Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-78
Raspunsuri - Pagina 4
Tabitha spune:
Bravo, simonette: fa-l praf, ca sa ii fie gigeii morti de nerabdare mai ales luna viitoare , la urmatoarea incercare! PAi vrem miscare, fetelor, nu atipeala. Stiti bancul lu loto? Un tip se roaga la D-zeu: Ajuta-ma, Doamne, sa castig si eu la loto.... Azi asa, maine asa, in fiecare zi se ruga. La un moment dat aude o voce: te ajut, dar joaca si tu macar o data!
Deci, la treaba, fetele, ca ne asteapta bebeii nostri pe undeva si trebuie sa dam de ei, sa ii ajutam sa gaseasca drumul spre casa.

Tabi
catty spune:
DANA P imi pare rau ca va trebui sa faci "munca in folosul comunitatii". Dar lasa ca trece si astezi si vei vedea ca pana la urma totul se va rezolva cat se poate de bine. Iti promit solemn ca daca la mine tratamentul dat de medic da roade ti-l dau pe PM sa il incerci. Oricum rau nu are cum sa iti faca. Bine?
NUMEIOANA cred ca trebuie sa asculti de ce ti-a spus Ingeras26a, mergi si fa un eco si asa o sa te edifici asupra problemei.
M OANA, unde esti fata frumoasa? Ne-ai parasit?
SIMONETTE sa inteleg ca in seara asta o sa vad focuri de artificii pe cer? Spor la treaba. Este fantastic sa faci plostioare cand vrei tu nu numai la ovulatie.
catalina
Madana spune:
Bubulina gospodina ai grija de sotior sa se faca bine. Cat despre servici sper sa nu fie chiar asa rau cum spui, si sa mai poti intra totusi din cand in cand si pe la noi.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
cami30 spune:
Fetelor ce spuneti despre sani tari si durerosi? Voua cand vi se intampla? Mie mi se intampla de obicei cand am perioade mai lungi fara sex insa de data asta s-a intamplat de fix a doua zi dupa ovulatie. E prea devreme sa fie PMS asa ca nu stiu cum sa-mi explic fenonemul. De obicei mi se intarea un san si ma durea, de data asta ma dor amandoi. Nu vreau sa sper la bebe pentru ca am facut sex in ziua 9 si am ovulat in 11.. Oricat de fortzoshi or fi fost gigeii sotzului meu nu vreau sa sper ca au trait asa de mult ca sa ajunga la ovulul meu. Sunt in ziua 8 DPO si tot ma dor sanii.
cami
ingeras26a spune:
Cami, si ce daca ai facut sex in z9 si ai ovulat in 11? Este ff bine...pt fetita :))
Bafta multa!
Ingeras
catty spune:
CAMI30 nu stiu ce sa iti spun apropo de durerea de sani. Stiu insa ca in conditii "bune" gigeii pot trai si pana la 5-6 zile, asa ca nu este imposibil.
Am uitat sa va spun, am mai pus in aplicare si altceva. Dupa stat cu picioarele pe pereti si cu perna sub popou, mi s-a recomandat sa fac o baita calduta si sa stau in apa cateva minute pt ca ii ajuta pe gigei sa fie mai vioi si ii impinge spre "adancuri", mai ales ca mnealor mor numai la temperaturi ale apei de 80-90 grade .Mama ce poetesa sunt de la o vreme. ![]()
catalina
M Oana spune:
Catty aici sunt si vreau sa-mi deschid bratele pentru Simonnica, deoarece se afla intr-un moment dificil....
Scumpa mea, stimulara prescrisa de Cezara este ca in carti, ea nu a gresit cu nimic, poate doar daca nu ti-a facut niste analize hormonale inainte de stimulare, sa vada cum stai cu LH-ul, estradiolul, FSH-ul si in functie de analizele hormolnale sa-ti prescrie doza necesara pentru stimulare. Ai facut hormonalele din ziua 3 ? Cum au iesit?
Carmecitaaa atunci cand se stimula si lua si estrofem stiu ca avea endometrul mic, dar consuma tinctura de marar de care am vorbit acum 2 capitole pentru a ajuta endometrul sa creasca.
Despre menogon stiu ca proaspata graviduta Aysha s-a trezit cu un chist de 5 cm, care ulterior a disparut........
Poate poti vorbi cu Cezara sa iei tincturi in loc de menogon si estrofem si chiar sa faci analiza estradiolului in ziua 3 sa vezi cum stai cu estrogenul care determina cresterea endometrului.
Cat despre duphaston stiu ca si Danutza a facut ieri 3 injectii cu progesteron pentru a i se declansa ciclul in urmatoarele 3-5 zile.
La monitorizarile fara stimulare ce valori aveai?
Iti pun multe intrebari, dar vreau sa te ajut sa-ti faci un nou plan de atac, pe langa cel cu adoptia, care este un pas foooooarte bun! 

Lucky vad ca ii punem cam aceleasi intrebari fetei noastre........

Cami pe mine sanii ma dor numai dupa ovulatie, caci atunci organismul secreta progesteron in forta. Eu am dureri de sani pana in ziua in care imi vine CM-ul, asa cum temperatura mea bazala ramane 37,2 pana in ziua cu invazia, desi dupa carti, daca nu e bebic, temperatura scade cu o zi doua inaine.... Fiecare organism cu obiceiurile lui.....
diciu spune:
Cattyiubita...merci de sfaturi
...sunt binevenite...deocamdata o sa termin tratamentele ce mi-au fost prescrise de medic...pentru ca...pentru majoritatea am facut deja tratament...mai am doar pentru chlamidia...si apoi voi repeta iar toate analizele sa vedem ce-a iesit...si daca nu...abia atunci o voi lua de la capat..
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Madana spune:
Cami asculta-le pe Ingeras si pe Catty ca adevar graiesc. Si eu cred ca doua zile nu e prea mult. Sper sa fie bb. 
Tabitha

Gata pe ziua de azi. Ma duc acasuca sa-l sarbatoresc pe izbitzelul meu de sotior. Pana la urma banii de cadou i-am dat pt. un avans pt. Revelion, asa ca nici pulovaras nu i-am mai luat (nu m-am incadrat in buget
).
Va pup dulce si ne "vedem" maine.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
piccaflor spune:
Simonette iubita
...imi pare tare rau...dar in acelasi timp ma bucur ca nu te lasi descurajata
...Felicitari pt decizia voastra!...noi mai incercam citeva luni dupa care ne vom indrepta si noi pasii catre adoptie...si daca intre timp vine bebe,oricum al 2-lea copil il vom adopta...
Diciule
...scumpa fa-te bine repede
...
Galina sa-ti traiasca puiutul si sa-l iei cit mai repede acasa...va pupic pe amindoi
...
Bugnar scumpa doua felii cu dedicatie pt tine
...
Catty berbecii nu prea seamana cu berbecutele![]()
Pup toate fetele fara exceptie