Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
Rallu spune:
Fetelor am vorbit si eu azi cu cineva care si-a inchiriat rochita de la Salonul Gabriela.
De fapt sunt 2 surori si amandoua au inchiriat de acolo, fiecare la timpul ei.
Mi-au zis ca au fost admirate pt. rochitele lor frumoase si au fost incantate de model dar...exista un mare DAR...
Amandoua s-au plans de cat de grele si de incomode su fost respectivele rochii.
Una din ele mi-a zis ca nici n-a simtit cand au imbracat-o la salon. I s-a parut ok.
Primul semnal de alarma l-a tras sotul mirat de greutatea pachetului in care era rochia asa ca au cantarit-o 7,8 kg ...asta fara cercuri.
Ea a avut cercuri din fier (nu crinolina din plastic) pt. ca a vrut o rochie foarte infoiata si i s-a explicat ca la greutatea asta plasticul nu tine forma prea bine.
Prima parte a nuntii a rezistat greutatii dar cica spre dimineata ar fi dat orice sa plece sa se schimbe pt. ca o cocosase rochia.
Nici nu stu ce sa zic...mi-a dat de gandit...nici nu ma gandeam ca pot fi atat de grele...
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
dyadya spune:
Neata fetele!
Rallu, sa stii ca intr-adevar sunt destul de grele. Eu am probat una acolo si pe mom (cand am imbracat-o) nu mi s-a parut grea deloc(oi fi fost eu prea extaziata?!). Dar stand acolo si invartindu-ma sa vad cum arata...o simteam. Nu stiu cum sa explic: cand esti imbracata cu o rochie nu ar trebui s-o simti, este doar o buc de material, dar pe asta o simteam ( e ca atunci cand porti o haina de blana- nu e neaparat grea, dar cand o dai jos parca te simti mai confortabil). Cred totusi ca dupa ce stai cateva ore intr-o astfel de rochie, ajungi sa-i percepi toata greutatea.
ooana spune:
quote:
Originally posted by pepenash
Sper sa fim mai multe data viitoare, iar aceasta data viitoare sa se intample cat mai curand, eventual dupa sarbatori pentru ca februarie, inteleg, va fi o luna plina de targuri... la care nu cred ca ar fi indicat sa mergem toate in acelasi timp pentru ca isi dau demisia toti expozantii cand s-or trezi cu un ditamai grupul de fete, care de care cu idei mai... crete
Nu e corect ! ...de ce sa nu ne intalnim la targuri...noi cele care nu suntem din Bucuresti atunci o sa putem doar sa ne intalnim cu voi! Eu vreau sa ne vedem la targ!...
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
dyadya spune:
Nu mai plangeeeeeeeeee!!!! gata, ne vedem la targ(uri)! Propun altceva: Sa vb cu organizatorii si sa ne ofere o zi in care sa mergem numai noi la targ. Chiar daca li se va parea ciudat, ne vor multumi ulterior. Vorba lui pepenash: un ditamai grupul de fete care mai de care mai plina de idei....revolutionare!!! Vor trebui sa ne acorde intreaga atentie!!!
jesia spune:
Neata fetelor
a.cicelfelicitari si din partea mea...sa dea Dumnezeu sa fie o sarcina usoara si un bebe frumos si mai ales sanatos .......apropo ce vrei sa fie fetita sau baietel ?
ralucah spune:
A.Cicel frumos cadou ti-a adus Mosu anul asta, cel mai frumos la care se putea gandi! Eu am mai avut mirese gravidutze si crede-ma ca au ceva cu totul si cu totul special, radiaza pur si simplu.
Acu referitor la rochie....in afara faptului ca unele rochii pot fi foarte grele, mai este si problema corsetului de multe ori, care te obliga sa stai dreapta si intepata toata noaptea. Perioada cea mai grea este biserica + primirea la rest- te omoara! stai in picioare doua ore jumate chiar trei, dreapta ca lemnul si eventual pe tocuri. A mea rochie persoanala a fost cu fustele din voal, dar corsetul m-a chinuit ca pe hotii de cai, imi venea sa imi smulg rochia de pe mine si sa o iau la goana tipand ......dar de..sufera baba la frumusete, ca daca as da timpul inapoi tot corset as lua.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
ralucah spune:
Cuscraaaaaa....cand ajung la birou mai tarziu ma apuc sa mesteresc pe webshots sa fac album si pun pozele noi...da am nevoie de suport, ca sigur imi prind urechile cele blonde
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
ralu_trancu spune:
daca cuscra nu e pe faza, poate te indrum eu nitel. doar am fost it officer la ultimul job!
Andreea_k spune:
A.Cicel ma bucur enorm de tare pt tine.E o minune de la D-zeu sa ai copii asa ca nu te plange ca nu o sa-ti vina rochia.Gasesti tu o cale pt a rezolva si lucrul asta .
Pt mine , la nunta mea cel mai nasol nu a fost cu rochia ci cu pantofii.Am stat incaltata cu ei aproape pana dimineata si la un moment dat m-am descaltat si am stat vreo 5 minute.Apoi nu m-am mai putut incalta .Noroc ca una din ospatarite avea niste papuci si mi i-a dat mie sa stau cu ei.Nu se vedeau ca aveam rochia lunga si maturam deja cu ea pe jos.