Belgia (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simone_be spune:

buna seara!
de haloween noi n-am facut nimic deosebit, desi am vazut ca multi si-au "decorat" casele cu dovlecei, panze de paianjen, schelete ... pe mine ma amuza astfel de chestii. imi place ca aici oamenii incearca sa se adapteze oricarui "eveniment": de sf valentin ii vezi agatandu-si la fereastra inimioare, de pasti pun in geamuri iepurasi din plus, de craciun aproape fiecare usa are o coronita de brad...
totusi, cei care-i cunosc eu, nu prea dau doi bani pe sarbatoarea de haloween, ei o vad ca pe inca un alt "americanism" si-s cam contra... de ce oare? nu prea stiu sigur, poate ca se simt "amenintati", cine stie (?!)... de aceea poate, wallonii nu prea cunosc engleza si au dificultati sa o invete, dar si parca fac totul pt a nu reusi... aici, in wallonie, aproape totul este in franceza (stiri, filme, ziare etc.). chiar si atunci cand li se da "posibilitatea" de a asculta in engleza, evita. de exemplu, noi cand mergem la kinepolis, avem de ales intre o OV (original version) sau VF (version francaise) si ghiciti ce alegem? eh, bineinteles, sala cu filmul in VF ...in fine... oricum nu cred ca lucrurile se vor schimba prea curand in wallonie...
à propos de antivirusi... eu am un AVG Free edition. interesant e ca ai posibilitatea de a-l actualiza gratis zilnic, (ceea ce e f important pt ca aproape in fiecare zi apar virusi noi) si cred ca se poate descarca direct de pe internet (noua ni l-a instalat un prieten)...
noapte buna!
numai bine!
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Fiica-mea este interesata doar de pixuri.Norocul meu ca nu am fire la mousse si la tastatura.Cit de mare este baiatul tau Vergi?fiica-mea are 10 luni.O las acumum sa va scrie si ea citeva litere;Nu vrea,ea doar a vrut sa bata in tastatura de-mi deschide alte ferestre.Va pup,week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mieke: fiu meu are 6 anu , dar nu's ce are ca a ros si bila de la mouse si firul. uite nu mi-a dat prin cap sa iau fara fir.

simone be : bine , si antivirusul asta pe care-l folosesti e bun , sau doar pentru ca e free -l folosesti?

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simone_be spune:

disperata: pai il folosesc pt ambele motive: pt ca nu trebuie sa platesc pt "updates" si pt ca este un anti-virus bun (e marca grisoft - producator recunoscut).
in plus, actualizarile sunt fff importante (prin actualizari, anti-virus-ul "captata" noi "vaccinuri" contra noi virusilor care apar zilnic)...

Mergi la inceput

da, bineinteles ca stiu asta, dar eu am intebat pe mai multi si mi-au zis ca norton ar fi cel mai bun. eu am norton si acum sunt blocata pe mai multe site-uri

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Daca sunt Mihaele si Gabriele printre noi vreau sa le spun la toate " La multi ani" si tot ce isi doresc.

Pupici

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

toate cele buna si sanatate, sanatate, sanatate le doresc si eu!

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

buna fetele!

ce vreme frumoasa e la bruxelles! pe la voi cum e? de obicei , in noiembrie e asa de cald tot timpul?dar iarna cum e? nu stiu ce trebuie sa -mi cumpar pentru la iarna, pulovere mai groase, geaca groasa din fas sau ceva mai lejer? vad ca e cand ff frig, ca iarna la noi, cand iese soarele.

nici nu mai stiu cum sa-mi imbrac copilul la gradinita dimineata.

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

v-am indus in eroare. de dimineata, devreme cand am scris mesajul era frumos aici, acum e frig ca-n decembrie in romania. of, nu-mi place deloc frigul. astept sa mai cititi forumul! pa

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eckho spune:

Vergi, si pe aici e la fel. Cand e cald cand e frig. De nu mai stii naibii cum sa te imbraci. Eu am tras un frig ieri... Ca m-am uitat pe geam si am vazut soare si am crezut ca e cald ca alaltaieri. Si mi-am luat fusta, ciorapi subtiri si sacou Da' a fost frig ca iarna. Am dardait toata ziua.
Eu zic sa-ti cumperi de toate ca o sa ai nevoie de ele

N-am mai scris ca am fost cu munca. Si weekendul trecut am fost la Budapesta. Super mishto orasul. Am zis ca ne mai ducem. Da' scump rau la haine si electronice. Mai scump decat Londra. Pai o haina la Marks&Spencers in Londra e 79 de lire adica 117 de euro si la Budapesta era 38.000 de forinti care vin vreo 150 de euro.
Aici nu m-am uitat sa compar da' cred ca sunt si mai ieftine.
Da' in rest e super. Restaurantele, mancarea nu sunt scumpe rau. Si e imens, si numai strazi largi si lungi cu cladiri vechi. Se merita. Am fost cu Wizzair si nu ne-a costat f mult drumul. Si a fost mai confortabil decat ne asteptam.

Va pup.

Mergi la inceput