996 mami Lona
Maria Ruxandra-11 sept. 1996 mami madalina horsa
Andreea-14 sept. 1996 mami dady68-Tania
Mihai-25 sept.1996 mami Korinna
Alexandru-28 sept.1996 mami dany-dany
Robert-24 oct.1996 mami ralualexandrei
Diana-22 noi. 1996 mami mihaela_s
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27724&whichpage=1" target="_blank"> 1 , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47030" target="_blank"> 2 , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=53243" target="_blank"> 3 , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58044" target="_blank"> 4 !
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Raspunsuri
mihaela_s spune:
Sanca, petrecere frumoasa in tara! Cum le place copiilor? Sotului? Am citit ca ati stat la coada...deh, nu e tocmai o fericire sa fii in magazine in perioada sarbatorilor
brenda, nici Diana n-a vrut in ruptul capului la dentist, a avut si nopti nedormite de durere de masele(cele de lapte inca). Pana i-am promis ca nu-i face nimic dr., ca doar se va uita in gura ei sa vedem ce probleme are si ii va rezolva problemele numai atunci cand va hotari ea. din fericire nu are probleme, maselele cu probleme s-au rupt deja, cresc altele noi. Am procedat si eu cu indiferenta, n-am rezolvat nimic. Multa bafta!
Ana-Maria cum sunteti? e bine Luana? Silvia e bolnavioara, e asa nasol...ne impartim intre serviciu si stat cu ea acasa...
Va pup! O saptamana placuta in continuare!
korinna spune:
Mihai al meu a vrut samearga la dentist.Avea o maseacare nici nu reusea sa cada..nici sao scoata el...Din cauza asta nu mai putea manca.Asa ca el singurel a cerut la dentist.Intr-o fractiune de secunda i-a smuls-o...si am rezolvat problema.
Eu zic ca cel mai bine la un stomatolog...
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!
gabibarta spune:
Robert merge la dentist fara probleme, ma si mir de el, sta frumos in scaun, nu scoate nici un cuvant, eu i locul lui as fi urlat de mult
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
brendamitran spune:
Se pare ca fetele noastre au treaba multa.....
Andra,Sanca,Mihaela,Ana.....macar un cuvintel pe aici?
Lasa Gabi,ca ramanem noi baza......
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
ralualexandrei spune:
Ai dreptate Brenda,treaba multa mai ales astazi cand m-am apucat de cozonaci pt batranii de la camin.Ieri am fost plecata la cumparaturi ,iar in restul saptamanii am bagat smotru la greu pt ca am inceput curatenia generala si cum am 4 camere si 2 bai iti dai seama cam ce volum de munca este.
Ultima veste poveste este ca am mai adaugat un membru familiei noastre: se numeste Daisy,are 2 luni si este un english cooker spaniel.Copiii sunt in extaz,Robert a spus ca el nu mai vrea absolut nimic de la Mos Craciun ,iar Maria primul cuvant pe care il spune cand deschide ochii este:Daisy.
In rest,de ieri suntem raciti eu,Robert si Maria,asa ca ii tot dam cu miere,lamaie si propolis,sper sa nu trecem pe tratamente mai puternice.
Azi noapte Maria nu a putut respira bine din cauza nasului infundat,asa ca nu a dormit si nu m-a lasat nici pe mine sa dorm.
Va pup si va doresc spor la treaba si o zi cat mai buna!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
gabibarta spune:
Brenda, acum am citit sfarsitul partii 4... Felicitari Dianei!
Cum stati cu gingivita? eventual incearca Tantum verde, e bun si pt gingii inflamate. Sau clasicul musetel...
La noi mari pregatiri de sarbatori, ieri am pus ceva beteala pe geam, au fost tare incantati, am luat si bradul, poate il impodobim astazi. Ma enerveaza ca amandoi copii au serbarea in aceeasi zi Lili de la 4, Robert de la 5. Lui Robert ii e ciuda, ca serbarile de grupa mica sunt taaaare haioase, mai ales pt el, si in vara am ras cu lacrimi cat erau de draguti si spontani piticii
pozici poze noi Lili
brendamitran spune:
Noi deja am obosit....
Vineri am avut si noi 2 serbari,una la mine,la minister,dupa care am fugit la serbarea cu dansurile...
Miercuri avem serbare si carnaval la scoala si va trebui sa merg cu ea la Ciuflici(unde a cistigat o coafura gratuit),pt ca vrea sa se costumeze in papusa Barbie
Astazi vine a doua jumatate de porc,duminica trecuta am primit-o pe prima,la cumparaturi inca nu am ajuns si ma apuca groaza cind vad ce e prin magazine....
Nici brad nu am luat inca,poate mai scad preturile....
Anul asta am ramas pe ultima suta de metri....
BRENDA
brendamitran spune:
Am pus poze de la serbare.....sint tare mindra ca m-am pozat cu doamna ministru.....
BRENDA
mihaela_s spune:
Azi am in sfarsit timp sa scriu...vineri am avut serbarea Silviei, au fost tare dragalasi astia micuti!
Iar joi are Diana serbare.
In rest suntem binisor, Silvia dupa o saptamana de stat acasa, febra, tuse, mucisori...acum e mai bine. iar eu astept joia cand va fi ultima zi de lucru pe anul asta! Doar ca nu astept revelionul, sotul meu va fi de garda, iar eu doar cu Silvia acasa...asta daca nu ma hotarasc sa merg la mama .
Va pup! o duminica frumoasa!
Am uitat...brenda, felicitari pentru poza cu d-na ministru! Diana e o frumoasa!
gabibarta spune:
Brenda, felicitari pt poze!
Mihaela, numai voi doua de revelion? Si Diana?
pozici poze noi Lili