Montignac:ce am mancat azi?(67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Seara buna!

Meniul de azi:
ora 7: o cafea
ora 10: o felie paine integrala cu branza de vaci
ora 14: putzina sunca de pui
ora 19: oi vedea ce mananc ca trebuie sa merg la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

salutare la toate fetele din toata lumeaaaa !

andanii, nu mi-ai zis daca ai inteles gluma sau poate te-ai suparat pe mine ? desi sincer, gluma a fost nevinovata. asta e felul meu, mai glumet.

meniul meu de ieri a fost cam tot ala, pentru ca sint intr-o pana de idei crunta. cred ca si post negru imi e mai usor sa tin. am senzatia ca post monti a dat rez mai bune decit monti. insa...am de gind sa fac o gramada de bunatati de craciun, cu care o sa ma tratez si eu, evident. chiar scria in cartea noua despre abateri, cite si cum sa le faci. macar...regula aia daca as putea sa o respect...
daca nu, cu forte proaspete de la 1 ian..sau ma rog, cind s-or termina sarmalele din frigider.

la mine a venit deja mos craciun, inainte sa plece sotul, pentru ca nu stia daca vine acasa de craciun, cu minunata colectie Stapinul inelelor. e de vis! are si niste faze in film care nu au fost pe ecrane. e bestiala colectia !
eu sotului i-am luat 2 pahare de colectie f misto, dar cadoul ala "il cam asteapta" si ma mai gindeam sa ii mai iau ceva. sint intr-o pana totala de idei, ma duc azi in mall (iar!!!) sper sa gasesc ceva. ca azi ar fi ultima zi, el diseara vine acasa. in sfirsit !!
tineti-mi pumnii sa imi vina vreo idee...

spor la cumparaturi !

Mergi la inceput

bai corina, ce misto ca pleci la sat! eu mi-am "dorit sat" toata viata mea cit am stat in ro, dar nu am neamuri la tara, deloc. toata lumea e de la bucuresti la mine in familion. citeam despre traditiile de la tara, doar in carti si ce vedeam pe la televizor. cred ca e ceva de vis. cum o fi de craciun in ardeal, spre ex ? cred ca tare frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluto fetele

Azi la pranz plec la sat asa ca am mai intrat o data sa va citesc si sa va salut.
Multumesc fetelor pentru urari si tare mi-as dorii sa va cunosc si in realitate.Sunteti totale.
Eu ieri alaltaieri nu am mancat ca la carte dar nici nu am avut abateri caci nu vreau sa gresesc acum in ultima saptamana de post(si am si dat jos aproape 6 kg.)
ANDA si eu sunt tot din oras dar neamuri tot am gasit pe la tara si imi place sa fac sarbatorile acolo indiferent ca este craciun sau pasti.Este o altfel de atmosfera se pastreaza traditia nu ca la oras.

"LA MULTI ANI !" si " SARBATORII FERICITE "

Cu toata dragostea multi CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

azi tinusem monti pana mai devreme .... cand am zis sa fac o abatere mica si m-am dus la chiosc sa iau o ciocolata amaruie ... si n-am gasit si am luat una cu miere. Offf.... parca deloc nu ma mai pot abtine.

Anda Panda, sarmale poti sa iti faci separat cateva fara orez. Am mancat eu si erau foarte bune si asa. Problema e cu mamaliga ... eu am mancat si fara, dar nu prea avea asa farmec. In plus, mie imi plac saramlele (stiu ca e aiuera) cu gogosari murati ... care numai monti nu sint. Ufff ... nu mai trec odata sarmabtorile astea.

Pupici si Craciun fericit si un an nou mai frumos decat toti ceilalti de pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Hop si eu pe aici, printre voi! Monty tin in continuare, vad ca nu ma tenteaza sa calc pe de laturi inca (sambata, duminica si luni sunt programate abaterile!!), dar stagnez, caci mananc mult...aseara am mai rontait niste migdale crude si niste nuca de cocos...Adica nici prea permis, nici prea nepermis ...
Adriana, ce pregatesti bun? Sper ca pozezi sa ne arati si noua... Eu o sa fac Brownies si tort verde cu jeleuri, in forma de brad (un fel de diplomat, in sfarsit am gasit coloranti!).
Meniul de azi:
D- o mandarina si, mai tarziu, 2 chifle mici integrale cu magiun fara zahar si o sticla de lapte batut 0%;
P- 2 snitele de vitel (facute cu ou si faina de linte), putina branza si o rosie;
G- un mar;
C- rinichi fript, putina toba (am facut aseara!), salata de varza chinezeasca.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Laura, ma bucur ca mai "vorbesti" si cu mine...Credeam ca esti suparata daca nu mi-ai mai zis nik in ultima vreme...

Nu o sa gatesc prea multe pentru ca mergem la soacra-mea de Craciun si a doua zi aterizam la mama. Ma rezum la niste fursecuri deja asezate in cutii si la 2 torturi cu mandarine si ricotta.
O sa le fac poze, mai mult ca sigur, special pentru tine!

Te pup si distractie placuta la Rev.! Sa fii supla in rochita ta!!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by mihaiuta

Buna,

azi tinusem monti pana mai devreme .... cand am zis sa fac o abatere mica si m-am dus la chiosc sa iau o ciocolata amaruie ... si n-am gasit si am luat una cu miere. Offf.... parca deloc nu ma mai pot abtine.

Anda Panda, sarmale poti sa iti faci separat cateva fara orez. Am mancat eu si erau foarte bune si asa. Problema e cu mamaliga ... eu am mancat si fara, dar nu prea avea asa farmec. In plus, mie imi plac saramlele (stiu ca e aiuera) cu gogosari murati ... care numai monti nu sint. Ufff ... nu mai trec odata sarmabtorile astea.

Pupici si Craciun fericit si un an nou mai frumos decat toti ceilalti de pana acum!

Mihaela & bebe Horia (22.05.2004 h 7.00)

Cum sunt sarmalele Monti...vegetariene ? Cine imi raspunde...?

Nora

Mergi la inceput

inaa, viktoria, v-am trimis cartile. sa fie cu noroc si spor !
mihaiuta, mersic de raspuns, dar... cred ca o fi intrebat altcineva . cit despre muraturi eu stiu ca sint ok, numai sa nu fi pus zahar in ele.
nora, sarmalele monti sint cu carne, cum le faci de obicei dar fara orez si vorba mihaiutei, fara mamaliga...asta e. citeodata am senzatia ca viata e ca si atunci cind licitezi ultimul la carti : n-ai voie cite vrei.

eu...tot monti de post. nu mi-a fost prea foame ca am fost zilele astea ocupata cu tot felul de cumparaturi. acum sint intr-o pauza de vreo 15 min, ca altfel...sint bagata intre oale. nici nu stiu cine o sa manince atita mincare.

va pupez si va doresc un brad plin de cadouri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sarbatori fericite tuturor si un An Nou 2006 cu rezultate excelente in planul Montignac!
Ma inscriu si eu in clubul vostru. Am nascut acum trei luni si desi am revenit cam la ce eram inainte de sarcina, de ceva urme de burtica n-am scapat inca. In afara de asta, incerc sa-l conving si pe sotzul meu sa tinem impreuna Montignacul din 1 ianuarie 2006. Sper sa nu ramanem doar la stadiul de New Year Resolution...
Va rog sa-mi spuneti si mie ce masuratori trebuie sa va trimit pentru tabel si, deoarece am lasat cartea in lb romana acasa la Cluj unde n-ajung pana vara viitoare, va rog sa-mi trimiteti si mie cartea pe email daca se poate (doina_ditu@yahoo.com).

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput