Miresele anului 2006 (30)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63521" target="_blank">(29) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62561" target="_blank">(28) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61977" target="_blank">(27) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61448" target="_blank">(26) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61000" target="_blank">(25) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60295" target="_blank">(24) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59586" target="_blank">(23) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59066" target="_blank">(22) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58253" target="_blank">(21) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56499" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)
continuati ....
Freia si Alexa
Raspunsuri
dianette spune:
sa va spun si eu cum ne-am cunoscut, ca doar n-o hi foc. Dar la noi s-a intamplat asa de muuuuuult, am implinit in noiembrie a.c. 10 ani de cand suntem prieteni oficial.
Si noi tot in liceu ne-am cunoscut, si tot in clasa a 10-a, intr-o excursie cu clasa la munte (ca noi eram si colegi de clasa ). Si eram prietena deja tot cu un coleg de clasa, dar el a disparut nu stiu unde si de ce (cica a stat ascuns undeva si m-a vazut razand si simtindu-ma bine ... , copii, ce sa le faci). Si am stat eu bosumflata cat am stat pana a venit vremea sa ne dam cu sania si Cla (adica EL) inca nu rasturnase pe nimeni cu sania si cica sa incerc si eu sa ma dau cu el. Si pe urma m-a tinut de mana ca sa nu alunec pe nu stiu ce delusor si nu mi-a mai dat drumu' . Eu m-am oprit si m-am prefacut ca ma incalt ca sa vad daca imi intinde mana constient si a intins-o :D ... Si apoi ne-am mutat impreuna in banca, imi dadea sa copiez dupa el la mate (ca el era primul din clasa ), stateam in camin amandoi, deci mergeam si la masa impreuna ... Si am tot ramas asa si dupa , eu am mai avut mici si nesemnificative calcari pe alaturi, dar el a suferit si m-a asteptat pana m-am facut cuminte.
Am trecut prin multe, 10 ani ... Cateodata zicem ca daca faceam noi un copil dadea capacitatea acum . Nu a fost intotdeauna perfect, poate nici acum nu e, dar nu putem sa stam unul fara celalalt.
Eram copii. Mi-aduc aminte/ Culegeam odata trandafiri salbatici/Aveau atatia ghimpi/ Dar n-am voit sa-i rup/ Credeam ca-s muguri si c-au sa infloreasca ... (cine stie, cunoaste, super poezia )
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
krelia spune:
MIRESICI 2006 66 miresici si 1 miresic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58378" target="_blank">Sarbatori www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54409" target="_blank">Restaurante www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40145" target="_blank">Biserici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55048" target="_blank">Rochita www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50023" target="_blank">Buchetel
Februarie 2 miresici
25.02. a.cicel, Universitatea Sapientia, Catedrala Ortodoxa, Miercurea Ciuc
25.02. lgireada, Astoria, Iasi
Aprilie
01.04. daii, Bucuresti cununia civila
Mai 6 miresici
06.05. kateryna, Restaurant Monte Carlo, Bucuresti (15.10.2005 - civila)
06.05. monicik, Galati
07.05. Lilly79, Targu Mures
13.05. LeiLa, Grand Hotel, Sibiu
13.05. iulissa, Restaurant Aroma Viilor Bucium, Iasi(03.12.2005 - civila)
27.05. BlueEyes, Catedrala Adormirii Maicii Domnului, Complex Severus, Zalau
Iunie 17 miresici
03.06. alinush2005, Manastirea Bistrita, Restaurant Troian, Piatra Neamt
03.06. balkina, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Casa Universitarilor, Sala de jos, Bucuresti
03.06. Laura10, Restaurant Parco Dei Principi, Biserica Domnita Balasa
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. Puricoasa, Iasi
03.06. Raza de soare, Biserica Sf Maria (parcul Regina Maria), Restaurant Crangasi, Bucuresti
03.06. Stangacica, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant La Templu, Bucuresti
03.06. tehereea, Restaurant Yda Club, Bucuresti
10.06. Divine girl, Biserica Sf. Elefterie, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
10.06. piggy, Restaurant Ciobanasul, Campulung Muscel
17.06. dido, Hotel Parc, Sala Mincu, Bucuresti
17.06. jesia, Restaurant Alba, Bucuresti
17.06. liviana20t, Restaurant Onyx, biserica Sfantu Ioan, Piatra Neamt
17.06. Rallu, Restaurant Vulturul, Bucuresti
17.06. ralnied1, Restaurant Orizont, Iasi
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15 ,
Iulie 18 miresici
01.07. Bolecutza,
01.07. ciciep, Biserica Sf. Constantin si Elena, Restaurant Public House
01.07. ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. papusika,
01.07. ralu_trancu, Restaurant Intim, Calarasi
01.07. ramona26, Bucuresti
08.07. anamariame, Botosani
08.07. briza_marii, Restaurant Apa Nova, Bucuresti
08.07. dyadya, Restaurant Casa Romaneasca, Bucuresti
08.07. wantoknow, Lacu Sarat, Braila
15.07. emilyjeuly, Hotel Intercontinental, Sala Ronda, Biserica Alba, Bucuresti
15.07. madutza_1978, Casa Oamenilor de Stiinta, Bucuresti
15.07. pepenash, Restaurant Yda Club, Bucuresti
15.07. ucucuca, Biserica Domnita Balasa, Restaurant Herastrau, Bucuresti
16.07. laura_andreea, Locanta Jaristea, Bucuresti
22.07. tigrutz, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Casa Ardeleneasca, Bucuresti
22.07. iia, Iasi
??.07. contactnicole, Bucuresti
August 12 miresici
12.08. Tizabela
19.08. addinel, Restaurant A.Ro Club
19.08. Cryssy, Biserica Sf. Gheorghe, Restaurant Rapsodia
19.08. cris-papureanu, Restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia (15.10.2005 - civila)
19.08. mexxa, Lord Gust, Iasi
26.08. adirys21,
26.08. Andita, Restaurant Pietroasele, Buzau
26.08. fany_23, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
26.08. Ioana-Cristina, Restaurant Magura, Tirgu Ocna, Bacau
26.08. krelia, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Calipso, Salon Albastru, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta
Septembrie 8 miresici
02.09. cri., Restaurant Laguna Blu, Bucuresti
02.09. gabbi, Bucuresti
02.09. Rexanne, Ramnicu Valcea
09.09. enderbaby, Restaurant Recital, Iasi
16.09. ancuta5, Casa Universitarilor, Salonul de jos, Bucuresti
23.09. kemsy, Restaurant Onyx, Iasi
23.09. maimu, Restaurant Romanian Catering, Bucuresti
30.09. andreea_trend, Bucuresti
Miresici indecise...inca 2 miresici
??.??. clarisa_clarisa, Bucuresti
??.??. plici_plici, Bucuresti
NASICI 2006 1 nasica
09.09. dana_ene, Restaurant Crang, Buzau
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63521" target="_blank">(29) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62561" target="_blank">(28) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61977" target="_blank">(27) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61448" target="_blank">(26) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61000" target="_blank">(25) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60295" target="_blank">(24) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59586" target="_blank">(23) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59066" target="_blank">(22) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58253" target="_blank">(21) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56499" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
jesia spune:
Cand ne-am cunoscut noi eu deja aveam un prieten de 2 ani jumate.M-am angajat la o firma unde lucra si el deci eram colegi...si din una in alta am ajuns sa-mi insel vechiul prieten cu el si pana la urma am ramas impreuna.am avut si noi cateva "ispravi" ca toata lumea dar am trecut peste ele impreuna si cel mai important NE IUBIM
Animagus spune:
Salut!
Misiunea noastra imposibila este sa ne organizam nunta in doua luni si cateva zile. Ce ziceti, ne-am tzacanit complet, nu? :-) Avem doar creditul aprobat la banca (thanks HVB!). In rest, nu ne-am ales restaurantul, biserica, hainele, verighetele, nu avem nasi, parintii inca nu au aflat, avem in schimb o idee fixa, ca am amanat prea mult momentul. Asa ca la sfarsitul lui februarie e marele eveniment. Am sa mai intru aici in masura timpului disponibil sa va anunt cum decurg pregatirile si sper ca experienta noastra sa fie un motiv de incurajare pentru forumistele ingrijorate. Se poate organiza o nunta frumoasa si in doar 2 luni. Desigur, daca experienta nu se termina cu un dezastru total :-). Asta a fost introducerea, sa nu intru fara sa zic "ziua buna", in rest voi posta la topicurile potrivite.
P.S. - Am uitat sa precizez ca nu sunt miresica ci miresel.
La vache qui rit
ciciep spune:
quote:
Originally posted by Animagus
Salut!
Misiunea noastra imposibila este sa ne organizam nunta in doua luni si cateva zile. Ce ziceti, ne-am tzacanit complet, nu? :-) Avem doar creditul aprobat la banca (thanks HVB!). In rest, nu ne-am ales restaurantul, biserica, hainele, verighetele, nu avem nasi, parintii inca nu au aflat, avem in schimb o idee fixa, ca am amanat prea mult momentul. Asa ca la sfarsitul lui februarie e marele eveniment. Am sa mai intru aici in masura timpului disponibil sa va anunt cum decurg pregatirile si sper ca experienta noastra sa fie un motiv de incurajare pentru forumistele ingrijorate. Se poate organiza o nunta frumoasa si in doar 2 luni. Desigur, daca experienta nu se termina cu un dezastru total :-). Asta a fost introducerea, sa nu intru fara sa zic "ziua buna", in rest voi posta la topicurile potrivite.
La vache qui rit
Pai, in primul rand.... FELICITARI!!! Stai linisti ca se poate organiza, cat timp gasesti restaurant. Si, avand in vedere ca nu e "perioada de varf" in mod sigur gasiti. Verisoara mea a facut nunta anul asta pe 8 ianuarie si, la fel ca voi, s-au hotarat cu 3 luni inainte. Veti avea insa de alergat FOARTE MULT... sunt totusi multe lucruri de rezolvat si timpul scurt, dar daca aveti masina, rabdare si ceva banuti se rezolva repede, repede..cu ajutorul inestimabil al acestui forum.
Bafta la "alergaturi"!
Cici
krelia spune:
Enjoy!
http://community.webshots.com/photo/354288438/519793305ekiozh#
26 august 2006
dianette spune:
quote:
Salut!
La vache qui rit
Wow, miresel Bine ai venit! Esti primul baiat care se incumeta sa se bage printre-atatea fete , dar lasa ca sa vezi ca nu mushcam . Noi tot cam in timpul asta ne-am facut nunta. Dar e o alergaturaaaa nebuna rau de tot. BIne, poate n-o fi toata lumea asa de greu de multumit ca noi . Succes! Faceti-va o listutza si incepeti sa bifati!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
krelia spune:
quote:
Salut!
Iuuuuupyyyyy!!!!
Primul miresel pe 2006!!!
Avem si noi baiatul nsotru!! Este!!!
Fii binevenit si da-ne cat mai multe detalii!!! (data, rishtorant, bisericutza...tacam, masuri ale sotiei ...)
26 august 2006
Animagus spune:
Multzam de primire. Pai masina nu avem, timp cam o zi pe saptamana, dar suntem incapatanati, genul magar. Si de planuit am mai planuit una alta asta toamna pe malul marii la Portitza (ceea ce va doresc si voua ). In plus am cam citit in ultimele luni cam tot ce s-a scris aici pe forum. Asa ca ceva experienta avem.
La vache qui rit