Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-78
Raspunsuri - Pagina 3
ingeras26a spune:
Bubulina, imi pare tare rau...sanatate multa sotziorului si bafta in noul loc! Lasa, ca poate nu e dracul chiar atat de negru...si reusesti sa intri sa ne dai vestea cea buna! 
Simo, felicitari pentru decizia luata! sigur va veni bb!
Catty, stai linistita ca poate era azi atat temp si maine creste! Succes si da-ne veastea buna luna aceasta! 
Fetelor, pe mine ma cam dor ovarele, asa, ca la ovulatie 
ce naiba se intampla?? ca doar nu ovulez in z36!
Ingeras
mirelas76 spune:
fetelor capul sus ( macar cat de cat..)!
Aysha a reusit si Poliana la fel ( a scris la "dereglare sau bebe" ).
Astea da vesti bune!!
dana p. spune:
Buna fetelor!!
N-am fugit nicaieri , din pacate, astept ziua de maine sa vedem unde s-a ascuns embrionul ala obraznic, care n-a vrut sa coboare in uter
.Sa vad ce tratament mi-o da sau ce mi-o face , habar nu am , dar acum sunt cam indiferenta ca oricum pe cale naturala nu mai am curajul sa incerc sa raman insarcinata.
Simonette , vad ca si tu ai luat aceasi decizie ca si mine si din ianuarie demaram impreuna pentru actele de dosar
.
Andicu sa-ti traiasca finuta sau finutul( na ca nu mai stiu
)
Dana
Poze
numeioana spune:
Sunt deceptionata....ca nu stiu ce se intampla. Autati-ma, va roooooooog!
Tocmai ma laudam ieri, alaltaieri ca am avut ovulatie ca la carte, in ziua a 14-a. Asa imi arata fertility friend. Azi, dupa ce am introdus temperatura, ieri era 37.1, azi 37, nu mai apare in chart ovulatia. Sa inteleg ca scaderea temperaturii a dus la acest rezultat???
scriu aici temperaturile anterioare:
ziua 9 - 36,9
ziua 10- 36,9
11 - 36,8
12 - 36,8
13 - 36,9
14 - 37
15 - 37,2
16 - 37,2
17 - 37,1
18 (azi) - 37
Sa-mi fac griji? Inseamna ca ovulatia nu s-a produs??? Sunt speriata!!!
POZE
Ioana
ingeras26a spune:
Numeioana, stai linistita scumpa, mai bine, ca sa fii sigura, du-te si fa-ti o eco si vezi ce e pe acolo. Ar trebui sa ai foliculi cu aspect postovulator acum daca ai ovulat. Este cel mai sigur.
Ingeras
simonette spune:
Lachione,ma lasi asa in ceatza? Zi-mi si mie efectele alea negative!!! Hai...c-astept!
Si, ma rog, ce analize hormonale tre sa fac, si cand? Parc-as fi incepatoare!
catty spune:
DANA P poate ca embrionul este bine mersi in uter si nu vrea sa se lase vazut.
INGERAS26A si BUBULINA1 nu imi fac asa mai griji pt temperatura, mai ales ca ieri am uitat sa o iau, dar oricum stau linistita pt ca am vazut ca am ovulatie si ca pana la urma daca vrea Dumnezeu totul va fi bine. Oricum ma surprind si pe mine de cat de bine stau cu moralul.
BUBULINA1 imi pare rau ca sotul tau este bolnav si ca vei fi mutata in alta parte. Poate ca vei reusi din cand in cand sa intri si pe la noi.
DICIULE mai de ce nu incerci si cu colposeptine timp de 10 zile cate unul seara? Nu am retinut exact ce ai, dar medicamentul asta este bun pt vaginite, candidoze si alte alea ca infectiile, si daca il "asezonezi" cu ketonal supozitoare (2 pe zi) timp de 5 zile nu o sa mai ai probleme. Cel putin eu asa am inteles de la ginecologul meu. Nu te supara daca iti dau sfaturi, dar trebuie sa faci ceva sa scapi de toate infectiile astea.
catalina
dana p. spune:
Offf... Bubulina, uite niste 
de la mine sa-ti treaca supararea si sa se faca bine sotiorul.
Si eu am primit o veste proasta acum ,cica de saptamana viitoare trebuie sa muncesc ore suplimentare pentru niste inventare

Dana
Poze
simonette spune:
,
si iar
, asta insemnand: multumesc, multumesc si iar multumesc, pt tot sprijinul si toate incurajarile voastre!
Partea buna e ca asta seara....

Vor iesi niste scanteeiii! Bietul, barbatelul meu, cat l-am chinuit eu pe el de frica sa nu-l clintesc pe bb! Dar asta seara...ma revansez, cum stiu eu mai bine!
Iar maine, ma si vopsesc!
dana p. spune:
Nu-i in uter Catty degeaba

.Dupa atatia ani si dupa experiente cu sarcini pierdute +extrauterina la activ ma cunosc atat de bine ca eu ma duc la doctor sa-mi confirme doar ceea ce stiam deja.
Va pupacesc
Dana
Poze