Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-78
Raspunsuri - Pagina 10
Bugnar spune:
GALINARODICA! N-am mai avut timp sa scriu, da' sa stii ca am citit si m-am bucurat mult pentru tine si mai ales pentru copilul ala care are norocul sa aiba o mama care-l doreste din tot sufletul. De ce Dumnezeu dureaza atit pina il iei? Ce rost are sa doarma in uritenia aia de spital cind ti l-ar putea da acasa? Inteleg ca toate analizele sint in regula, asa-i? Si-atunci ce dureaza atit? Formalitatile? Ai dreptate, nu esti uc nimic mai prejos decit o femeie care naste un copil, daca ma intrebi pe mine, cred ca esti chiar mai presus... Si ai foarte mult curaj si bunatate in tine. Deocamdata eu n-as fi in stare sa fac asa ceva...(desi maica-mea a crescut la orfelinat) si-atunci te admir cu atit mai mult... Sa fii fericita!
SIMONETTULE! Nu-ti mai zic ca-mi pare rau, ca stii. Te-astept sa-ti vina o data ciclul sa ne-apucam de sperat din nou. Imi place ca ai incasat-o gratios...
GAGICI! Am fost ieri la Giulesti sa-mi fac pregnylul (ce loc deprimant!) si mi-a venit o idee. Stateam pe un scaunel si asteptam sa agat pe cineva in halat si cu o fata mai amabila si cum nu trecea nimeni m-am uitat in jur la femeile care ca si mine asteptau cine stie ce... Si m-am gindit ca oricare din ele putea fi Amely, sau Simonette, sau Galinarodica si eu nici nu mi-as fi dat seama, desi aici ne conversam de mama focului. Ma gindeam ca ar fi poate misto ca atunci cind mergem la Giulesti de exemplu, sa ne facem un semn de recunoastere (endomentristele). Nu stiu ce... Un rahatel prins in piept, o panglicuta ceva... Nu stiu... Putem sa ne gindim toate care ar putea deveni semnul nostru de recunoastere. Eu doar am dat ideea, dar semnul n-as sti sa-l inventez ca nu-s inspirata la lucruri din astea. Daca vi se pare o idiotenie nu ma supar nici un pic.
simonette spune:
Bugnar,pe la ce ora ai fost? Eu am ajuns acolo pe la 11:40, eram cu cheliosul meu. Eram intr-o pereche de blugi, cizme maron din piele intoarsa, si in sus tot in maron eram imbracata! Parul il am nici scurt, nici lung si ieri aratam ca un 
diciu spune:
Madana
...iubita si eu de dimi m-am trezit la 9 juma....desi la birou trebuie sa fiu la 8.45...asa ca-ti dai seama cum merge ceasul meu biologic...
da ce ma bucur e ca am luat bilete la circ...
pupici tuturor fetelor!

!!!
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Madana spune:
Diciu&Liciu mergeti la circ? Ce frumos. N-am mai fost de un car de ani.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
M Oana spune:
Baiiii, am plecat ieri de aici razand de problemele mele de infertilitate si m-am trezit in dimineata asta cu 'nu-ti mai plange de mila, adopta'.
La 30 de ani, lupt sa am propriul meu copil cu sotiorul meu putintel cam astenospermic, iar de plans de mila n-am timp, caci sunt intr-o lupta continua.
Cand voi simti ca nu am sanse in lupta asta, voi trece la alt plan de atac, deocamdata sunt pe acest drum si lupt cu drag si spor.
Sunt de acord cu adoptia si apreciez oamenii care fac acest pas, dar eu pana acolo mai am cateva lupte de dus.......
Simonnica pai ti-am spus ce as face eu in locul tau inca de aseara.
Bugnar semnul de recunoastere ar fi o super chestie
.... Tocmai vin de la Giulesti, unde as fi intrebat pe toata lumea daca scrie pe DC. Am facut pregnylul, iar maine comit a doua inseminare.
Alexia27 spune:
Oana, bravo fata mea! O sa fim la 4 zile distanta. Mult succes si sa auzim de okisori!
Eu ma consolez cu gandul ca mai fac si in decembrie o IA, ca luna asta nu cred ca am sanse. Am ovulat la aprox 36 de ore de la prima IA si la aprox 10 ore de la a doua. Si daca
de la prima erau prea bosorogi si cei de la a doua prea pustani...outul meu degeaba a facut streaptease printre ei, ca unii nu-si mai aminteau ce trebuie facut si ceilalti erau inca la gradinita ![]()

catty spune:
Fetelor, ma confrunt cu o situatie in care nu stiu ce sa zic. Eu nu am avut niciodata 2 zile la rand aceeasi temperatura. Ieri a fost 36.7 si astazi tot la fel. Poate luna asta este cea norocoasa?
DANA P astept cu nerabdare vesti de la tine.
M OANA lupta puiule cat de tin curelele ca apoi, daca simtim ca nu mai putem trecem la adoptie.
catalina
diciu spune:
MOana...succes maine la comitere!!!
Madana...da...pai m-a atras faptul ca e reprezentatie pe gheata...eu ador patinajul...asa ca am convins toata trupa...sotz(Liciu
)...si 2 grupe de fini sa mergem in gasca...
de 2 zile tin tratamentul pentru chlamidia
cu sumamned si doxicilina...si mi-e tare rau la stomac de la ele..
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
ingeras26a spune:
Fetelor,
Astazi, z37, am fost la ecografie transvaginala si rezultatele au fost:
"Uter ANF dimens normale, cav virtuala, endometru 12mm, ovare dimens normale cu foliculi de max 10mm..."
Dr mi-a spus ca el nu crede ca este sarcina pt ca nu a vazut nici un corp luteal mai baban si endometrul este cam subtire (daca ar fi fost sarcina, ar fi trebuit sa aiba cam 20mm), dar ca nu baga mana in foc. Este o posibila intarziere cauzata de stress...
In concluzie: asteptam si ne vedem iar de luni intr-o sapt...
Voi aveti idee, stiti cam cat tb sa fie endometrul la max 2 sapt de la conceptie? nu gasesc nicaieri pe net...
Cu multa speranta in suflet va multumesc tuturor,
Ingeras