Miresele anului 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

eu (noi) vrem fetitza . Sau, intai un baietel si dupa 2 ani o fetitza (cum a mai zis cineva ) (asta in caz ca vrem 2 copii si nu doar unul). Dar daca e doar unul, vreau FETITZA !! Cel mai mare cosmar al meu e sa ma gandesc ca s-ar putea sa am 2 baieti
Deja stiu si numele la fetitza : Diana Luiza (sau Louisa)

http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol§ion_id=20&article_id=167429 uitati un articol pt.

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetelor voi v-ati gandit ca mai avem putin si intram in anul NOSTRU????

Parca ma apuca cu tremurici cand vad ca aproape a venit 2006 si noi o sa devenim miresici de actualitate.

In nici doua luni o "luam de coada" cum s-ar zice si "pierdem" prima miresica din randurile noastre.
Apoi asteptam sa ne vina si noua randul.

Pana acum revelionul era...doar revelion dar parca anul asta are mai multa semnificatie ca niciodata.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Razuca...nu stiu de ce zici ca te-ai ingrasat! Eu n-am fost la intalnire sa te vad, dar "filingu'" meu imi spune ca esti o tipa miniona si slabutza! Si foarte dulcica.

Sa zica fetele... am 1,64 fara tocuri... si-s genul cu sani ( mari, spre fericirea puiului ) si fundulet...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by dianette

eu (noi) vrem fetitza . Sau, intai un baietel si dupa 2 ani o fetitza (cum a mai zis cineva ) (asta in caz ca vrem 2 copii si nu doar unul). Dar daca e doar unul, vreau FETITZA !! Cel mai mare cosmar al meu e sa ma gandesc ca s-ar putea sa am 2 baieti
Deja stiu si numele la fetitza : Diana Luiza (sau Louisa)

http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol§ion_id=20&article_id=167429 uitati un articol pt.

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Tata a sperat aproape 9 ani ca va avea macar un baiat. Nu i-a iesit figura si s-a ales cu 3 fete. Cea mai tare faza a fost cand a venit pe lume sora mea cea mica. Merge tata la spital si doctorul il felicita: "Felicitari, aveti o fata" la care tata: "Iara fata?" Doctorul ??? si vine raspunsul taticului meu:"Mai am doua acasa". Oricum cea mica e "baietoiul lu' Tata".

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rallu

In nici doua luni o "luam de coada" cum s-ar zice si "pierdem" prima miresica din randurile noastre.
Apoi asteptam sa ne vina si noua randul.

Eu va "parasesc" prima, dar numai prin faptul ca intru in randul celor cu verigheta pe deget. Ca altfel...o sa am mai mult timp sa va scriu, sa va spun cum a fost. Nu scapati voi asa usor de mine.
Am vorbit cu iubi si m-am plans ca n-am inel. Mi-a spus ca o sa am. Asa ca astept cu nerabdare momentul.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by dianette
[Cel mai mare cosmar al meu e sa ma gandesc ca s-ar putea sa am 2 baieti

Subscriu din toata inima!!! Al meu are un frate mai mic si povestile pe care le aud despre perioada copilariei, nu ca nu ma distreaza....MA INGROZESC!!!!Povesti care pe ei ii distreaza acum, dar soacra-mea a spus ca de multe ori ii venea sa-i arunce pe geam!!!Iar al meu ghiciti ce isi doreste?! Pai, cum altfel?! 2 baieti!!! iar eu imi doresc una bucata fata si atat! as face o concesie in sensul de o fata si un baiat, desi eu fiind singura la parinti am apreciat foarte mult...linistea de care am avut parte. El daca are frate nici nu concepe sa nu facem doi copii.I-am spus ca daca ies doi baieti plec in lume si n-are decat sa se descurce cu ei, ca tot e atat de incantat de tampeniile pe care le faceau ei doi in copilarie!!!!Sa si-o retraiasca linistit!!!
Bine, revenind in realitate, chestia asta cu copii sta in felul urmator: sanatosi sa fie ca de iubit ii iubesti orice ar fi, pentru ca sunt ai tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Si eu tot fata lu' tata am fost, ca el m-a vrut, mama nu prea mai avea chef de inca un bebe, dar tata a convins-o. Si am fost sufletul lui pana n-a mai fost.... Pe 24 decembrie se fac 8 ani.....de-aia spuneam eu alta data ca nu-mi place Craciunul.....
In fine.
Apropo de Revelion, ca tot ziceati mai devreme de semnificatiile anului astuia, unde serbati evenimentul?

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Uite, uite, am 2 stelute si sunt "membru junior"!!!!!!!!!!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Noi facem Revelionul acasik cu nasii nostri. Ca anul viitor avemt imp sa tot chefuim. Si apoi e astept si bebe, una din nasici asteapta si ea bebe, iar cealalta are deja 2. Iar anul viitor incepem cu nunta mea, apoi mai avem o nunta, 3 botezuri (nasa si 2 prietene de familie) inca o nunta si apoi botezul la mine, care si incheie distractiile mari pe anul urmator. Va dati seama ca anul incepe cu nunta mea si se termina cu botezul bb-ului?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by Andita

Uite, uite, am 2 stelute si sunt "membru junior"!!!!!!!!!!

Nunta noastra
Poze

FELICITARIIIII !!!!

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput