Montignac:ce am mancat azi?(67)
Raspunsuri - Pagina 9
Anda Panda spune:
andanii, era gluma in sensul ca la un moment dat nimeni nu mai posta pe forum, eram doar eu cu corina: eu intrebam daca am voie, ea spunea ca am, si uite asa ...asta era "jocul".
corina... tu nici ai de ce sa te superi. parerea mea...
iar postarile lui andanii eu le iau ca pe sfaturi, nu ca pe observatii, drept pentru care ii multumesc, asa cum am multumit tuturor, dealtfel, pentru fiecare sfat primit.
adinag, ti-am trimis cartea.
laura, curmalele in cartea noua sint mentionate la "mic dejun din fructe" insa consumate cu masura. nu tb sa citesti cartea pina dai de capitolul ref la curmale. eu o am pe calculator si dau cautare dupa cuvint. daca nu ai cartea in varianta virtuala ti-o pot trimite eu.
a! si meniul de ieri:
D: piine integrala cu gem
p: paste integrale sos rosii, busuioc, usturoi...
s: ciorba legume
Spor tuturor !
corina costea spune:
Hello s-a suparat cineva??????????
Ca eu nu ca doar nu am de ce.Si eu i-au obserbatiile lui [b]Andanii drept sfaturi ca ea se pricepe .Anda de ce ti s-a parut ca sunt suparata?
Va pupacesc cu drag, Corina
Anda Panda spune:
pen' ca tu asa ai zis, mai jos : "Andanii nu ma supar din contra iti multumesc ... " > si am crezut ca te-ai suparat, chiar daca nu aveai de ce. poate am inteles gresit.
in orice caz, ma bucur ca toata lumea e vesela, atunci.
cum stati cu lista de cadouri, cumparaturi de craciun ? merge, merge ?...ca eu sint intr-o lipsa totala de inspiratie, fix la capitolul sot. in rest i-am "rezolvat" pe majoritatea.
spor !
adimercedes spune:
Fetelor, desi am venit de ceva vreme din RO, acul cantarului sta cu nesimtire la putin peste 60kg, ba uneori am senzatia ca sare . Incerc sa ma concentrez pe dieta, sa imi notez tot ce mananc, dar parca in ultimul timp nu am mai apucat. Cred ca o sa fiu mai serioasa dupa sarbatori, cand nu o sa mai am de alergat atata si nici invitati nu o sa mai avem chiar in halul asta.
Va si va urez Sarbatori Fericite si anul nou sa va aduca multe bucurii si kg in minus .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
corina costea spune:
Salutare fetele,
Deci sau lamurit problemele? Nu poate sa fie nimeni suparat aici ca nu mai vine la el.Si eu am fost cumintica tot anul si nu vreau sa ratez ocazia.Si eu cam stau in pana de ideei ca mai am de cumparat azi cate ceva pentru neamuri ca plec la sat.
sa aveti parte de niste sarbatori frumoase ca in povesti sa vi se implineasca toate visele si sa fiTi mereu fericite alaturi de cei dragi.
LA MULTI ANI!!!!!!!!" si "SARBATORI FERICITE "
SI
Eu nu o sa mai pot intra pe forum pana dupa sarbatori asa ca ne mai vedem in ianuarie.
CORINA
andanii spune:
Laura curmalele sunt tolerate, deci cred ca asta inseamna sa nu exageram, smochinele insa sunt recomandate, eu le prefer pe astea.
Prefer la tolerate sa includ cateva boabe de struguri sau banane verzi .
Corina minivacanta placuta la neamuri va doresc.
In rest toate bune si frumoase, eu am avut mici abateri, adica combinatii neconforme deci stagnez eroic, sper sa reusesc pana dupa sarbatori sa raman asa si atunci din ianurie cu toata forta inainte cu monti pana la urmatorul targhet.
ANDANII
Laura T spune:
Anda, am cartea, dar in calculatorul de acasa...si mi-a fost lene sa caut...Oricum, am terminat curmalele, am scapat de grija lor ...
Meniul de azi:
D- 400ml suc stors de gref, lamaie, mandarina; mai tarziu, 2 clatite Monty (din faina integrala, albus de ou, lapte 0%, fructoza, vanilie)cu magiun fara zahar;
P- 2 cremvusti, o cutie de branza Fagaras, castravete;
G- o mandarina, un kiwi;
C- friptura de vitel la gratar, salata de rosii cu ceapa.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele
mihaiuta spune:
Buna,
iar monti si bomboane de ciocolata, deci nu mai scriu nimic. Mi-e si rusine de mine. Sper macar sa stagnez in perioada asta, ca daca incep sa pun la loc chiar ma supar. Ma stradui si eu, dar cata vointa sa am cu atatea dulciuri in jur? Cu mancarea nu am asa probleme, insa e foarte greu cu dulciurile.
Sa notez totusi, ca reusita multumita la monti ... acum pot sa scot blugii de pe mine fara sa-i deschid (sint un pic elastici)
Sper ca maine va fi mai bine.
Pa,
adriana_mihnea spune:
Dragelor,
Va urez sa aveti un Craciun linistit alaturi de cei dragi, sa fiti sanatoase si voioase si sa va simtiti bine in pielea voastra!
La cat mai multe kg in minus!
Va pupam,
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)