Detoxifierea organismului (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

ileana, bravo! Miine e 1 ale lunii, deci nu mai ai nici o scuza.

Tine-ne la curent!

P.S. dap, am baut 1,5 litri timp de 5 zile.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

M-am apucat...venind argila atat de tarziu, teoretic nu o sa pot sa fac 21 zile...dar sa rezist eu la baut chestia asta...
Argila mea este roz/movulie...este OK?

Ce reactie ciudata are cand pui apa peste...am crezut ca am gresit si am pus apa minerala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Eu am argila romaneasca. E un praf gri, si cand torni apa peste, nu e nici o reactie. Imi place mai mult cea de la Bocan, dar se zice ca e mai buna argila din zona in care traiesti. Argila roz contine mai mult fier decat cele de alta culoare, si cred ca provine din Kazahstan.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Ma...m-ati convins sa iau de la Bocan, si acum imi spuneti ca trebuie sa ma mult in Kazahstan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Ileana, nu-ti fa probleme... Kazahstanu nici nu-i asa de departe!!
Eu beam inainte din aia roz, dar mi s-a terminat, si nenea Fulga din asta mi-a trimis. Tre sa o beau si pe asta, ca doar nu oi arunca-o, nu?
Cand mi se termina imi iau si eu de la Bocan, daca are din aia din Tibet, care ii aproape alb. Sic!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Ce ma, Fulga e si maestru de argila?
N-are nenea Bocan alba...ca eu de-abia am luat si are numa roz....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

quote:
Originally posted by ileana

Ma...m-ati convins sa iau de la Bocan, si acum imi spuneti ca trebuie sa ma mult in Kazahstan?

ileana

si eu la fel am vorbit cu sora-mea sa-mi cumpere argila de a lui Bocan, si acuma ziceti ca e din Kazahstan?

dupa ce am adunat mai multe feluri de argila din Romania, Elvetia, British Columbia, am atat de multa incat imi pun pot sa-mi pun si in cap... poate ar trebui sa-i spun sa nu imi mai ia..

Loma

Mergi la inceput

oricum eu o folosesc la masti , e super....

Loma

Mergi la inceput

cine e interesat de diferite tipuri de argila, si la ce e buna fiecare uitati-va pe link-ul asta, insa vorbeste mai mult despre argila cosmetica

http://www.wellnaturally.com/ingredients/clays_index.html

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ileana, sa-mi spui daca te constipi, ca daca iei argila si nu bei apa ai toat sansele din pacate.Am si eu un fix.

Mergi la inceput