Detoxifierea organismului (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buuun... tocmai ce am scris un mesaj frumos si lung, si cand sa-l trimit l-am sters din greaseala

Deci, am revenit si eu la subiect cu vesti: mi-a ajuns coletul de la mama. Mi-a cumparat argila pastile, asa ca de-asta voi lua acum. In plus, zilnic mai iau: ginko, polen de albine si spirulina.

Mi-am cumparat si melatonina insa nu am inceput tratamentul pentru ca m-a palit o intrebare: daca dupa ce o iau o sa dorm asa de bine ca nu o sa mai aud nici ceasul, nici copilul? Fetelor, a mai luat cineva vreodata melatonina? Cat e de puternica?

Cum se face apa alcalina ionizata?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

o sa fac un rezumat din carte poate in weekend si o sa va zic luni in detaliu despre apa alcalina.

deci ca sa o faci iti trebuie o variatiune (sau improvizatie) cam asa ceva:
un vas mare (sticla sau plastic) cu apa (din care ai bea - fiindca asta nu o si purifica). in acest vas, pui in doua laturi opuse:
2 placi pt electroliza, un anod si un catod (deci se leaga la curent electric - nici aici nu mai stiu detalii)
o membrana semi-permeabila pe mijloc, intre cele 2 placi de electroliza.

noah si asta daca il bagi in priza, dupa o vreme ( minute sau ore, nu mai stiu,probabil depinde de marimea vasului) - intr-o parte o sa ai alcalina ionizata, si in alta acida. se poate testa cu hartie turnesol.
acuma de pot face variatii ingineresti pe tema asta, o prietena improvizase varianta cu un borcan mare in care pui intr-un saculet anodul (sau catodul? - ma rog, ala care face apa acida), si alalalt il lasi in apa, si dupa ce il scoti din priza, scoti saculetul cu totul, si-ti ramane in borcan apa care-ti trebe.

Loma, ma mir ca a tinut efectul luni bune la tine. La mine dupa o saptamana eram fix ca inainte. E drept ca eu mancam o groaza de junk food, ca toti studentii pe vremea aia.
Dar gandeste-te asa:
1. consumi yacky stuff o zi, golesti totul, si apoi luni de zile esti libera si minunata! (daca tine asa mult)
2. in fiecare zi iei pilula x, apa cu lamaie, apa cu argila, ceai nustiudecare, si asa, vreme de y saptamani, timp in care te simti din ce in ce mai bine (nu stiu exact pe ce termen dureaza fericirea, probabil mai lung)

ei, ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Fetelor, fiti mai explicite, ce-i cu tratamentul asta al lui Fulga?
Loma, dpop, arinna, vad ca voi cunoasteti problema, in ce consta acest tratament si ce urmareste?
Trebuie doar sa bei apa si ulei, sau mai sunt si alte chestii de luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Crini, uite cum e cu tratamentul lui Fulga.

se urmareste descarcarea bilei in primul rand de pietre, nisip....si ceva de pe intestine.
Eu inainte de tratament dupa amiezile aveam mai mereu migrene si greata, uneori cam balonata...insa dupa tratament toate astea mi-au disparut.

Tratamentul consta in, din ce imi mai amintesc eu:
1. o solutie cu sulfat de magneziu, daca nu gresesc, insa sigur e ceva de magneziu, de culoare galbuie si amara;
2. o cana de ulei de masline virgin presat la rece in care parca scrie de amabalaj ca contine si ulei de samburi de struguri
3. cateva lamai.
Tratamentul se face intr-un weekend, asadar incepi de samb. sau vineri ca sa poti fi aproape de o .
De la ora 2 nu mai mananci nimic, apoi de la 6 incepi sa bei din lichidul acela cu magneziu din doua in doua ore cate o cana, pe la nu stiu cat 10 seara bei uleiul amestecat cu zeama de la lamai. In tot timpul asta stai pe partea dreapta.
Sulfatul de magneziu te scoate des la buda, astfel ca uleiul mai tarziu sa ramana singurul lucru care o face pe bila sa dreneze tot. daca vrei poti sa urmaresti scaunul sa vezi ce elimini, eu nu prea am vazut mare lucru, insa mama mea cica a eliminat multe pietre.

sper ca te-am lamurit

Loma

Mergi la inceput

Dpop, da efectele au tinut mai mult ca eu nu prea mananc prostii, insa acum sunt la fel ca inainte de tratament, deja a trecut un an si ceva, cica e recomandabil sa-l faci o data, apoi dupa 21 de zile din nou, si la fiecare 6 luni, cate o data,... insa eu nu mai pun gura pe uleiul ala , sa va spun cum l-am baut, cu paiul ca sa nu-l simt prea tare in gura, insa si asa stomacul mi se contracta si imi venea sa , a doua zi am mancat un kil de muraturi sa ma dreg, mere acre si iar lamai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Salut fetelor!
Ma bucur ca tocmai acum am citit prin subiectul asta. Si eu de 2 saptamani am inceput cura de la Fulga. in 5 ianuarie am baut prima data chestiile alea din cele 2 sticle. Atunci mi-a fost foarte greu sa beau lichidul galben, uleiul l-am inghitit mai usor. Am mers la wc din 5 in 5 minute si asa de rau m-a durut ca imi venea sa tzip... Dupa 14 zile a trebuit sa repet toata chestia. Asta a fost ieri. In mod ciudat, acuma mi s-a parut mai ok lichidul galben, dar mi s-a facut o greata de la ulei, ca inca nici azi nu-s chiar ok. Iar am mers la wc mult, inca si acum am diaree, dar nu mai e asa de rau ca data trecuta.
Pe langa astea mai iau niste picaturi dimineata si seara inainte si dupa masa (fulgin 1 si 2), care sunt tot pentru detoxifiere (cred!!!), si beau argila inainte de mese. Picaturile astea is ok, au gust mentolat. Nu trebuie decat o picatura in 100 ml apa. Pe sticlute nu scrie ce contin, numai numarul de aviz de la ministerul sanatatii. Picaturile trebuie luate pana se termina (cred ca ajung pt aprox 40 zile) si in paralel se bea argila si se mananca dupa grupa sanguina, si cat mai multe cruditati si alimente nefierte, neprelucrate.
De cand am inceput cura ma simt mult mai bine. Trebuie sa mentionez si ca de la 1 jan nu mai fumez. Inainte fumam cam 1 pachet pe zi, sau chiar mai mult, si acum de loc, nici pofta nu imi mai este. In mod sigur si asta contribuie la bunastarea mea.
M-ar interesa daca mai este cineva care a tinut si cura asta cu picaturi, ca nu stiu exact din ce-s facute, si daca sunt chiar pt detoxifiere sau altceva. De fapt mama si-a comandat cura pt ea, dar pana la urma nu a mai tinut-o ca a fost anemica, si mi-a dat-o mie, ca expira in martie.
Nu stiti, Fulga are ceva special si pt slabit?

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Gabi j
Eu n-am urmat cura cu picaturile, am vrut-o numai pe asta de 2 zile.

Insa mi-a zis sora-mea ca se gaseste la farmacie "sulfatul de magneziu" (pulbere) nu stiu daca e chiar sulfat insa e ceva cu magneziu folosit pentru a elimina deseurile depozitate de fiere.
Il dizolvi cand ai chef, nu trebuie sa-l faci rapid, ca solutia data de el expira in 3 luni, parca, si la fel ulei de masline gasesti in magazine, si iesi mult mai ieftin... mama mea l-a facut ultimile doua dati cu pulbere luata din farmacie.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Loma merci mult pt sfat. Chiar ca sunt cam scumpe solutiile astea. Numai cele 2 sticle m-au costat 500.000 lei/data si argila (nu stiu cat poate fi in punga, cred ca 500 gr, si nu e Algo/Bocan, ci ceva praf, si e mai rea la gust decat cea adusa din Tibet) si cele doua sticlute cu picaturi au costat cam 7-800.000 lei vechi.
Mama are o carte f buna cu terapii naturiste si scrie destul de mult despre argila. In weekend iau cartea de la ea, si o sa postez aici niste info care sper sa ne fie de folos.
va pup

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Crini,

...n-as putea sa-ti zic prea multe despre Fulga, stiu doar ca se presupune ca trateaza si boli grave in stil naturist sica s-ar fi obtinut rezultate foarte bune de catre unele persoane...incepe cu tratamentul de detoxifiere mentionat de fete dupa care iti da ceva ceaiuri cred, nu stiu, ca tratament...daca iti recom,anda regimul in functie de grupele sanguine, cum am auzit, nu- pare sa fie rau...Cred ca stii despre acest regim...

L-ati vazut aseara pe tipul ala la OTV care vorbea de acest regim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

De unde se poate cumpara/comanda tratamentul Fulga?
Sau cum se procure, cum se face eventuala consultatie?

Mergi la inceput