Miresele anului 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

din pacate anul asta nu avem nici o idee. si nici bani de plecat pe undeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Andita

Uite, uite, am 2 stelute si sunt "membru junior"!!!!!!!!!!

Nunta noastra
Poze

felicitari!!! Chiar imi era foame...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

FELICITARI SI LA MAI MULTE!!!

quote:
Originally posted by Andita

Uite, uite, am 2 stelute si sunt "membru junior"!!!!!!!!!!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Multumiri pentru felicitari!!!!
Noi ne-am decis sa mergem al Buzau de revelion, sa facem la un restaurant dragut, impreuna cu cumnata-mea. E 1 milion jumate, si restaurantul e foarte dragut si intim, exact cum ne place noua. Sper sa iasa bine. Anul trecut am fost la Romexpo!!!! Da, e si asta o experienta.
vroiam sa plecam anul asta, daca nu din tara, macar la munte undeva, dar ne-am gandit cam tarziu, si mai erau si banutii o problema, cu toate economiile pentru nunta, asa ca merg la mamicuta mea, si o sa-i stau o saptamana pe cap, ca mi-am luat concediu pana pe 4 ianuarie.....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by dianette
http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol§ion_id=20&article_id=167429 uitati un articol pt.

"In sarcina, sub presiunea schimbarilor hormonale, de cele mai multe ori se observa o imbunatatire a aspectului parului, a unghiilor si a tenului, iar cosurile din adolescenta dispar." Fals!!! Dac-ati vedea ce fatza de am io acu...Nici la pubertate n-aratam in halu asta!! Mi-e si jena sa mai ies din casa...

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

noi am fost 2 fete , nascute la 1 an si 2 luni diferenta ... Probabil ca tata si-o fi dorit si el un baiat, dar ne-a zis ca pe urma i-a trecut, gandindu-se ca daca 2 fete dau atatea batai de cap, darmite 2 baieti

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Razuca...nu stiu de ce zici ca te-ai ingrasat! Eu n-am fost la intalnire sa te vad, dar "filingu'" meu imi spune ca esti o tipa miniona si slabutza! Si foarte dulcica.

Normal ca exagereaza, eu am fost la intalnire si va pot spune ca Raza este o tipa super, nici grasa nici slaba, exact cum trebuie, cu un par negru si lung absolut superb, si e o tipa vesela si nemaipomenita.
Raza, sa stii ca inca nu mi-am dat seama de unde ne stim noi, unde ne-am mai vazut pana la intalnire...daca tu ti-ai adus aminte poate ma dumiresti si pe mine ca ma obsedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by alinush2005

quote:
Originally posted by SunSmile

Razuca...nu stiu de ce zici ca te-ai ingrasat! Eu n-am fost la intalnire sa te vad, dar "filingu'" meu imi spune ca esti o tipa miniona si slabutza! Si foarte dulcica.

Normal ca exagereaza, eu am fost la intalnire si va pot spune ca Raza este o tipa super, nici grasa nici slaba, exact cum trebuie, cu un par negru si lung absolut superb, si e o tipa vesela si nemaipomenita.
Raza, sa stii ca inca nu mi-am dat seama de unde ne stim noi, unde ne-am mai vazut pana la intalnire...daca tu ti-ai adus aminte poate ma dumiresti si pe mine ca ma obsedeaza!

Da' io?????
Bey, apropos de cunsocut, Raza, daca-ti zic ceva, mori de ras (sau te sochez, una din 2 ) - al tau mi se pare mie atat de cunoscut..si de fapt seamana cu cineva pe care l-am cunoscut mai demult...dar, sigur n-are cum sa fie...ca ala avea un frate..al tau are o sora...ala era din alt oras...al tau, banuiesc ca e din Buc.....da', stii ce seamana?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

quote:
Krelia:
quote:
Alinush2005:

[font=Comic Sans MS][purple]Da' io?????

OK, atunci sa continuam cu laudele, ca tot s-au plans celelalte fete care nu ai fost la intalnire ca nu am povestit suficient.

Krelia este si ea o tipa super, subtirica, nici inalta nici mica, cu un par lung, drept si blond si niste ochi superbi albastrii sau verzi si maari. E o tipa super simpatica, amuzanta, si ...ce ma bucur...fumatoare ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Bhei, pai ziceti frate si de mine......(glumeam)

Mergi la inceput