Montignac:ce am mancat azi?(67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Buna, dragele mele Montignace!

N-am mai dat de mult pe aici.

Pentru cele care ma mai tin minte (Laura, Adriana, Madisor ... pupicei la toate! ) am tinut in primavara Monti si am slabit de la 61 la 50kg. Acum ma mentin undeva la 49-50.

Sunt foarte fericita ca am reusit in acest an sa-mi implinesc visul de a ajunge la greutatea dorita si de a arata si eu in sfarsit bine!

Ma bucur ca am aflat de existenta acestui regim, care mi se pare facut cu cap, nu mi s-a parut greu de tinut, am mancat bineee si m-am simtit si ma simt in continuare excelent. L-am propovaduit la toate prietenele care m-au intrebat cum am slabit.

De altfel, tin sa o laud si sa o felicit din toata inima pe prietena mea cea mai buna, care a reusit cu Montignac sa slabeasca nu mai putin de 19kg (!!!), de la 75 la 56kg, si care arata acum de-a dreptul senzational.

Dragi prietene, alaturi de voi mi-a fost mult mai usor sa ma tin de regim. Va multumesc pentru sfaturile atat de utile pe care mi le-ati oferit la timpul potrivit!

Am revenit azi in mijlocul vostru pentru a va ura "Sarbatori fericite!" si un An Nou cu multe, multe bucurii si impliniri, in care sa realizati tot ceea ce v-ati propus!

Toate cele bune in 2006!

CRACIUN FERICIT!

LA MULTI ANI!

Cu mult drag,
Amelia si Ana Maria (17.09.2002).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Adriana, de unde ideea ca as fi suparata pe tine???? Dar daca nu ai mai fost pe-aici in ultima vreme...unde era sa te interpelez??? Am facut si eu prajitura Brownies si a iesit supeeeer...
Azi am fost in "concediu de Monty", asa ca am mancat si prajitura si cozonac, dar sa stiti ca fizic ma simt mai bine cand mananc Monty, cred ca m-am obisnuit asa...Ma gandesc cu groaza la ziua de maine, la atata mancare si multe interzisuri...dar asta e, voi reveni pe 27 decembrie pt alte 4-5 zile de Monty, apoi iar imi fac de cap 2 zile, iar de pe 3 ianuarie semnez condica aici!!! Am planuri mari pt 2006, vreau sa ajung la 48kg (acum am 52) !!
Country Girl, bine ai venit! Ne vedem dupa "concediu"!
Amelia, felicitari pt reusita! Am si eu o curiozitate, cum ai reusit sa te mentii la 49-50kg de atata vreme? Ai tinut si tii in continuare Monty sau mananci normal acum si tot nu te ingrasi?

Acum as vrea sa va urez la toate CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!! Sa ne revedem cu bine!!!

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Craciun de Vis si un bradut in dar de la mine, sub care sa gasiti toate darurile pe care vi le doriti:

iarta
iubeste
zambeste
exprima-te
relaxeaza-te
ajuta un batran
asculta-ti prietenii
accepta un compliment
reia un proiect abandonat
fii intelegator cu tine si cu altii
uita-te la albumul cu fotografii
picteaza un tablou si asculta tacerea
imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija
joaca-te cu un copil, citeste o carte buna
aminteste-ti intotdeauna ca nu esti singur
spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti
alege-ti o stea de pe cer, fii copil inca o data
suna-ti prietenii cu care nu ai mai vorbit de mult
da-ti voie sa mai si gresesti, lasa-i pe altii sa te ajute
renunta la ce nu-ti place, indeplineste-ti promisiunile
inchide ochii si imagineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala
spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini,
gandeste pozitivpriveste atent o floare,
cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult
respira profund
ajuta-i pe altii
fa-ti un cadou
iubeste!!!
Merry Christmas and a wealthy New Year!

Cu drag, Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Primiti cu colinda? Macar asa, virtuala ...
N-am mai intrat de mult pe aici la Montignac, din lipsa de timp, in principal. Am mai si tinut, am mai dat-o si pe alaturi. Acum de sarbatori imi e chiar imposibil sa tin ceva, in plus plec la Brasov o saptamana, dar la inceputul lunii ianuarie voi fi pe aici. In plus, cred ca va tine si mama cu mine regim, desi nu reuseste sa dea jos deloc , cred ca e menopauza de vine
si de la mine,

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Sarbatori fericite tuturor! Un an nou plin de impliniri si multa sanatate va doresc.
Ne revedem in ianuarie si sper ca in noul an sa ajungem toate la kg propuse.

Va pup !
Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

LA MULTI ANI!
Fetelor, sunt in Romania de unde va transmit sarbatori fericite si multa sanatate!!!!
Revin pe 2 ianuarie!
Va pup!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Craciun fericit!

Amelia, si felicitari! Multzumim de urari!
Ralu, bine ai venit! Sarbstori fericite!
Larra, sa ai parte numai de bucurii si sanatate!
Lgireada, sarbatori fericite!
Laura, Craciunul sa itzi aduca multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.

Pe 27 cred ca voi reveni si eu la Monti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

Dragelor, l-am sfidat zilele astea pe monti, TOTAL. vaz ca dupa vreo 2 zile inca nu s-a suparat pe mine. stiu ca nu e timpul pierdut sa o faca. probabil ca o sa revin la monti cind s-or termina bunatatile din frigider si mi-o pleca sotu' iar. Adica nu "probabil", ci sigur.

Noul an sa va aduca inzecit sanatate si spor in tot ce faceti, implinirea tuturor dorintelor, chiar si cele mai "adinci" .. sau mai intime (!!!!!)

lgireada, referitor la mama ta, daca nu ma insel in cartea noua cred ca e un capitol dedicat menopauzei. spor amindurora !
aramona, ti-am trimis cartile

Sa auzim numai de bine

LA MULTI AAAAAAAANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Nu mai e nimeni la Monty zilele astea? nici tu, Madisor?
Plang de una singura pe-aici, dar nu ma las...Am avut 3 zile cu abateri, mai mari sau mai mici, si 1kg tot am luat ...
Azi m-am tinut tare, am mancat asa:
ora 10.30: 3 kiwi;
ora 11: o sticluta 330ml de lapte batut 0% cu 2 chifle integrale;
ora 14: 2 mandarine;
ora 14.30: 3 feliute salam de vita, 2 felii cascaval, un ardei capia;
ora 17.30: 2 felii toba, niste pate din ficat de pui (facut in casa), 3 sarmale (aveau putin orez...);
ora 20.30: putin muschi de vita la gratar, cu salata de varza chinezeasca, morcov, ardei capia.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna seara!

Eu azi am avut doua abateri: mi-a dat fina mea niste caltabos si niste carnatzi de casa...
Maine sper sa fiu cuminte...

Mergi la inceput