Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
ralu_trancu spune:
eu am probat o rochie la salonul respectiv. si mi-a placut la nebunie. dar avea crinolina. oare pot sa o cer cu fuste de voal in loc de crinolina?
ca dupa ce sunt eu rotunjica, nu mai au loc si cercurile in masina...
Giova spune:
Neatza fetele!!!
Azi-noapte_ nopate alba, asa ca de la 6 dim. pana la 11 somn.
Si am treaba prin casa si n-am chef.
Vine socrul sambata cu sotia, nu am chef de ei, dar ce pot face, e tatal lui Clau.
Si au taiat porcul si vin cu carnati, carne, etc.
Ce sa le fac de mancare?
Ma gandeam la o ciorba si 2 feluri 2, pt. sambata si duminica, dar ce?
Poate pe duminica fac ceva din porc, daca tot vin cu carne, dar pe sambata? astept idei.
Merg sa mananc si eu ceva de dim. si revin.
gio si bb Marco 35+
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
lasa Ooana ca ne intalnim, nu e problema.
m-am mai linistit ....nu de alta dar sunt cateva persoane pe aici pe care imi dopresc din toata inima sa le cunosc!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
emilyjeuly spune:
felicitari a.cicel pentru bb !!!! sa fie sanatos si voinic!!! ma bucur enorm pentru fetele care vor fi si mirese si vor avea si bb. eu mai trebuie sa astept dar de-abia astept!!!! sunt nebuna dupa copii!!!!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Divine girl spune:
Salutare feteleee!!!
A.Cicel, felicitari mamico!!!
La nunta vei fi absolut radioasa!!! Stii si tu, cred, ca femeile insarcinate au "ceva" care le fac sa straluceasca de fericire ... de implinire ... de sanatate ... de ... nu stiu ... multe.
Nu-ti fa probleme de rochie. In aproape 3 luni n-o sa fii asa de burtoasa . Si dac'oi fi, ce? Desfaci putzin pe la cusaturi si o sa fii si sexoasa .
Pup la fete cucuiete!
ooana spune:
Eu va pup ...eu plec la workshoop pana diseara la 9 si maine de dimineata tot acolo...asa ca mai intru maine dupa-amiaza!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
cri. spune:
a.cicel FELICITARI! Sa ai o sarcina usoara, fara probleme si un copil frumos si sanatos!!!
andreea k mare greseala cu pantofii (amuzanta oricum). Cand te dor picioarele in pantofi nu-i scoti sub nici o forma....asta e lege, chit ca-ti explodeaza talpile, ca daca ai apucat sa-i scoti nu-i mai pui la loc Cred ca la nunta imi iau si io niste papuci de rezerva, d'aia catelusi As fi tare, nu?
Don't worry, be happy!
a.cicel spune:
Multumesc mult pentru urari si felicitari. Eu iarasi am ramas singura ca iubi e plecat si nu stie cand se intoarce, dar ma suna din ora in ora si ma intreaba cum NE simtim, si sa avem grija de noi. Cel mai dificil moment va fi sambata, daca ajunge iubi acasa, ca vom merge la parintii mei sa-i anuntam ca vor fi bunici (chiar daca ei au spus ca nu sunt asa de batrani ca sa fie bunici - abia anul viitor implinesc 50 de ani). Va multumesc inca o data si va pup pe toate. La mine internetul merge mai incet ca melcul turbat, dar cand isi revine, vin si eu cu mai multe amanunte.
POZE
Divine girl spune:
In legatura cu rochia de inchiriat, parerea mea e ca nu se merita. Chiar daca a 2 a zi dupa nunta nu mai stii ce sa faci cu rochitza, e totusi rochitza TA. La petrecere te mai calca vreun nene mai plin de verva pe poale si te trezesti cu ditamai gaura in tull, sau varsa cineva pe tine un strop sau un pahar de Campari , sau scapi sarmaua pe ... . Eu una daca as inchiria rochitza as fi super-super stersata de toate astea, pe cuvant! Asa daca e rochia mea ... fie ce-o fi! M-am gandit si eu la varianta inchirierii dar nu as avea liniste de cand as imbraca-o si pana m-ar dezbraca puiu' meu de ea . Plus ca daca e a mea poa s-o si smulga de pe mine ca's convinsa ca abia va astepta .
Pup la fete cucuiete!