Belgia (2)
Raspunsuri - Pagina 3
danyelana spune:
Buna fetelor,
Asa cum va spuneam in mesajul trecut, duminica 30 oct. s-a deschis o noua biserica romaneasca la Aalst. Am fost si noi la slujba si pot afirma ca a fost foarte frumos. Preotii, sunt doi, sunt tineri si deschisi, vorbesc pe intelesul tuturor. Am putut sa ma simt ca in tara
.
Normal biserica se adreseaza romanilor din Flandra dar este deschisa tuturor celor care simt nevoia sa mearga in casa Domnului.
Sper ca datile urmatoare sa fim mai multe.
Pupici si sa aveti numai soare in suflet.
Daniela
Dumnezeu sa ne ajute la toti
ardeiash spune:
Daniela, cum se poate ajunge la Aalst? eu locuiesc de curand in Bruxelles, as vrea sa ajung acolo, dar habar n-am cum.
multumesc anticipat
s-auzim numai de bine!
danyelana spune:
Buna,
Daca vrei sa mergi cu trenul este direct din Bruxelles (saptamana trecuta era foarte ieftin ca era nu stiu ce aniversare), sau cu masina pe E40. Nu este foarte greu de gasit. Daca vrei ii cer sotului adresa exacta si ti=o trimit.
Pupici.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
ardeiash spune:
danyelana multumesc, astept si adresa.
ce-ati facut fetelor de haloween? cum ati petrecut? eu am primit doar o singura "ceata" de copii . am fost ff dezamagita caci mi-am cumparat o graada de bomboane.
s-a facut din nou frig la bruxelles, ma tem ca nu va mai fi cald pana la vara....
o seara buna in continuare!
s-auzim numai de bine!
mieke spune:
Buna dimineatanu am mai intrat de ceva vreme,ce mai faceti?
Vergi,la noi nu vin copii pentru bomboane,nu se tine Haloween-ul pe aici.Va pup
ardeiash spune:
pacat mieke,
cum e vremea pe la voi? aici e ff rece si iese soarele doar sa te pacaleasca sa te imbraci mai usor.
nu stiti , scoala incepe luni sau.....?
s-auzim numai de bine!
ardeiash spune:
am uitat sa intreb , ce antivirus folositi voi? eu am norton si nu's ce naiba imi tot blocheaza anumite site-uri, de nu's ce sa ma fac cu el.
s-auzim numai de bine!
ardeiash spune:
fetelor, de ce merge asa greu belgia, am vazut la americance peste 50 de liste de discutii, le admir!
s-auzim numai de bine!
mieke spune:
Buna dimineata,ce faceti fetelor?
Eu ma apuc de curatenie,dar am o lene.....!Vergi cred ca la noi merge mai greu pentru ca suntem si putine.Nortonul sa stii ca blocheaza diferitesitez-uri,eu am altceva,habar nu am cum se numeste.Ma duc ca fiica-mea roade tot pe aici,vrea sa scrie si ea citeva rinduri.
ardeiash spune:
baietelul meu mi-a ros cablul de la mouse si ma-ntrebam de ce nu mai merge. a ta tot asa face?
s-auzim numai de bine!