Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Razucooooo...te uiti si tu acuma cand suntem cu chilotii in vine ca sa zic asa ..nu-i gata ca nu am apucat sa punem nici acum pozele de 2005! Ooffff viata mea.
Heheeeee, io de cand te-astept ca painea calda....cu poze mai noi...parol!!!
quote:
Una peste alta, ma gandesc ca targurile astea nu pot fi decat benefice pentru client pana la urma. Sa aibe omul de unde sa aleaga nu? Adevarul este ca se impune un spatiu cat mai lejer, mai ales la standurile cu rochii, sa poti proba o rochie fara cinspe milioane de ochi in ceafa ta.
Mda,a celasi lucru mi l-as dori si eu.....spatiu, cat mai mult spatiu ..si cat mai putini oki
quote:
Si alta ordine ...ma bate si pe mine gandul sa ma duc la targ...da nu ma hotarasc la care...asa ca astept si eu opinii de la voi!
Io zic sa vii la amandoua ...si vorba fetei ...te-ar coafa sa vii ca iecspozanta?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Rallu spune:
quote:
Poti sa bagi adanc, adanc chiar !... erau 6 pahare, adica si pt miri si pt nasi si 2 in plus... simple... iti puneai singura briz-brizurile... 120.000 / setul... eu o sa iau un set, iau fundite si ce mi-o mai coace mintea si le ornez singurica... sunt niste modele dragute in ultimul nr Ideal Mariaj...
Aaaa...pai de fapt nu mai bag unghia nicaieri.
M-ai linistit...prin faptul ca vrei sa le decorezi.
Eu tocmai asta am vrut sa evit.
Nu-mi plac paharele impodobite cu fundite, panglicute, etc. si am cautat de am inebunit niste pahare deosebite care sa nu necesite deloc extra-decorare.
Stiam ce vreau dar nici unele nu mi s-au parut suficient de frumoase pana sa le vad pe astea.
De fapt mint...tocmai mi-am adus aminte ca am mai vazut unele, o cupa de sampanie pusa pe un fel de lujer de floare, superbe si alea dar s-au vandut inainte sa ma hotarasc eu.
Eu n-am vrut sa iau pahare deosebite si pt. nasi.
Nu stiu daca ar fi trebuit dar mie mi se pare ok sa avem numai noi.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ralucah spune:
Pai cuscroooo..hai sa le iau pe rand.
- pozele nu am schimbat ca am tot zis ca maine ca poimaine..si tot a aparut ceva..si uite asa...da jur ca le schimb, mai ales ca vreau sa imi laud si eu husele vernil si alea rozalii ca bomboanele.
- da stii ce ma gandeam pana fac pagina poate ma invatati voi sa fac album aici si le pun pe astea noi, ca pe nadejdea paginii...
- nu am cum sa ma duc la toate targurile...ce ie scump madam cuscra..scump al naibii..si de banii aia mai bine fac niste stalpi in plus (stii matale ca doar m-ai facut mai creatza decat sunt cu ei), si alte acareturi mai utile (o sa scriu la subiectul meu mai pe indelete), trebuie sa fac si vazele mari de sticla....si ma vezi dupa aia la pod la Baneasa cu o cutie de tabla in mana ;
- Razuco eu vorbesc serios voi scrieti ca eu notez pro si contra la ce targ v-ar place sa ma vedeti.
- Ma doare capul in continuare - si imi plesneste deja..
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralucah
- da stii ce ma gandeam pana fac pagina poate ma invatati voi sa fac album aici si le pun pe astea noi, ca pe nadejdea paginii...
aoleu aoleu....pey vezi dk nu ma ai pi mini asistent la hashtemeleu'? , cuscra, cuscra....
apay, fa-ti si tu cont la webshots (ca asta e al mai "frecventat") cu user happyfamily, nu? si da-i upload la poze...in community.webshots.com
quote:
- nu am cum sa ma duc la toate targurile...ce ie scump madam cuscra..scump al naibii..si de banii aia mai bine fac niste stalpi in plus (stii matale ca doar m-ai facut mai creatza decat sunt cu ei), si alte acareturi mai utile (o sa scriu la subiectul meu mai pe indelete), trebuie sa fac si vazele mari de sticla....si ma vezi dupa aia la pod la Baneasa cu o cutie de tabla in mana ;
hihihihi...ar fi tare sa trec pe langa tine si sa-mi inkipui cine ai putea fi...ca, vorba aia...n-ar fi prima oara
mda...imi inkipui ca te costa niscaiva gologani...lasa...ca cin' te stie, te cunoaste (ce coerentza-n exprimare ) si mai bine bagi la stalpii aia , asa asa!!
26 august 2006
Divine girl spune:
Sal'tare fetele!
Apar si io ca o floricika la ora asta, dar ... deh ... munca asta ...
Kreliutz, ti-am raspuns pe mail. Tarziu, dar am raspuns . Adevarul e ca intru foarte rar pe acea adresa, chiar daca am facut-o special pt DC .
Nu am aflat nika intristing de la miting, secretoaselor!
Pup la fete cucuiete!
krelia spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Sal'tare fetele!
Apar si io ca o floricika la ora asta, dar ... deh ... munca asta ...
Kreliutz, ti-am raspuns pe mail. Tarziu, dar am raspuns . Adevarul e ca intru foarte rar pe acea adresa, chiar daca am facut-o special pt DC .
Eh, acum ai un motiv in plus sa intri mai des pe adresa aia
apai, intristing....celmai intristing cre' k fu iubi al lu' raza...singur printre atata fomei .....hihihi...
26 august 2006
dianette spune:
ati tacut toate? credeam ca doar eu pic de somn pe-aici ...
ca urmare, eu ma duc de-amu'. Pe maine ! Sa aveti o seara placuta!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
a.cicel spune:
Buna fetelor
Azi nu mi-a mers deloc internetul la birou si am crezut ca o iau razna. Dar cand am ajuns acasa mi-a trecut repede. Dupa al 'jdelea test, a venit confirmarea clara. Sunt Nici nu va imaginati ce fericita sunt. Singura teama pe care o am acum e ca la nunta sa nu se vada sarcina foarte tare, mai ales ca rochita mea e destul de fixa pe talie.
POZE
SunSmile spune:
Andreea (A. Cicel) FELICITARI! Sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos si luminos! Si nu-ti face probleme pt rochita..o sa-ti vina! O sa fii o mireasa superba, pt ca o sa ai stralucirea aceea pe care numai femeile insarcinate o au.
Fetelor...cand mai facem o intalnire??? Vreau si eu sa va cunosc...asta daca acceptati o baba maritata!
Pupici si seara buna
andreea_trend spune:
Ralucahdaca te iei dupa noi ar trebui sa participi la toate targurile
Eu zic ca ar trebui sa ne spui data limita cand trebuie sa ne hotaram la ce targ TE VREM..... ca asa daca astepti dupa noi .... nu mai ajungi la nici un targ si te mai si zapacim... nu e de ajuns ca te doare pe tine capu' iti mai dam si noi altele.... asa ca sa nu uiti de noi...
si .... ca sa treaca la fata durerea