Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-78

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Aoleouuu, am un proces de la ora 13 si eu stau pe DC.....
Alexia mie nu imi ies orele tale...., vezi ca pe seara intru sa-mi spui exact cand ai facut pregnylul si de ce spui ca ai ovulat la 10 ore de la a doua ISA.....
Diciu, Catty
Ingeras mai stii ce endometru ai avut la monitorizari? Daca nu e sarcina, endometrul ramane cam la fel ca-n ziua cu ovulatia, daca e sarcina creste............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Oana "Shi lupta, shi dai" . Vine ea si victoria. Tin pumnii sa fie una reusita de data asta

Alexia poate, de data asta e cu noroc. Si daca nu e sa fie in luna decembrie are Mosu grija.

Diciu pe gheata? Vreau si euuuuu. Numai ca eu am toate we super ocupate pana la sfarsitul anului. Poate cu alta ocazie.

Ingeras dragalas eu sper ca e bb-le timid si s-a ascuns. Nu stiu raspunsul la intrebarea ta dar, Oana, sau alte fete mai luminate ca mine o sa-ti raspunda cu siguranta. Tin pumnii.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Madana, esti o bomboana
Oana, iti explic acum, ca wk asta am seminar si diseara ma intorc tarziu: am facut pregnylul luni la 10,15 si ISA la 13,30.Pauza de prestare 2 zile juma. A doua inseminare a fost marti la ora 16,15. Pauza de prestare o zi. Ovulatia a fost marti pe la 12 noaptea. Sper ca am ovulat, ca nu am mai fost la eco dupa a doua ISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bugnar, super ideea cu semnul de recunoastere... ramane sa ne punem mintea la incercare, poate gasim ceva...ideeea se premiaza!. Aaaa, si vezi ca ti-am scris ceva pe la sfarsitul cap. precedent...

Picca, cred ca stiu ce vroiai sa-mi spui si nu-ti mai aminteai...cred ca era in legatura cu ziua de maine cand mai imbatranesc cu un an...ma insel?

Marrinuche, ti-am multumit si pe PM, iti multumesc si aici ca ti-ai amintit ca maine e ziua mea...

Simo, mi-as fi dorit mult sa te vad borto luna asta...si te-ai reapucat si de fumat...nici macar nu pot sa te cert, ai circumstante atenuante. Sper sa se regleze rapid CM-ul tau si sa vii cu vesti bune luna viitoare.

Oana, BAFTA maine!

Catty, mai ai un pic de rabdare cu temperatura... o fi simpla coincitenta. Oricum tin pumnii!

Gata, tre' sa fug sa cumpar tratatii pt. colegii de servici...intru mai tarziu, VA PUP!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Da, mai Amely, m-am reapucat dar, nu pt. mult timp! Pot sa-ti spun La Multi Ani de astazi? Sa-ti doresc sa vina BB mai repede si sa fii fericita pana la adanci batraneti?

Oanooo,dar nu mi-ai zis ce era asa de nasol, la valorile mele! Bafta multa maine! Sa fie cu norocel de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Onule, la monitorizari, exact inainte de ovulatie era 7mm, deci a crescut cu 5mm...adica 71.42% :)) dar daca nu vede nimic, nu cred ca este :( Succes la proces!
Nu sunt foarte suparata (inca) si incerc sa sper ca daca nu e acum, va fi curand, cand vrea Dzeu!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Amely si eu vreau sa-ti urez "La multi ani" si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca. Am vazut pozele tale abia azi, si sunteti amandoi f. draguti. Si eu cu al meu tot din liceu suntem impreuna.

(Diciu&Liciu&Gia) am vazut si pozele voastre si nu pot spune decat "Foarte tare frate!!!!" Pisicuta este o scumpa dar e cam timida cu (sau mi s-a parut mie?).

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

La multi ani, Amely! Fie ca bb sa fie cadoul de ziua ta si toate dorintele sa ti se implineasca!
Ingerasule, nu mai fii suparici, uite un pup de la mine . Se pare ca ti s-a intamplat cam acelasi lucru ca si Simonettei, pe care o pup deasemenea . Daca faceti analize + tratament adecvat eu zic ca bb o sa vina!
Catty nu te mai stresa din cauza temperaturii, tu ce lungime de CM ai?
Alexia27, inseamna ca daci ai resit la IA, bb are deja cateva zile! Bafta multa si tie!
Va pup pe toate

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Amely, La multi ani sanatosi, fericiti si iubiti si de acum incolo la fel, dar cu bb in familie!
Bubulina, nu am idee, atata timp cat dr nu stie ce sa zica, eu mai sper putin, dar nu prea mult, ca sa nu cad de sus

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ingerasule, tu se pare ca ai cu totul alte sanse decat mine! La mine endometru era ieri la fel ca la inseminare, pe cand al tau se pare ca de la ovulatie a mai crescut! E de bine Ingeras! Tzin pumnii!
Bubulina,

Mergi la inceput