Detoxifierea organismului (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Loma spune:
Arinna, problema mea nu a disparut dar nici nu a mai evoluat, stagneaza.... insa ma tot stradui cu ceaiuri, tincturi, sunt atenta la tot ce mananc desi de sarbatori m-am scapat la prostioare... bine majoritatea gatite de mine insa am cam abuzat..
Acum urmez un tratament al unui doctor chinez, sunt increzatoare in ce mi-a dat, am auzit ca multi au mers la el si i-a rezolvat. El te vede iti priveste mainile, unghiile, ochii si apoi citeste prin tine, iti spune ce probleme ai avut in trecut dar si in prezent.
Abia am inceput tratamentul lui, insa nu stiu daca mai tii minte la mine problema era mai urgenta cu sanii, uff abia astept sa gasesc o rezolvare la asta, sper sa-mi gasesc leacul, te tin la curent cu evolutia, desi el mi-a dat sanse mari....astept.
Hai te astept in Canada, unde in ce parte vii?
Loma
Loma spune:
quote:
Originally posted by nora2005
Parerea mea e sa-ti iei de Mircea Bocan pentru uz intern, sunt si pungute de 200gr. Iar pe cea pe care deja o ai, foloseste-o pentru masti cosmetice.
Reiau si eu cura.
Nora
Nora multumesc de sfat, asa ma gandeam si eu, mai bine astept sa imi aduca cineva din Ro argila de-a lui Bocan.
unde se gaseste, trebuie sa mearga la cabinetul lui, sau si la farmacii..?
arinna spune:
Loma,
...vin pe zona lui Toronto...dar intr-o localitate mai mica...E interesant ce spuneai cu chinezul...tu pe ce parte esti?
Vreu sa incep si eu cu naturiste...la mine sunt dereglate toate glandele, am probleme si cu tiroida, deci...trebuie sa gasesc un echilibru...Intr-adevar, nu mai tineam minte de problema ta cu sanii,dar tin minte conversatia "naturista" pe care o aveai cu Kim in perioada cand am intrat eu pe forum
...dupa aceea nu prea ai mai intrat acolo...Cu Kimutza m-am intalnit anul acesta la Montreal, am facut o calatorie de cateva zile in Quebec si am profitat de ocazie...![]()
Fetelor
Nu stiu ce mai caut pe aici, ca m-am intoxicat de tot in ultimul timp, n-am mai respectat nimic...
mananc numai prostii, ceaiul verde imi da stare de nervi - pe care o am oricum si vreau sa o combat...argila, am mai spus,pentru mine nu e indicata deloc( contipatie cronica cu complicatii)...mai am detoxifiantul din fructe de soc dar am atatea de inghitit ca nu mai stiu cand sa-l mai iau...
Trebuie sa ma opresc la cateva tincturi si ceaiuri...
Ma gandeam sa merg la Fulga, ce parere aveti despre el?
dpop spune:
Eu am cerut prin posta tratamentul lui Fulga (am un sentiment ca am mai zis povestea asta
). ideea era ca o zi intreaga bei din x in x ore o jumate de litru de ceai, si un pahar de ulei
cu lamaie.
dupa aia, o sa mergi la baie intr-una, iti curata intestinele de numa!
dar cumva e o chestie prea fulger ca sa fie si f eficienta.
in primul rand ma gandesc ca incrustatiile de pe intestine poate au nevoie de mai mult timp sa se inmoaie.
si apoi o chestie asa rapida, poate avea efecte doar pe termen scurt. asa ca nu cred ca rezolvi mare lucru. in afara de o zi de facut carare la baie, si inca 2 zile in care te simti excelent, usurata, energica etc. acelasi efect cred ca il poti obtine mancand o mancare stricata si band 2-3 litri de apa ![]()
am cumparat o carte recent in care se povesteste despre apa alcalina ionizata ca ar face minuni pt dezintoxicare si depuneri de toxine. nu e f greu de preparat in casa, procesul e bazat pe electroliza.
in principiu in carte se povesteste despre ph-ul normal al corpului uman (piele, muschi, etc - fiecare are ph-ul lui propriu) care bineinteles depinde direct de ce bagam in noi (macare, bautura). si bineinteles un ph nepotrivit pe termen lung provoaca dereglaje, boli, depuneri de toxine.
o idee citita acolo la care sa va ganditi: pentru a anihila aciditatea unui pahar de cola (sau ma rog, orice bautura acidulata) trebuie sa consumi 32 de pahare de apa normala (plata). chestia asta te pune pe ganduri inainte sa bei un pahar de suc.
arinna spune:
Loma
...sigur, am si prieteni in Toronto, am foast in Canada 3 luni anul asta...mergeam in vizita la ei...o sa mai vorbim si separat, sa nu deviez pe aici de la subiect, sa supere careva...Iti cumperi ceaiuri de la magazinul romanesc?![]()
Dpop
...ce-am mai ras la mesjul tau...
...eu am auzit ca procedura de dezintoxicare se face in ideea de a incepe un tratament de-al lui...nu doar sa curete intestinele...poate ca uleiul ala moaie iar ceaiul curata...
intestinele...
Eu nu pot sa sufar bautirile acidulate, nu mi-au placut niciodata, ma inteapa pe gat si imi lacrimeaza ochii
, in plus ma baloneaza si ma simt indispusa dupa...Si cum se prepara apa alcalina ionizata? Stiu pe cineva care bea "magnetizata", pune paharul cu apa pe un metal sau magnet, n-am intrebat ce e, si bea a doua zi...
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by olim
Si pe mine ma intereseaza unde se gaseste aceasta argila.
Multam anticipat
In Romania la orice PRONATURA, foste magazine tip plafar.
Nora
Loma spune:
si mie mi-a trimis mama tratamentul lui Fulga, insa asa m-am cacait pana l-am luat l-am tinut pana aproape sa expire cu o sapt. inainte si atunci l-am luat, si mi s-a parut asa de naspa, solutia aia amara.....apoi uleiul chiar daca il faci cu lamaie mie tot gretos mi se pare....
bleah..... m-am tot chinuit pana am baut uleiul cu lamaile, asta mi s-a parut cel mai greu, imi venea sa vomit intr-una, nu vreau sa va descurajez pe cele care vreti sa il faceti, insa eu a doua oara nu-l mai fac.
insa da intr-adevar m-am simtit mult mai bine dupa, cateva luni bune...vreau alte metode, asta nu mai pun gura pe ea....
Mama mea l-a facut insa nu s-a plans de nimic... oi fi eu mai rea....poate si faptul ca eu nu suport sa mananc nimic gras, ai mei mananca mai gras, de altfel cam toti romanii mananca gras, fac mancarea cu mult ulei, eu nu pun deloc, uneori cateva picaturi de ulei. De eg. daca beau lapte eu nu pot manca si oua, sau bacon, sau unt, margarina nici sa nu aud, insa stiu multe persoane care nu au nici o problema mancand asa. Alune nu mamanc desi cica sunt bune, seminte de floarea soarelui, bleah....
ileana spune:
Servus,
Azi am comandat argila. Au zis ca maine imi pun la posta...va tin la curent.
Vestea buna este ca reusesc sa beau , pe zi cam 1l de apa..poate chiar si 1,5 l, daca este sambata, duminica.
Sincer nu vad nici o imbunatatire, dar ...ce pot sa zic...a si dimineata apa cu lamaie.
? Ce-i cu Fulga?
Ce tratament?
In ce consta?
Hai ca la lucruri gretoase, nimeni nu ma intrece....
Astept info despre "Tratamentul"Fulga.

,