Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-78

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Martha, toate cele care avem deja la activ o extrauterina o sa stam toata viata cu frica in san ca nu cumva sa o facem si pe a doua.
Oana, nu stiu nici eu ce sa spun cum este mai rau, sa nu ramai deloc insarcinata, ca in cazul tau si al multor fete, sa ramai si sa se opreasca din evolutie si sa te chinui cu chiuretaj sau dupa chiuretaj sau sa ajungi sa duci sarcina pana la capat dupa care sa-ti moara copilul la 6 zile , cazul unei verisoare, care a obtinut sarcina in urma celui de-al doilea FIV si i-a murit fetita din cauza neglijentei doctorilor.Oricum o iei tot este rau.Eu acum 2 ani dupa ce am avut ultima sarcina oprita din evolutie ma gandeam"Doamne daca e sa raman insarcinata sa duc sarcina pana la capat cu bine , daca nu sa nu mai raman deloc".Se vede treaba ca Dumnezeu n-a auzit ruga mea atunci de am ajuns acum in situatia asta.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Oana,eu nu am luat menogon, ci PUREGON si da, chistul gigant a disparut dupa o luna de AC, inainte de fericitul eveniment..
Si acum ma intreb daca daca nu au rams ceva urme de puregon de la stimularea din iulie de am ovulat eu asa fortos dupa AC, nu stiu exact, e doar speculatia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Nu, iubita mea, nu am luat nici un medicament, caci ma feresc de ele, ca de .
In ziua 8 un folicul de 15 mm e ca-n carti, deoarece el mai creste cam cu 2,5mm/zi si in ziua 10-11 ajunge la 20-23 mm, ceea ce e la fix..... Dar T poate a vazut el vreo forma mai altfel decat normalul, caci valoarea e foarte buna.........
Aysha ce bine imi pare ca ne citesti si ne spui din experienta ta Eu te-as trece la gravidutele de la inceputul capitolului, caci esti DE-A NOASTRA, desi nu ai scris la noi, dar esti curat endometrista prin studiu intens......
Cat despre confuziune, cerebelul meu mai da si erori......
Piccaflor te insotesc la plecari cu sorcova, caci textul ala il stiu pe de rost......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Amely iubita tot am senzatia ca am uitat sa-ti zic ceva...si m-am tot gindit, da' nu stiu ce tre' sa-ti spun...in sezonul asta, materia mea cenusie mai pleaca cu sorcova...dar uite,intre timp iti trimit
Andicu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

MOana, eu nu invinuiesc pe nimeni...dar, nu, nu am facut aceste analize hormonale! Nu la Cezara! Le-am facut mai demult, la alt dr. si Cezara s-a uitat peste ele, acum 9 luni, la prima noastra intalnire! Pun pariu ca ea nu mai stie nimic! Iar eu, dobitoaca de mine, credeam ca sunt si eu in evidenta ei cumva...chiar si numai in memorie! Asa cum am mai zis, nu invinuiesc pe nimeni, dar imi cam pierd rabdarea si increderea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Simonette nu mai fi trista...uite de la mine...tu imi trimiti in schimb un zimbet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Simo !
Madana, sa-ti traiasca sotiorul! La Multi Ani!si petrecere frumoasa !
Dana, vezi tu, din pct asta de vedere, eu ma simt usurata; am facut si a 2a nefericita de extrauterina si-am scapat de stres, vorba vine! am ajuns la concluzia ca tot la laparo ajungeam si as fi avut acelasi rezultat: trompa nr 2 infundata fara sanse de rezolvare. Daca asa mi-a fost soarta, am inceput s-o accept, ca si tine !
Mariaa28, week-end placut si petrecere frumoasa!

Feteloooor, multumesc inca o data de urari ptr verisoara-mea, si am niste emotiii, zau, parca nasc eu maine! daca la ea sunt asa, cand oi fi eu ca ea (da Doamne) ce-o sa ma fac?!!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Simonette, dar ce s-a intamplat de fapt? Dr.ta ti-a dat stimulare fara sa vada analizele? Ca eu nu inteleg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Simonette,cu riscul de a parea pisaloaga, e bine sa-i arati Cezarei de fiecare data analizele Are prea multe pe cap si e greu probabil sa le tina minte Eu, de ex., in afara de analize, o puneam de fiecare data sa se uite pe filmul de la HSG, poate o vedea ceva in neregula si a treia oara a spus ca le stie de data trecuta...Si a facut bine ca a inceput cu clomifenul pt stimulare, e nivelul de baza. Eu m-am simtit rau de la puregon, care e ff puternic
Privind in urma, cred ca reusita mea s-a datorat si faptului ca ovulasem foarte aproape de momentul contactului, poate chiar in acea dimineata, cine stie,si ovulul a avut timp sa ajunga in treimea superioara a trompei, unde are loc fecundatia...tot speculatie de-a mea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Picaflor,nici o pb. trimit acum niste zambete ca sa vedeti ce vesela sunt! Nu va faceti pb. pt mine, sunt OK!
Carmencita, Eu aveam pb. cu estradiolul deja...n-ar fi tb. sa-mi dea ova-mit, stiind lucrul asta! Poate nu si-a dat seama, nu stiu ce sa zic! Chiar ea a zis, ca nu stie de ce nu mi-a dat menogonde prima data! Asta e! E ultima luna in care ma mai stimulez/monitorizez/inseminez/stresez/cracesc la comanda!

Mergi la inceput