Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-78
Raspunsuri - Pagina 5
catty spune:
MADANA, La Multi Ani pt sotul tau!!!!!!! Lasa ca investitia in anas pt Revelion este una fffffffffffffff buna. O sa ii poti spune ca isi va lua cadoul la cumpana dintre ani.
DICIULE, incep sa ma documentez si vad ca invat destul de repede. Citesc eu, invat de la voi si uite cat de repede ajungem si ginecologi, dar fara patalama
catalina
M Oana spune:
Madana inseamna ca petrecerea de Revelion din acest an, e cadoul tau de ziua sotiorului........

bubulina1 spune:
danap, imi pare rau ca si de data asta bb s-a fixat aiurea
. Iti doresc ca sa reuseasca tramentul si sa salvezi trompitza, iar daca v-ati hotarat pentru adoptie va doresc mult succes sa gasiti bebicul mult dorit care abia asteapta sa primeasca dragostea voastra!
Madana, merci de imbarbatare, si tu sa ai grija de al tau barbatel ca parca era ziua lui. La multi ani!!! Chiar daca nu a venit bb, important este ca va aveti unul pe altul si sa fiti sanatosi. Eu o sa am mult de tras cu al meu, e posibil sa fie necesara si o operatie, dar asta e alta poveste.
cami30, sanii pot fi durerosi datorita cresterii progesteronului. Poate e de bine, asa ca bafta!
"Speranta moare ultima"
cami30 spune:
Multam de raspusuri.. Nush ce sa spun da' nu am intalnit fenomenul asta pana acum la mine. EU banuiesc o dereglare dat fiind faptul ca ovarul a fost hiperstimulat ( de la mama natura, fara sa iau nimic).
Nu sper... ar fi prea frumos sa se intample asa repede. Si nici nu ma apuc sa caut simptome. Eh.. gata.. dispar iar, ca am reusit sa ma mai calmez in saptamana cat am stat departe de voi
pupici si...

cami
martha78 spune:
Offf, Dana cand citesc ce scrii parca ma vad pe mine... si eu la fel sunt...imi doresc sa fiu
dar in acelasi timp imi e teama sa nu patesc la fel ca-n trecut..vreo sarcina oprita in evolutie sau angulara ori o extrauterina
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
Carmen.cita spune:
OANA, nu ai inteles bine, eu nu am luat si estrofem si tinctura, am luat ori una ori alta... sunt eu excesiva, dar nici chiar asa... In ultimul timp insa m-am speriat de efectele estrogenului sintetic si mi-am propus sa nu mai iau decat tinctura. Apropo, ai grija cu tinctura de lemn dulce ca este mult prea puternica si am citit ca face ravagii in sensul ca daca iei mult timp ajungi la aceleasi efecte pe care le da estrofemul/cycloroginova etc.
M Oana spune:
Dana P uneori mi se pare ca, cel mai crunt lucru, este ca n-am vazut niciodata in viata mea un test clar cu 2 liniute, apoi ma gandesc la cazul tau si la cazuri mult mai crunte (primul copil pe care l-am iubit enorm a murit in somn la 8 ani, fara nici o explicatie, ceea ce m-a facut sa vad viata total diferit, dar la fel de frumos) si am invatat sa accept viata asa cum este
, sa fac slalom printre esecuri si nereusite
si sa adun din viata lucrurile frumoase care imi sunt menite........

Carmecitoo ma exprimai incalcit, dar exact asta doream sa-i punctez si eu, din proaspetele mele experiente, de la tine aflate: decat medicamente (estrofem) mai bine tincturi.
Cat despre lemnul meu dulce, apai eu am luat ieri vreo 20 de picaturi, in 2 transe si mai iau azi o transa de 15 picaturi, dupa care pana luna urmatoare ma opresc. Singurul meu stres e ca nici nu o sa simta organismul meu tincturile mele, mai ales ca vanzatoarea a ras cu lacrimi de mine cand a auzit ca vreau sa ma stimulez cu tincturi 2 zile, asa, ca sa ingras porcul in ajun.....
Cami te-am mai intrebat acum 3 capitole si te mai intreb si acum. De ce spui ca foliculul de 15 mm in ziua 8 era hiperstimulat, mai ales ca tu cam ovulezi in ziua 10-11. Pai eu am avut folicul de 13mm in ziua 8 si e foooooarte de bine, mai ales ca eu ovulez dupa ziua 12 incolo..............
Am uitat sa va spun ca mamica careia i-a murit copilul la opt ani, fara nici o explicatie medicala, la scurt timp a ramas insarcinata si a nascut un copil, care seamana izbitor de mult cu primul....... Cam asta e viata!!!!
piccaflor spune:
Bubulina multa sanatate sotului!...poate n-o fi asa rau acolo unde te muta si vei putea sa intri pe forum in continuare
Oana
...te imbratisez cu drag..
Olteancoooooooooooooo!!! unde esti?...na ca-ti fac o serenada,ca poate m-auzi si vii
catty spune:
Frumoase doamne,
Eu ma retrag incet spre casa. Daca organismul meu nu ma minte in noaptea asta o sa fie ovulatia. Cel putin asa vad eu lucrurile, si poate ca va fi de bine.
Sa aveti o seara linistita.
Va 

pe 
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
cami30 spune:
Oana, nu stiu sa-ti raspund de ce. Stiu doar ca si T la monitorizarea care am facut-o cu el si cel la care am fost luna asta mi-au spus ca ovarul arata a fi hiperstimulat pentru ziua 8, mai ales ca nu am luat nici un medicament. TU aveai foliculul ala cu sau fara stimulare? Iarta-ma da' am mai intrat asa doar ca sa citesc vestile proaste de pe aici si cred ca nu am fost atenta la intrebarea ta.
cami