Detoxifierea organismului (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ileana,

Stelian Fulga -adresa Sos. Mihai Bravu, Nr. 227 (statia de metrou Piata Muncii), Sector 3, Bucuresti, tel 2550291; 6241824;6241825

Mergi la inceput

...trebuie sa ai si analizele de la medic, sa vada afectiunea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

am citit mai multe articole pe internet despre curele de detoxificare ale bilei si ficatului, cica e ff. recomandabil sa incepeti cura in urmatoarea ordine :
1. se incepe cu o curatare atenta a intestinelor,
2. apoi a rinichilor si
3. la urma ficatul si bila

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olive spune:

Laura B,eu am luat melatonina.Pe mine una parca m-a tampit:-).Cand o iau dupa jumate de ora nu mai pot sa gandesc normal,nu mai vorbesc coerent(si am luat doar o pilula )..Si dorm muuuuuuuuuuuuult mai mult decat in mod obisnuit.Si... nu aud nimic in timpul noptii.Asta e la mine.Insa cred ca ca depinde de organism...Poate la tine sa fie altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olive spune:

Si pentru ca vorbeati de o cura cu ulei de masline si lamaii,ma gandeam ca poate va e de folos si asta(ca prea seamana cu ce spuneti voi):

http://www.vindecare.go.ro/terapie/cura.htm

CURA DE DEZINTOXICARE DE O ZI

Varianta de tiparire

Aveti nevoie de:
- 2 pliculete de 30 de gr fiecare de sare amara (sulfat de magneziu) din farmacie pe care le dizolvati in 750 ml apa. Obtineti o solutie laxativa pe care o impartiti in 3 cani de cate 250 ml fiecare.
- 200 ml ulei de masline presat la rece + zeama de la 3 lamai In ziua respectiva luati masa de dimineata la ora 10.00 si pana la ora 14.00 nu mai mancati nimic.
Ora 14.00 - Luati prima cana (250 ml) de laxativ Ora 16.00 - Luati a doua cana (250 ml) de laxativ Ora 18.00 - Se inghite uleiul de masline (200 ml) cu zeama de la 3 lamai si apoi, obligatoriu se sta pe partea dreapta 1/2 ora.
Ora 22.00 - Luati ultima cana (250 ml) de laxativ Ora 23.00 - Se mananca o cana de gris fiert in lapte.
Pe parcursul curei se poate bea apa in afara de o ora inainte si o ora dupa ce luati uleiul.
Veti avea multe scaune; e bine sa va controlati fecalele pentru a vedea ceea ce eliminati.
Excesul de bilirubina precipita sub forma de bilute verzi gelatinoase (sunt imbibate cu ulei), colesterolul sub forma de bilute albe; iar nisipul si malul ies ca atare.
Dupa cura de dezintoxicare puteti incepe regimul naturist propriuzis.
Atentie:
- Cei cu diabet, pe parcursul curei pot manca normal insa in cantitat i foarte mici. O ora inainte si dupa ce luati uleiul de masline nu mancati nimic.
- Cei cu gastrita hiperacida si ulcer nu folosesc solutia laxativa, ci numai solutia uleioasa de la ora 18.00. In schimb, timp de doua zile, incepand cu ziua in care se face cura, vor face doua clisme pe zi: una dimineata si una seara cu doi litri de ceai de musetel.
SANDA STEFAN
PS.sper sa va fie de folos,
Olive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by olive

Si pentru ca vorbeati de o cura cu ulei de masline si lamaii,ma gandeam ca poate va e de folos si asta(ca prea seamana cu ce spuneti voi):

http://www.vindecare.go.ro/terapie/cura.htm

CURA DE DEZINTOXICARE DE O ZI

Varianta de tiparire

Aveti nevoie de:
- 2 pliculete de 30 de gr fiecare de sare amara (sulfat de magneziu) din farmacie pe care le dizolvati in 750 ml apa. Obtineti o solutie laxativa pe care o impartiti in 3 cani de cate 250 ml fiecare.
- 200 ml ulei de masline presat la rece + zeama de la 3 lamai In ziua respectiva luati masa de dimineata la ora 10.00 si pana la ora 14.00 nu mai mancati nimic.
Ora 14.00 - Luati prima cana (250 ml) de laxativ Ora 16.00 - Luati a doua cana (250 ml) de laxativ Ora 18.00 - Se inghite uleiul de masline (200 ml) cu zeama de la 3 lamai si apoi, obligatoriu se sta pe partea dreapta 1/2 ora.
Ora 22.00 - Luati ultima cana (250 ml) de laxativ Ora 23.00 - Se mananca o cana de gris fiert in lapte.
Pe parcursul curei se poate bea apa in afara de o ora inainte si o ora dupa ce luati uleiul.
Veti avea multe scaune; e bine sa va controlati fecalele pentru a vedea ceea ce eliminati.
Excesul de bilirubina precipita sub forma de bilute verzi gelatinoase (sunt imbibate cu ulei), colesterolul sub forma de bilute albe; iar nisipul si malul ies ca atare.
Dupa cura de dezintoxicare puteti incepe regimul naturist propriuzis.
Atentie:
- Cei cu diabet, pe parcursul curei pot manca normal insa in cantitat i foarte mici. O ora inainte si dupa ce luati uleiul de masline nu mancati nimic.
- Cei cu gastrita hiperacida si ulcer nu folosesc solutia laxativa, ci numai solutia uleioasa de la ora 18.00. In schimb, timp de doua zile, incepand cu ziua in care se face cura, vor face doua clisme pe zi: una dimineata si una seara cu doi litri de ceai de musetel.
SANDA STEFAN
PS.sper sa va fie de folos,
Olive

A incercat cineva ceea ce este postat in acest mesaj? Eu as fi interesata...Numai ca-mi trebuie un week-end si nu am. La sfirsit de saptamina am ore la facultate. Am incercat si eu mai demult cura de week-end a lui Fulga. Mi-amintesc ca eram foarte slabita...ametita...dar m-am simtit ok dupa. Fiecare problema cu riscurile ei, nu ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Tocmai am citit asta...e interesanta.

Program de dezintoxicare

Este estimat ca in fiecare an, oamenii adulti din tarile dezvoltate sunt expusi la peste 6 kilograme de mancare cu aditivi, coloranti, arome, conservanti, chimicale, fertilizatori, hormone de crestere, pesticide si reziduri de herbicide. Deci, gata! Da-i corpului tau o mana de ajutor printr-o cura de dezintoxicare!

Daca vrei sa ai mai multa energie, sa aspiri la un ten mai curat, sa slabesti sau sa cauti secretele longevitatii, iti sugeram sa faci o dezintoxicare de doua ori pe an.

Desi primavara si vara sunt momentele traditionale pentru a duce la capat un program de dezintoxicare, iarna si toamna sunt ok, in cazul nostru. Cel mai important lucru este sa iti golesti agenda pentru urmatoarele 7-10 zile de invitatii la cina si orice altceva iti ia o gramada de energie si produce stres. Nivelul tau de energie va scadea semnificativ pentru cateva zile, in timp ce corpul tau se foloseste de toata energia pentru a se dezintoxica. Acesta nu este momentul sa faci pe superfemeia sau sa lucrezi la tonusul tau fizic. O plimbare usoara de jumatate de ora iti va stimula sistemul limfatic si va fi benefica, dar mai mult exercitiu nu este cea mai buna idee.

Ideal ar fi sa renunti la cafea, tigari si alcool cu o saptamana inainte de a incepe programul de dezintoxicare. Daca am cerut prea mult, pregateste-te pentru niste dureri puternice de cap!

Cand te inhami la un program de dezintoxicare, cam asa este: ia-ti ramas bun de la cafea, ceai (incluziv ceai verde), alcool, zahar, sare, produse lactate, orez alb, paste, paine, aluaturi. Fara atmosfera tensionata. Fara medicamente prescrise de medic. Orice fel de stimulent va inhiba eforturile tale de a te dezintoxica. In fiecare dimineata, incepe ziua cu o cana de apa fiarta si o felie de lamaie stoarsa pentru a stimula digestia. Zilele 1, 2 si 3 sunt pentru eliminarea tuturor mancarurilor amintite mai sus, iar mesele sa fie in numar de trei, cu trei mese mici intre, care vor consta din: orice leguma in afara de cartof si orice fruct in afara de grapefruit (contine naningerin, care inhiba o enzima importanta pentru dezintoxicare). Cel putin opt pahare de apa, din care unele pot fi fara cofeina, ceaiuri de plante. Nucile si doua portii de orez sau cereale foarte usoare ar trebui sa fie incluse in ziua 1, 2 si 3.

Saritul peste mese este intotdeauna ceva gresit, cu atat mai mult cand faci dezintoxicarea. Asigura-te ca esti bine organizata inainte sa incepi, pentru a evita sa devii disperata, cu glicemia scazuta si infulecand un baton de ciocolata!

Acum vine partea care cere cel mai mult angajament. Zilele de 4, 5 si 6 necesita un festin de suc natural, dar nu este deloc atat de ingrozitor pe cat suna. Deci ai nevoie de un storcator si de o garamda de fructe si legume proaspete. Localurile care fac astfel de sucuri devin tot mai raspandite, ceea ce este foarte bine, dar poate deveni destul de costisitor cu 12 pahare la trei zile. Oricum ai face asigura-te ca sucul nu e doar din fructe, ci contine si legume. O astfel de reteta cuprinde: mar, castravete, ghimbir si morcov. Serveste-l intr-un pahar si soarbe incet: este divin! Intre cele patru mese din sucuri, adu-ti aminte sa bei cel putin patru pahare de apa si o cana mare cu supa de potasiu.

Supa de potasiu: Pune intr-o oala mare: morcovi, broccoli, cartofi, ceapa, spanac, sfecla, fasole, mazare si conopida, si fierbe-le cu capacul pus timp de trei ore. Poti sa adaugi orice plante sau condimente vrei. Cand ai terminat, strecoara legumele si voila! Supa cu potasiu esta gata! O cana din acest lichid trebuie bauta in zilele in care bei doar sucuri naturale.

Ziua 7 este momentul sa intrerupi festinul cu sucuri si sa treci la mancaruri solide. Acest lucru va trebui inceput cu o masa foarte mica din legume fierte, acordand atentie sporita cantitatii. Aceasta este partea preferata a dezintoxicarii, caci acum e ca si cum ai experimenta mancarea pentru prima data dupa un transplant de papile gustative.

Dulceata mazarei si a broccoliului, gustul unic al dovlecelului ? toate aceste mancaruri bune dintr-o data, au un gust delicios in absenta sarii si a zaharului!

Mentine mesele mici de frcte si legume toata ziua si adu-ti aminte sa bei multa apa.

Ziua 8, 9 si 10. Poate ca va trebui sa-ti aminteasca cineva sa duci munca la bun sfarsit. Aceste zile sunt in general o intoarcere la fructe si legume, nuci si cereale, multa apa si ceaiuri de plante.

Pe tot parcursul dezintoxicarii, se recomanda niste suplimente si plante. De prea multe ori, totul este fixat doar pe organ ,iar acesta este ficatul. Se vor intari toate organele si sistemele responsabile pentru dezintoxicare: rinichii, sistemul limfatic, pielea si sistemul digestiv. Favorite pentru dezintoxicare sunt: extractul de ciulin, 1000 mg de vitamina C, un supliment de fibre in zilele festinului de suc si extract de radacina de papadie.

Acestea fiind spuse, fiecare are propriile lui puteri si slabiciuni in privinata sanatatii. Deci, sterge-ti pacatele, iar corpul tau te va rasplati cu energie nemarginita, un ten mai curat, o pierdere mica in greutate si mult mai important, o viata mai lunga!

Sa va fie de folos !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Arinna, merci mult.
Nora, am tot citit...m-am obisnuit sa beau macar 1 l de apa/zi, astept argila, dar sa renunt si la cafea...cam mult pt. mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Da Nora eu pe asta l-am facut, tratamentul mi l-a cumparat maica-mea de la Fulga si trimis aici.
cum a fost si cea am simtit uite aici am scris:

quote:
Crini, uite cum e cu tratamentul lui Fulga.

se urmareste descarcarea bilei in primul rand de pietre, nisip....si ceva de pe intestine.
Eu inainte de tratament dupa amiezile aveam mai mereu migrene si greata, uneori cam balonata...insa dupa tratament toate astea mi-au disparut.

Tratamentul consta in, din ce imi mai amintesc eu:
1. o solutie cu sulfat de magneziu, daca nu gresesc, insa sigur e ceva de magneziu, de culoare galbuie si amara;
2. o cana de ulei de masline virgin presat la rece in care parca scrie de amabalaj ca contine si ulei de samburi de struguri
3. cateva lamai.
Tratamentul se face intr-un weekend, asadar incepi de samb. sau vineri ca sa poti fi aproape de o buda.
De la ora 2 nu mai mananci nimic, apoi de la 6 incepi sa bei din lichidul acela cu magneziu din doua in doua ore cate o cana, pe la nu stiu cat 10 seara bei uleiul amestecat cu zeama de la lamai. In tot timpul asta stai pe partea dreapta.
Sulfatul de magneziu te scoate des la buda, astfel ca uleiul mai tarziu sa ramana singurul lucru care o face pe bila sa dreneze tot. daca vrei poti sa urmaresti scaunul sa vezi ce elimini, eu nu prea am vazut mare lucru, insa mama mea cica a eliminat multe pietre.

Tratamentul asta l-am mai gasit si pe alte site-uri indicat ca f. bun si fara nici un risc, adica un risc cica tot ar fi daca ai pietre la fiere si sunt de dimensiuni foarte mari, e posibil sa blocheze cumva canalul de la vezica.

Tratamentul cica e facut dupa retetele tibetanilor.

Loma

Mergi la inceput

Toata lumea sta pe dreapta si se detoxifica nu mai scrie nimeni

Mergi la inceput