Detoxifierea organismului (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

ce sa scriem ma...astept argila de 9 zile...ma uit in zare ...si nu apare!
La voi cat a durat pana ati primit pachetul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Pai stai, ca acum sapa la ea, si e cam inghetat pamantul

Mergi la inceput

Servus,

Cred ca asta-i faza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

eu am terminat (pe 25 ianuarie) cura cu argila principala, aia de 3 saptamini, acum iau argila doar dimineata si cred ca o sa fac asa pina la vara, face parte din ritualul meu de dimineata.
Doar ca am alta problema ( nu din cauza curei...): m-am intzepenit de spate, am o cifoscolioza severa care ma scoate din minti, dureri, imobilitate, nervozitate...Miine dimineata ma duc sa-mi fac programare pentru masaj terapeutic si gimnastica medicala...in rest, va doresc numai bine, scrieti despre rezultatele voastre, o sa le citesc zilnic, doar ca nu am mare lucru de adaugat...desi tare mult as vrea sa stiu: ileana, ai inceput sa bei mai multa apa?
arinna, ti-ai mai ameliorat simptomele? nora, te-ai hotarit ce cura vrei sa tii?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Nu reusesc sa trec de 1 l zilnic...
Am avut si o saptamana de apatie maxima...cam 1 l de lichide zilnic ( fata de acun 2 luni este mult...) , dar insuficient.
Cat ai asteptat sa "vina "argila?

Mergi la inceput

2 zile, a venit imediat cum s-ar spune si tine cont ca mi-a venit imediat dupa 25 decembrie, cind lumea e cam ocupata...unde ai comandat-o tu?

Mergi la inceput

ileana, insist sa te autodepasesti cind vine vorba de baut apa, bea si daca nu-ti trebuie, fortat! Se va crea, in subtil, o nevoie a organismului de a bea apa, incetul cu incetul. Nu e deloc de glumit cu asta, desi recunosc, macar un litru..e un cistig.

Mergi la inceput

fii atenta, Ileana, ce-ti spun eu e dovada ca bautul apei e chestie de obisnuinta si se poate "invata"...cind m-am casatorit nu tin minte ca as fi baut apa ...cred ca era ceva mecanic si nu m-am gindit la asta...beam foarte putina apa, cind imi aminteam...
Sotul meu avea un ritual cu bautul apei si am descoperit ca are apa, in bidon de plastic, linga pat pentru noapte si cind se aseza la masa primul lucru: isi pregatea apa in pahar. Fara sa-mi dau seama, in timp am descoperit ca e o chestie de "familie"..., el se trezea cam la fiecare doua-trei ore si bea apa si-mi oferea si mie...eu, prin somn, luam doua-trei inghitituri si adormeam la loc, dupa citva timp, ma trezeam eu inaintea lui si beam apa, ca nebuna!!! Cred ca beau cam 4 litri pe zi, la acest moment si cel mai mult beau in timpul noptii. Deci, e chestie de obisnuinta...
In plus, acum citva timp, un prieten bun al meu mi-a trimis prin e-mail o cura de detoxifiere cu ...apa, trebuia sa bei 1,5 litri ( de apa plata, de-odata, timp de maximum 5 minute), pe stomacul gol, dimineata. Mie mi s-a parut cam mult si am lasat-o naibii de cura dar el tot a insistat si atunci am descoperit ca mi-e tare simplu, de fapt, sa beau "doar" 1,5 litri in 5 minute...
Important este sa introduci apa in viata ta...ma trezesc, mai beau putina apa, ma pregatesc sa plec la serviciu, mai beau putin apa, ajung acolo, beau cafea, mai beau putina apa, la ora 10.000, maninc un mar... pe urma, mai beau putina apa si tot asa...S-ar putea sa devina o obsesie: DAR, crede-ma nu e nimic rau in asta

Mergi la inceput

Servus,

La Bocan am comandat...Este clar, maine sun sa vad ce se intampla!

Ei asta-i ...ca eu am fost crescuta prost, in ceea ce priveste apa.
Acum am inceput eu sa vad diferentele si sa "ma fortez"...
Al meu sot, nu bea apa...isi face aportul de lichide ( si burta) din cafea, bere si ciorbe...

Cat se tine cura cu 1,5 litrii? 5 ZILE?

Mergi la inceput

!!!PRIMIT ARGILA!!!
Dupa telefon la Alba, luat drumul oficiului postal si facut circ....argila era aruncata la posta intr-o droaie de pachete, din data de 24!!!
Maine este 1, numai bine pt. un nou inceput!

Mergi la inceput