Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 26
krelia spune:
quote:
Originally posted by Andreea_k
Intrati si pe [reclama]* ca o sa aveti ce vedea
bey, da' stiu ca am "sapat" dupa mesajul lu' Catalin....hm...si io care credeam ca a scris ceva la miresici..cand colo..el..cu moderatu'.....
Hai noapte buna fetele, pe maine!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralu_trancu spune:
ce Krelio, te iei de oamenii care isi fac reclama pe un forum pe care nu se accepta asa ceva?
Giova spune:
Olgutza eu stiu ca daca ai fetita iti apar fel de fel de chestii pe fata.
Toate cele cu
, asa ca mine
au fata curata, si nici nu ne-am umflat, cum patesc celelalte.
Sa dea Domnul sa fie ce-ti doresti.
La mine nu s-a nimerit.Dar as fi dezamagita daca as naste o
. Din cauza hainutelor ca sunt toate pe albastru, alb si gri.
gio
si bb Marco 35+
SunSmile spune:
Buna seara,
Deci nu m-o inshelat filingu'..Razuca e o tipa dulcica si subtirica! Nu esti grasa, bhey! Si vezi ca ma superi si o doamna trista nu trebe suparata,ok?
Kreliutza??? Pe ea as fi vrut sa o vad! Caci la cat de savuroase sunt comentariile ei, mi-o imaginez un fel de "suflet pereche". Adicatelea...no, te simt mai de-a mea bre!
Iar pe voi pe toate celelalte mi-ar fi placut sa va ghicesc!
Uite ce aberatii scot io acum, cu 3 midocalm la bord!![]()
Hai..pls, mai facem o intalnire dupa sarbatori??? Si primiti si o "duamna" pricajita printre voi??? PLSSSS!
Va pup si va doresc o seara faina!
ralucah spune:
Alinus mama nu mai povesti atata ca la urmatoarea intalnire cin stie de miting de barbati gasim ![]()
![]()
..ca pana acu vaz ca sunt pe toate gusturile.
De krelia confirm si eu ca e frumusica frumusica foc..si ii sta cu palarie...na ca stiu si eu cum arata.
Si ralu trancu e frumoasa si haioasa si imi place cum ii sta tunsa.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
ralucah spune:
Olgutoooo...si daca e fata cum zisei eu?????
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
jesia spune:
Neata
nu s-a trezit nimeni la ora asta ?
In Bucuresti ninge super frumos
si nici nu e frig rau...
Astept sa va beti cafeaua
ca sa vorbim
briza_marii spune:
Ba eu m-am trezit, dar nu imi vine sa intru in casa...ninge....miroase a 
briza_marii
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Raza, daca-ti zic ceva, mori de ras (sau te sochez, una din 2) - al tau mi se pare mie atat de cunoscut..si de fapt seamana cu cineva pe care l-am cunoscut mai demult...dar, sigur n-are cum sa fie...ca ala avea un frate..al tau are o sora...ala era din alt oras...al tau, banuiesc ca e din Buc.....da', stii ce seamana?
Nu ma mir, k toata lumea-mi spune asta... stii cu cine seamana ? cu Cristi Chivu, fotbalistul !... dar al meu e mai frumos, k are ochi albastri...

si da, e din Bucuresti... Sic !...Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
Normal ca exagereaza, eu am fost la intalnire si va pot spune ca Raza este o tipa super, nici grasa nici slaba, exact cum trebuie, cu un par negru si lung absolut superb, si e o tipa vesela si nemaipomenita.
Raza, sa stii ca inca nu mi-am dat seama de unde ne stim noi, unde ne-am mai vazut pana la intalnire...daca tu ti-ai adus aminte poate ma dumiresti si pe mine ca ma obsedeaza!
Mama, ce laude... de un' ne stim... habar n-am...

Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...