Detoxifierea organismului (2)

Detoxifierea organismului (2) | Autor: Laura B

Link direct la acest mesaj

Detoxifierea organismului - partea 1:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61331&whichpage=10

Laura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Am gasit grau la plafar, pun la incoltit...abia astept sa se faca, e bun...Te si satura...aia da, mancare de dimineata...usoara si satioasa...Azi am trecut la ceai verde dimeneata in loc de cafea, si m-am dimtit foarte bine, te trezeste repede si nu e rau la gust...fara zahar, desigur...Si ceaiul de frasin e foarte bun, abia am inceput sa beau...Nu-mi mai place cafeaua, cred ca ficatul e obsit...nici de carne nu mi-e dor dar am mancat putin intr-o vizita...am si slabit..."Avantajul" e ca stau singura momentan si nu am de-a face cu diverse tentatii si mancaruri pe care nu le-as puta evita...

Va pup...

Nora, ce mai faci, ce mai mananci?fara carne vreau sa zic...Am mai incercat soia da e imposibil, mi s-a facut rau de la miros...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Citeste aceste informatii, Crini, poate te ajuta cu ceva...Daca tot am dat peste ele, m-am gindit sa-ti spun si tie...

http://www.qigong.ro/intro.htm

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arinna

Am gasit grau la plafar, pun la incoltit...abia astept sa se faca, e bun...Te si satura...aia da, mancare de dimineata...usoara si satioasa...Azi am trecut la ceai verde dimeneata in loc de cafea, si m-am dimtit foarte bine, te trezeste repede si nu e rau la gust...fara zahar, desigur...Si ceaiul de frasin e foarte bun, abia am inceput sa beau...Nu-mi mai place cafeaua, cred ca ficatul e obsit...nici de carne nu mi-e dor dar am mancat putin intr-o vizita...am si slabit..."Avantajul" e ca stau singura momentan si nu am de-a face cu diverse tentatii si mancaruri pe care nu le-as puta evita...

Va pup...

Nora, ce mai faci, ce mai mananci?fara carne vreau sa zic...Am mai incercat soia da e imposibil, mi s-a facut rau de la miros...

Ce maninc? Pai, salata boeuf cu maioneza de post si bucati de soia pe post de ...carne, desi imi place mai mult numai din legume... cascaval de post cu rosii si castraveti, peste...cartofi fierti, orez...mere...Am ce minca...pate vegetal...salam si parizer vegetal... Sunt atit de multe produse acum...Numai ca am un of, soia asta cam ingrasa.. Iar eu vreau sa slabesc...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, fetelor....
...si eu simt nevoia de ceva timp sa tin o cura de detoxifiere a organismului....dar nu cura de slabire, caci inca alaptez....Elise are acum 1 an si aproape 6 luni.

....mari excese n-am facut niciodata, dar spre marea mea surprindere m-am molipsit cu niste pofte bizare cand am ramas insarcinata....care inca persista, din pacate: coca-cola, chipsuri si alte tampenii.....
...va zic eu maine mai detaliat ce si cum, caci am una bucata fetita tare smiorcaita, si trebuie sa prestez la adormirea ei!!!!

..oare ceaiul de urzica se impaca cu alaptatul ???(treptat treptat pana-n primavara trebuie incheiat alaptatul, dar eu as vrea sa incep o cura de detoxifiere acum....!

Astept sfaturile voastre...mersi mult!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Baby, bine ai venit printre noi...

Parerea mea e sa incepi prin a manca cat mai putina carne...nu sa o excluzi,caci alaptezi si in general nu stiu cat e de bine si cat poti rezista- Nora uite ca poate - si sa te bazezi pe supe de legume, care sunt foarte gustoase...renunta la cipsuri si prajeli, saraturi...pentru tine, care inca mai alaptezi, cred ca e bun regimul nu prea sever pe care il dadusem eu in capitolul precedent....o sa ma uit , sa-l redau din nou....in plus, din ce s-a spus aici, cura de citrice, sucuri naturale, grau germinat...

Uite aici din articolul de care spuneam....

Experienta medicilor arata, ca este greu sa tratezi o afectiune cronica, insotita de dureri, tensiune sporita, oboseala, fara sa dai importanta depuratiei. Daca nu sunt eliminate toxinele din organism, nici cele mai performante metode de tratament nu ofera un efect durabil.

Detoxifierea se face periodic la fiecare schimbare de sezon sau cel putin la interval de 6 luni, toamna si primavara.

Pentru eliminarea deseurilor si toxinelor din organism este bine sa adopti citeva reguli simple pe o perioada de 7-14 zile.

Recomandari pentru detoxifierea periodica a organismului:

Nu consuma alimente prajite
Nu consuma alimente conservate sau afumate
Evita pe cit posibil alimentele din supermarket care contin E-uri: coloranti, conservanti si alti amelioratori
Nu consuma carne si mezeluri
Inlocuieste dulciurile cu fructe
Elimina fainoasele albe. Consuma cereale, piine neagra, de secara, de tarite
Consuma fructe, legume proaspete si proteine vegetale(soia, ciuperci)
Consuma cel putin 2 l de apa pe zi
Nu consuma: zahar, cafea, alcool si bauturi racoritoare sintetice
Inlocuieste zaharul cu miere
Pentru energizare consuma ceai verde in locul cafelei
Consuma multe sucuri naturale si ceaiuri de plante
Bea in fiecare seara inainte de culcare si dimineata la sculare urmatoarea bautura: un pahar de apa plata cu sucul de la 1 jumatate de lamiie si 1 lingurita de miere
Consuma lactate proaspete: iaurt, sana, chefir. Studiaza eticheta: sa nu contina E-uri, coloranti si conservanti
Pentru detoxifierea vezicii biliare si a ficatului, bea in fiecare dimineata pe stomacul gol: 1 lingura de ulei de masline virgin amestecat cu putin suc de lamiie(apoi stai 20-30 minute culcat pe partea dreapta) Efectele sunt extraordinare. Crizele de dischinezie biliara vor disparea definitiv
Exercitiile fizice, mersul activ, stimuleaza actiunea sistemului cardiovascular si procesele metabolice in organism, intensificand functiile naturale de depuratie
Incearca cel putin 1 zi saptamina sa maninci numai "hrana vie". Deci, nu consuma alimente fierte sau prajite(mincare gatita) ci numai alimente nutritive in stare naturala: fructe, legume, sucuri naturale, nuci, stafide, smochine, curmale, cereale integrale, apa, ceaiuri etc
Daca ai vointa si doresti o detoxifiere mai profunda consuma "hrana vie" 5-7 zile

Eu cred ca nu e greu...

http://www.slabire-sanatate.ro/articole/detoxifiere.php

Mergi la inceput

http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/fii_in_forma/dieta/index.php3

...numai despre diete si chestii sanatoase....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Nora, multumesc pentru link.

Arina, mi-au placut recomandarile tale. Ar trebui sa ne facem un program, sa concretizam in ceva ce am citit pana acum, sa transformam in fapte informatiile adunate.
Ca in mintea mea e mare nebuloasa, nu am decis ce sa fac. As vrea sa beau ceaiul ala dimineata si seara, am incercat de altfel o perioada dar m-am constipat si am renuntat, m-am intors la cafea.
Apa beau cam un litru pe zi. Uleiul de masline imi place, dar dimineata nu am timp sa stau o jumatate de ora culcata. Tot de-asta n-am mai facut nici clatirea cu ulei, am citit ca tb sa stau 20 min, ori la mine dura 5-10 min, apoi ma spalam pe dinti, nicidecum sa ma frec cu bucata de lemn.
As vrea sa fac un sport. Ceva comod, care sa nu—mi ia mult timp, sala, sau inot, preferabil acasa, sau oricum sa pot implica si copiii.
Asta ca sa vedeti conceptia mea destre dezintoxicare. Efort minim, rezultat maxim, Ha, ha!

Mergi la inceput

Eu am inceput cura de argila, cea de la Mircea Bocan...Sper sa reusesc sa o tin cu bine...Ce ma frapeaza este faptul ca nu am nici o tendinta spre ...Mai beau seara ceai de ceapa si zilnic beau multe ceaiuri si apa...Peste 3 litri/zi.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

quote:
Originally posted by crini

(...) As vrea sa fac un sport. Ceva comod, care sa nu—mi ia mult timp, sala, sau inot, preferabil acasa, sau oricum sa pot implica si copiii.
Asta ca sa vedeti conceptia mea destre dezintoxicare. Efort minim, rezultat maxim, Ha, ha!

Mami de fetita (1999)si baietel (2004)

Exact asa si eu...

Ca sport am inceput sa fac zilnic cateva sedinte scurte pe bicicleta. Beau de cate ori am ocazia apa fiarta cu zeama de lamaie. Incerc sa mananc mai des fructe. Carnea nu o pot elimina, pentru ca Andrei daca nu mananca intr-o zi carne imi scoate peri albi ca lui ii e foame Pe de alta parte, nu mai scapa nici el de diverse variante de supe-crema (am o carte numai despre supe si mai am o multime de retete de incercat). Deasemenea, de o saptamana iau in fiecare zi ginko, spirulina si polen de albine. Astept argila din Romania- am dat "comanda" mamei. Si citesc de zor cartea cu tratamente naturiste, sa vedem ce idei mi-or mai da

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laura, pe la noi nu mai dai?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput