Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-78
Raspunsuri - Pagina 8
simonette spune:
Da, scumpa mea...tocmai asta ma crizeaza, eu l-as fi sustinut...dar de capul meu???
M Oana spune:
Piccaflor pai daca Dumnezeu mi-a dat sa trec prin atatea pana sa am un copilas, macar sa ajut, cu ceea ce stiu, sper sa pot sa fiu de ajutor........
Simonnica progesteronul a fost facut in ziua 21 presupun, dar care sunt valorile minime si maxime. Mai stii cat a avut CM-ul in luna aceea???
Faptul ca ai avut o sarcina cu aceste valori e un lucru excelent, mai mult le las pe fete sa-ti spuna, apoi iti spun si eu........
Daca nu se incumeta nimeni, mai curatesc putin prin casa si in 15 minute vin cu detalii, dar Simonicca sa stii ca detaliile le-am tot dat.... Adica cum e cu raportul LH-FSH, cum e cu rezerva ovariana...... Cum e cu LH-ul care e legat de cresterea foliculilor....
simonette spune:
Picaflor,nu fi trista, ca nu esti singurica! Uite eu cu valorile mele, stateam linistita...
MOana,eu te cred ca le-ai mai dat, dar nu am starea necesara acum sa mai caut! Daca poti, te pup dulce,...daca nu...asta e...dar sa stii, ca m-ai pus rau pe ganduri!
M Oana spune:
Simonnica nu trebuie sa cauti nimic din urma, caci ceea ce am scris, pot scrie oricand, dar nu stiu daca azi e cel mai potrivit sa-ti spun, mai ales ca azi ai aflat destule vesti pe care nu ti le doreai.....

Cand esti pregatita sa auzi ce stiu eu din carti si din experientele fetelor noastre dragi, eu sunt pe baricade, sa-ti raspund...........
Dar sa stii ca ce spune teoria, de multe ori nu are nici o legatura cu practica, iar eroina noastra de azi, AYSHA, dovedeste cel mai bine acest lucru......
Cu oligoastenozoospermie, cu un chist gigantic, cu o presupusa mycoplasma si la ea si la sot, cu sport
facut dupa ovulatie, cu 2 inseminari nereusite....... a reusit NATURAL, dupa ce i s-a spus la monitorizare ca a ovulat, dar poate sa incerce......
Iar tu ai ramas graviduta cu aceste valori, asa ca nu are nici o importanta cum se citesc ele.........
M Oana spune:
Simonnica n-ai vrea s-o lasam macar pe maine????
Promit sa-ti spun care ar fi planul meu de atac, daca as avea analizele tale, da' parca totusi maine.....
Daca vrei azi, o fac si azi........
simonette spune:
Bine,scumpa Oana! Cred ca e mai bine asa...daca promiti tu ca-mi dai un plan de-atac!
Madana spune:
Am internet acasa, URAAA
.
Multumesc pentru urari. I le-am citit si sotului, ca daca tot nu i-am adus nimic macar cateva urari tot s-i ofer.![]()
![]()
Sunteti dragute, ca de obicei.
Pup dulce fetele.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Madana spune:
Andicu si eu fac galerie pt. verisoara ta. NAstere usoara. Sa ne spui cum e finutul/finut.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
M Oana spune:
Simonica eu as face cam asa pentru inceput: as astepta sa-mi vina CM-ul, dupa duphastonul de astazi, as repeta hormonalele din ziua 3 si apoi as face planul de atac pentru urmatoarea inseminare, de data asta cu hormonalele sub ochii Cezarei Bucur. S-ar putea ca luna asta sa o pierzi, daca astepti hormonalele, dar decat pe bajbaite, mai bine mergi la sigur.
Si ar trebui totusi sa lasi organismul o luna macar sa-si revina dupa stimularea/inseminarea/amenoreea de luna asta.
Dar daca nu vrei sa pierzi luna, schimbam planul..........
Poti lua luna asta si niste ceaiuri, usor de facut, care sa te regleze dupa amenoree.......
Madana frumos cadou ai primit de ziua sotiorului sau si-a facut el singur cadou de ziua lui, internetul tau.....
Al meu, de cand mi-a introdus internetul in casa, poate si el sa respire in voie........