Montignac:ce am mancat azi?(67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Azi am mancat bomboane de ciocolata la serviciu , asa ca nu mai conteaza ce-am mai mancat in rest, chiar daca era 10% monti.
Ma fac cuminte, promit ... Tocmai ajunsesem la pragul psihologic de 70 kg (greutatea inainte de sarcina) si ma pregateam cu avant sa-l trec. Acum, cu excesul asta si cu Craciunul la orizont mi-e ca trec anul si cu vre-un kg peste. Offf!!!

Ve pup si vorbim maine!

P.S. Cum puteti manca soia? Mie mi se pare groznica. As fi vrut si eu sa tin post, dar cu monti nu pot, pt. ca nu stiu ce sa mananc :(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

La raport pentru saptamana trecuta 70 kg.

Meniul meu de sambata a fost acesta;

Dimineata am mancat mere si am baut o cafea.
Pranzul pe la ora 16 orez integral cu salam de post
Cina -idem pranz doar ca l-am mancat cu castraveti.

Meniul de duminica;
MD-cafea,salata de vinete cu maioneza de post si 2 felii de paine integrala(nu stiu ca de monty a fost dar a fost bun)
Pranz-mancare de linte cu gratare de soia si muraturi
Cina-idem pranz ca doar era destula mancare.

Va CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

gluma: ce faci mai andanii... nu vezi ce frumos ma jucam eu cu corina costea ?

eu m-am cam invirtit in jurul aceluiasi meniu ca zilele trecute si de aia nu am mai postat cine stie ce.
in rest...tot monti de post, tot ciorba de legume, tot soia, tot paste integrale. poate nu as fi mincat paste, dar mi-e o foameee
sa stiti ca mozzarella aia de soia e bestiala. nu stiu daca s-o gasi si in bucuresti, dar daca se gaseste si nu o fi asa scumpa incercati-o ca e misto.
corina, cum ai facut maio de post monti ? ca nu prea se "leaga" mai nimic. ca m-am gindit si eu...

si apropos de orez: am gasit la magazine orez brun (care e maro)si orez salbatic (care e negru si cu bobul f lung si ascutit, ca acele de brad). monti mi se pare ca le "incurca" in carte, in sensul ca spune ca e cam acelasi lucru, dar nu prea e. voi de care orez ati luat ?

bai fetelor, e groasa cu monti asta in canada, ca nu prea ai ce sa maninci. totul (dar totul !) contine zahar. nu m-am uitat pe punga de sare, dar pun pariu ca au zahar si in sare. ma mai intrebam la inceput cind am ajuns aici, de ce le dai de-a dura pe majoritatea.

spor la cumparaturi si SARBATORI FERICITE !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

ati scris meniuri, dar nu ati scris ce vreti sa primiti de la mos Craciun.
eu spre ex anul trecut mi-am dorit un bebelus, si s-a intimplat fix in ziua de craciun. asa ca..m-am convins: mos craciun exista.

nu stiu daca ma mai aude si anul asta, dar daca ma aude, mi-as dori sa-mi dea vointa si putere sa ajung la nr de kilograme propuse - asta evindent, nu pina la craciun. si in rest, sa fim sanatosi cu totii !

Mergi la inceput

Saluti

Si eu care credeam ca pot sa le mananc asa. De fapt asa am si mancat paste integrale cu soia...........ca de asa am inteles eu.
Anda maioneaza de pot am postat-o la bucatarie la maioneza dietetica.Mie una mi-a placut ,adevar ca nu este ca si cea cu oua dar e buna.La naturiste am gasit si orez integral.
Meniul meu de ieri;
MD- pateu vegetal + 2 felii de paine integrala
Gustare-o cafea
Pranz-un pachet de biscuiti si 2 mere
Cina - spanac cu castraveti murati

In rest sunt multumita cu cat am dat jos. Si ce este prea mult strica.
Andaniice se poate face cu faina de soia?Mi-am cumparat o gramada de chesti printre care si aceasta faina dar nu stiu la ce se foloseste.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

anda nu am inteles gluma si jocul
corina faina de soia eu folosesc in loc de faina de grau, la snitzele, la sosuri si fac un fel de paine de soia care se poate manca cu grasimi evident cu branza , sunca , carne, etc.
- nici paine integrala cu pateu nu se combina, pateul choar daca e vegetal are soia in el care e grasime
- nici biscuiti cu mere nu
sper sa nu te superi ca iti fac observatii, parerea mea proprie si personala insa este ca daca tu cu modul asta de a te alimenta slabesti , continua asa

Paine de soia

6 oua la temperatura camerei, galbenusele separate
4 linguri smantana
4 linguri unt topit sau 3 linguri ulei (merge si fara)
160 g faina de soia
1 lingura praf copt

Se preincalzeste cuptorul la 170°C. Galbenusele se amesteca cu toate ingredientele inafara de albusuri. Albussurile se bat spuma si se adauga compozitiei. Aluatul se pune intr-o forma de chec unsa cu unt si se coace 50 min.
Eu pastrez painea asta in frigider.
Se poate combina cu grasimi.

ANDANII

Mergi la inceput

Andanii nu ma supar din contra iti multumesc ca imi faci observatii ca eu inca nu stiu sa le combin cum trebuie. Ma uit eu pe tabele alea pe care le am dar mai gresesc mai ales acum cand tin si post si nu pot manca multe din ce este monty. Eu am incercat sa ingros sosul la spanac cu faina de soia si nu s-a ingrosat de aia nu stiam pentru ce alceva l-as putea folosi. Pentru clatite si praji mi-am luat faina integrala.
Dupa ce trece postul si voi putea diversifica meniul am sa merg numai pe monty si sper sa merg bine.Vreau sa ma obisnuiesc sa mananc asa ca a inceput sa imi placa.
Am sa va pun si niste poze dupa sarbatori sa vedeti cum aratam acum un an 100 si cum am reusit dupa un an sa ajung. Acum sa dea D-zeu sa merg tot asa si sunt multumita.

,CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Salutare

Nu am mai dat pe aici din lipsa de timp... La Monti nu am renuntzat, insa am avut mici abateri.

Meniul de azi:
ora 7: o cafea
ora 11: branza cu o felie paine integrala
ora 15: ciuperci pe gratar
ora 19: ori zacusca, ori conopida, oi vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Anda Panda, te rog sa-mi trimiti cartea cea noua! adinasv@hotmail.com

Multumesc foarte mult!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Continui si eu cu Monty, dar stagnez. Cred ca din cauza curmalelor, ca alte abateri nu am avut. Andanii, ce scria prin cartea aia de curmale, ca nu-mi mai amintesc?
Meniul de azi:
D- o cutie de branza Fagaras;
G- un mar si o mandarina;
P- un castron de legume la cuptor + salata de andive si castraveti;
G- 2 kiwi + un gref;
C- ciorba de legume + tocanita de pipote si inimi de pui;
G- ceva seminte crude si curmale, sa le termin odata!!!

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput