Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-78

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

seara buna tuturor!
Madana...La multi ani! sotului tau...
cum adica nu i-ai adus nimic?...i te-ai adus pe tine in persoana......
MOanutza...sambata e ziua cea mare?

nu stiu ce-i cu mine...azi de dimi mi se parea ca e vineri...si acuma la fel...ce-as mai sta maine acasa..
am un coleg la birou caruia i-am vazut samburelul la echo de cand avea 8 saptamani...si acuma e pe masa de nastere....samburelul adica.....emotii gramada...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Diciu Nici nu sti cata dreptate ai. Cand i-am zis ca s-au dus banii pt. cadou mi-a zis ca tot o sa primeasca ceva de ziua lui . Asa imi trebuie daca vin acasa cu mana gala .

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Madana cu intirziere ii urez si eu La multi ani sotului tau...
Si tot cu intirziere ,Diciu si Andicu va urez sa va traiasca finutii...
Si eu sint nasica virtuala a unui baietel din Argentina...il cheama Gian Matteo si are 3 luni...si e un scump...
Onutza pai avem mare noroc cu tine iubita,ca tu ai raspunsuri pt orice intrebare...si reusesti sa ne lamuresti pe toate...chiar si pe cele cu capul tare ca mine..
Asa ca ma bazez pe ajutorul tau atunci cind imi voi face analizele hormonale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Piccaflor as vrea eu sa am raspuns macar la urmatoarea chestiune: de ce, Doamne iarta-ma, n-am si eu un copil, dupa atata citit si umblat pe la doftori , ca doar vorba aia, cica daca 'ai carte, ai parte'.......
Dar macar pot sa ma bucur de faptul ca sunt o sterila cu coronita.......
Cat desore stiinta mea, se datoreaza problemelor de care m-am lovit si a trebuit sa studiez , pentru a le putea infrunta....
Dupa inca cateva luni pe aici, voi putea afirma: multumesc problemelor mele, care m-au facut atat de luminata la cerebel, in domenii de care n-as fi dorit sa aflu niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Madana...si cu cadou si tot nu scapai...
Piccaflor..mercicel fain...finutza mea este de 6 luni...dar in burtica inca...abia astept sa se nasca si-mi va purta numele...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna seara la fete.
Oana nu-ti mai plange de mila. Daca crezi ca ai incercat tot ce se putea pune mana si infiaza un sufletel si-ti garantez ca o sa merite efortul inmiit. Eu tocmai ma lupt cu DPC-ul si sper sa-mi aduc puiul acasa in curand. Uita-te mai in urma sau intreaba fetele ca ele stiu povestea lui Serbanica si sa stii ca nu ma simt inferioara uneia care a nascut. De 3 saptamani sunt alt om. Simt ca am pentru ce sa ma lupt.
Bafta fetele si sa auzim numai de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

fetelor, mai sunteti pe aici? se pare ca nu.......o noapte placuta sa aveti!

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Revin cu noutati....Dupa ce ieri imi zicea fertility ca nu am avut ovulatie, azi, am introdus temperatura 37.2 si surpriza! Ovulatia a revenit in chart! Se pare ca am avut o zi in DPO cu temperatura sub linie....Oare de ce? E normal?

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

'Neata endometristelor. Ce mai faceti?

Diciu e vineri .Culmea e ca eu azi de dimineata aveam impresia ca e sambata (si vroiam sa mai stau putin in patuc).

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata lume! Va doresc o zi frumoasa!

Eu astazi, ma instalez cu forte proaspete, in fata monitorului!

Numeioana,eu nu stiu sa-ti spun daca e normal sau nu, dar ma bucur ca totusi ai ovulat!Bafta multa!

GalinaRodica,nu cred ca Oana,isi plangea de mila, isi pune si ea intrebari, asa cum o facem toate, ca nu ne putem abtine! Cum sa nu te intrebi cand vezi atatea stiri oribile?! Ati vazut-o pe aia, in care una,si-a tinut copilul nou nascut, in congelator un an de zile? Cum de astfel de ...[nici nu stiu cum sa le zic], au sansa de a fi mame? Si noi, care suntem in stare de orice...?
GalinaRodica, sper sa nu te superi pe mine, ca vin cu acest comentariu, dar e asa de nedrept! Pe tine te admir nespus, ti-am scris chiar si la Asociatia...., dar vad ca nu mi-ai raspuns! Abia astept sa-ti iei puiul acasa! Numai bine iti doresc alaturi de Serbanica!

Madana, La multi ani sotiorului, si tie alaturi de el...sa fiti fericiti ani multi! Iarta-mi intarzierea...ieri am fost cam uracioasa!
MOana,sper ca n-ai uitat de planul de bataie, pe care mi l-ai promis? Si poate imi spui si ce era asa de groaznic la valorile mele?
Picu micu, te mai doare cucuiul?

pe absolut toate si va multumesc, ca ati sperat alaturi de mine!

Mergi la inceput