Miresele anului 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

A.Cicel FELICITAAAAARI !!!!
Sa ai un bebe sanatos si voios si cuminte,
si nu iti face griji ca nu se va cunoaste burtica!
Sa cante muzica pentru bebe!!!!

Toata gasca de miresici te felicita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

A.ciel, felicitari si din partea mea! Multa sanatate si ai grija de tine!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Ralu (trenurelu), din cate stiu eu, pe verighete se graveaza numele celuilalt si data la care are loc nunta...
Voi stiti si altceva???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Buna fetelor
Azi nu mi-a mers deloc internetul la birou si am crezut ca o iau razna. Dar cand am ajuns acasa mi-a trecut repede. Dupa al 'jdelea test, a venit confirmarea clara. Sunt Nici nu va imaginati ce fericita sunt. Singura teama pe care o am acum e ca la nunta sa nu se vada sarcina foarte tare, mai ales ca rochita mea e destul de fixa pe talie.

POZE

FELICITARIIIII !!!!! ... de rochita nu-ti fa probleme...cu siguranta vei fi frumoasa pentru ca fericirea va fi dubla: nunta + bb.

Ralu...si eu tot asa stiu ca pe verighete se graveaza numele si data nuntii........insa am auzit la cineva ca si-a gravat un text ca si un fel de urare pentru celalalt de ex "Pentru iubirea vietii mele...!" Sa nu radeti am zis si eu asa la intamplare....

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Hai sa imi fac si eu simtita prezenta... mai pe seara, dar aici mi-s. Si eu am fost la intalnire! Si toate fetele sunt niste dulci! Sper sa fim mai multe data viitoare, iar aceasta data viitoare sa se intample cat mai curand, eventual dupa sarbatori pentru ca februarie, inteleg, va fi o luna plina de targuri... la care nu cred ca ar fi indicat sa mergem toate in acelasi timp pentru ca isi dau demisia toti expozantii cand s-or trezi cu un ditamai grupul de fete, care de care cu idei mai... crete
In legatura cu verighetele, parintii mei au gravat pe ele data si numele, mai bine zis prenumele, dar anul viitor implinesc 25 de ani de la casatorie si fac o mica ceremonie pentru reinnoirea juramintelor si isi vor schimba si verighetele. Iar pe cele noi vor grava si cateva cuvinte, cum ar fi "Pentru totdeauna" sau ceva de genul asta. Inca nu s-au hotarat, dar ne-au cerut si noua parerea, iar noi am fost amandoi de acord ca ar fi mai special asa. Si noi cred ca vom scrie si altceva pe ele, in afara de data si nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

A. Cicel multe felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

A.Cicel felicitari!!!
Daca ai ceva intrebari sau neclaritati iti stau la dispozitie. Nu sunt eu a tot stiutoare, dar tare bine mi- aprins la inceput cand intrebam pe cele care au trecut prin asa ceva.
Si crede-ma vei avea multe intrebari.

Am fost la eco, Marco are 3 kg, cordonul tot in jurul gatului, este tot pe pozitia de start.
Nu i-a putut face poza, ca-si tinea manuta pe fata. L-a apasat, l-a miscat, dar n-a vrut safie pozat. Am copil timid, nu-i place sa i se faca poze.
Nu mi-a zis pe cand voi naste, cica nu poate sa prezica, dar de acum incolo poate sa vina fara nici o problema, caci kg le are.
Eu ma rog sa mai stea si sa vina dupa Sarbatori, caci e inca devreme.

Fug in pat ca ma cam doare stomacul, merg sa ma intind.
Pe maine!!!
la toate si la !!!!

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

A.Cicel felicitari!!!
In sfarsit am reusit sa citesc tot ce-ati scris de vineri incoace.Si ati scris atat de mult....
Am fost in weekend in vizita la nasi, am vazut si restaurantul unde vom avea nunta
Restul pregatirilor de nunta le vom lasa pentru la anul. Eu zic ca ne va ajunge timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

A. Cicel, felicitari si de la mine! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos! Cat despre "vizibilitatea" sarcinii la nunta: nu cred ca se va vedea altceva decat fericirea de pe chipul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

A.Cicel felicitari !!!!!
Sa ai un bebe frumos si sanatos!
Sun sigura ca o sa fi o miresica splendida si de nunta o sa se bucure si bebe din burtica.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput