Miresele anului 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

asa, asa, vedeti ca stiti?
Da, apropos, am si eu o curiozitate : cate fete ati fost si cum v-ati cunoscut (adica ati facut cunostinta si ati zis " eu sunt krelia ... etc" ? Sau v-ati spus pe nume? ) Ca altfel eu n-as mai fi stiut care e Gabriela, care e Andreea, Raluca etc.

Ce mai intrebari pun si eu, nu?

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by alinush2005

Krelia este si ea o tipa super, subtirica, nici inalta nici mica, cu un par lung, drept si blond si niste ochi superbi albastrii sau verzi si maari. E o tipa super simpatica, amuzanta, si ...ce ma bucur...fumatoare ca mine

Subtirica..pe ....da'...mai zii...ca-mi place

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by jesia

Bhei, pai ziceti frate si de mine......(glumeam)

Hmmm....mie mi-a placut cum te-ai machiat - si mi-au placut buzele siii....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Apropos de unde ne petrecem revelionul, eu acum vreo 3-4 ani , nu mai stiu exact am fost la o nunta in noaptea de rev.A fost super , oricum nu stateam acasa si tot mergem la un restaurant si dadeam niste bani dar asa , am rezolvat si "obligatia".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by krelia
Hmmm....mie mi-a placut cum te-ai machiat - si mi-au placut buzele siii

Cum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

A.Cicel eu zic sa mergeti acum sa va mai distrati, pana puteti, ca la anul....

Olgutza e daca ai cosuri si-ti arata fata rau.
Cum te simti? Greturi, somnoroasa?

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Pai sa le explicam si celor care nu au fost cum ne-am intalnit noi:
Eu una am venit cu masina si am gasit spre norocul meu loc de parcare fix in fata bancii respective. Asa ca am stat in masina (ajunsesem cu 10 min mai devreme) si m-am tot uitat la banca...si la niste fete care tot dadeau tarcoale prin fata ei fara sa vorbeasca una cu alta (vreo doua).
Cand s-a facut fix, cele doua devenisera trei si deja conversau. Asa ca mi-am zis eu, "ele trebuie sa fie". M-am dat jos din masina si m-am dus direct la ele si am intrebat timida "sunteti cumva pentru intalnirea de pe forum ?". Ele zic daaa..si uite asa le-am cunoscut pe Pepenash, Jesia si Dyadya. Prezentarile au fost cu nume+nickname, ca sa stie lumea cine esti: Ex: "Eu sunt Alina, alias alinush2005".
Apoi a venit si Krelia si am mers in restaurant ca era un frrrig de intepeneai afara, si un pic mai tarziu a venit si Raza cu iubi al ei si ne-am incins la povesti, despre animale de casa, despre nuntile la care am fost recent si ce ne-a placut, si ce nu ne-a placut, despre biserici si popi, despre spovedit, despre mancare, despre preturi, despre chelneri...parca ne cunosteam de-o viata asa bine ne-am inteles.
...si cam asa a fost.

Mergi la inceput

...si am ramas datoare cu descrierile despre Jesia, Dyadya si Pepenash (despre mine nu scriu, astept sa o faceti voi):
- Pepenash e o frumoasa roscata cu forme generoase si are trei pisoi dragutzi despre care ne-a povestit;
- Jesia este o fata foarte finutza, delicata si fragila, brunetzica, cu parul prins si un pic mai timida;
- Dyadya este o super blonda platinata, cu parul lung si cu breton, amuzanta si vorbareata.
...si desi le-am mai descris odata, repet ca sa fie toate descrierile la un loc pentru cine vrea sa va vizualizeze:
- Krelia e foarte frumusica si subtirica (repet asta, desi ea nu e de acord), finutza, cu parul lung, drept si blond, si niste ochi mari si foarte frumosi, albastrii sau verzi, vorbareata si amuzanta;
- Raza este foarte frumoasa, foarte bine proportionata, nu-i poti zice nici grasa nici slaba nici inalta nici mica, cu un cap de papusa cu ochii mari inchisi la culoare si parul negru, foarte lung si in valuri.

Nu stiu cat v-ati dat voi seama din descrierea mea, dar va spun ca atunci cand am scris ca a fost o adunatura de fete frumoase nu am exagerat. (si asta intr-o duminica dupa-amiaza...va dati seama la nunta cum vom fi..)

(Fetelor, daca nu v-am descris bine sa nu ma injurati va rog)

Mergi la inceput

PS:
Eu si Raza ne stim de undeva dar nu ne dam seama de unde, asa ca ne-am holbat una la alta in restaurant (sper ca nu te-ai suparat, Raza) pana cand m-am hotarat sa o intreb penibil "Nu te supara ca ma holbez, dar noi ne-am mai vazut undeva?" si ea zice:
"si eu ma tot uitam si nu imi dau seama de unde te stiu"...si asa a ramas. Nu avem in comun acelasi liceu, facultate, cartier sau realtii de servici, asa ca imi sta inca pe creier de unde o stiu eu pe Raza...
daca tu te prinzi de unde ne stim te rog scoate-ma si pe mine din dilema ca ma obsedeaza intrebarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Giova
Olgutza e daca ai cosuri si-ti arata fata rau.
Cum te simti? Greturi, somnoroasa?

Arata rau e putin zis Cre'ca o sa raman cu cratere dupa ce-o trece perioada asta (sper sa treaca!!). Gretzuri, somnoroasa...Mie toata lumea mi-a zis ca e baiat daca am simptomele astea Si baiat mi-as si dori!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput