Belgia (2)
Raspunsuri - Pagina 11
ardeiash spune:
deci, trebuie sa inteleg ca exista doar artificii si daca nu-ti faci atmosfera singur, nu ai bafta de un rev frumos.
aveti idee, in fiecare an se intampla asta la mont des arts, grand place? pot sa citesc pe vreun site unde vor fi? in romanai sunt si concerte gratuite in pietele mari. aici nu va fi nicaieri? of... baietelul meu nu suporta sa dosrma fara noi, asta e problema noastra. deci la restaurant nu putem merge...
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
bine ati venit fetelor pe forum! deci suntem mult mai multe! e cool! vad ca din brussel sunt ff multe, asta inseamna ca vom putea sa ne intalnim usor, daca doriti.
ardeiash spune:
country girl: ce vrei sa spui cu oras brussel, judet belgia. ai nascut in belgia si romania ti-a eliberat certificatul de nastere, ca nu prea inteleg!!??
simone_be spune:
ina are dreptate: --- in cazul in care se transcrie un certificat de stare civila procurat din strainatate, în rubricile referitoare la "localitatea" se trece denumirea localitatii, asa cum rezulta din actul prezentat si din traducerea legalizata, iar in rubrica
"judetul" se trece "tara" unde a fost inscris, barandu-se cu o linie orizontala cuvantul "judetul" --- cu cat am studiat in ultima vreme legea privitoare la actele de stare civila, mai bine ma faceam jurista
roxana, multumim ca ni te-ai alaturat!
o zi buna tuturor!
simone_be spune:
quote:
Originally posted by disperata
deci, trebuie sa inteleg ca exista doar artificii si daca nu-ti faci atmosfera singur, nu ai bafta de un rev frumos.
din pacate, asta cam asa e...
country girl spune:
quote:
Originally posted by simone_be
ina are dreptate: --- in cazul in care se transcrie un certificat de stare civila procurat din strainatate, în rubricile referitoare la "localitatea" se trece denumirea localitatii, asa cum rezulta din actul prezentat si din traducerea legalizata, iar in rubrica
"judetul" se trece "tara" unde a fost inscris, barandu-se cu o linie orizontala cuvantul "judetul" --- cu cat am studiat in ultima vreme legea privitoare la actele de stare civila, mai bine ma faceam jurista
o zi buna tuturor!
Simona, corect! Doar ca n-au barat judetul Suntem de coma lumii. Noroc ca folosim alternativ certificatele de nastere, ala romanesc in Romania, p-alalaltu' pin Ioropa.
Disperata, atmosfera cauti? Pai aia latino o gasesti prin Ixelles pe la portughezi si africani. La "bastinasi" atmosfera consta intr-o masa copioasa servita in maxima liniste la restaurant sau acasa.
poze cu "Zmeoaica"
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by country girlquote:
Originally posted by simone_be
o zi buna tuturor!
Simona, corect! Doar ca n-au barat judetul Suntem de coma lumii. Noroc ca folosim alternativ certificatele de nastere, ala romanesc in Romania, p-alalaltu' pin Ioropa.
Disperata, atmosfera cauti? Pai aia latino o gasesti prin Ixelles pe la portughezi si africani. La "bastinasi" atmosfera consta intr-o masa copioasa servita in maxima liniste la restaurant sau acasa.
Ina
poze cu "Zmeoaica"
nu prea am inteles ce-ai vrut sa zici! eu vroiam sa am parte de un concert in aer liber, artificii... etc... atmosfera generala cool, intr-un cuvant. nu exista nicaieri in brussel asta de rev?
valer_01 spune:
Eu am fost anul trecut la Grand Place, la miezul noptii si era asa plin de lume pentru ca toti sperau, pana in ultimul moment, ca va fi focul de artificii. N-a fost, insa la 12.00 noaptea toti au sarbatorit cu sampaniile aduse cu ei si auzeam toate limbile straine pe langa mine. Dar de pe net aflasem ca este organizat si un spectacol, nu-mi amintesc unde, dar nu asa departe de centru, si acela a fost anulat. Oricum, puteti citi pe net-noi am cautat cu un cuvant cheie -feu de artifice de Nouvelle Année+spectacle si asa am aflat de el.
Disperata, daca vii in Grand Place in noaptea de revelion, sper sa ne intalnim sa ciocnim sampania impreuna. Si celelalte fete care vor veni, pentru ca eu sigur voi fi acolo. Anul asta nu mai ratez focul de artificii.
pupici
danyelana spune:
Fetelor la voi a venit Mos Nicolae sau nu ati fost cuminti?
Pupici.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
Bepii spune:
Dragele mele, bine v-am regasit !!!
Mi-a trebuit ceva timp pana am recuperat cu cititul pe acest forum. Ma bucur ca ne-am inmultit intre timp. Ce active ati fost in ultima vreme
Daca vroedata ve-ti lua hotararea sa ne intalnim, eu subscriu fara nici o ezitare. Ard de nerabdare sa va cunosc .
Am citit cu mare atentie subiectul despre certificatul de nastere si schimbarea pasaportului si pot spune ca sunt complet in ceata. Va rog din suflet ajutati-ma cu niste informatii clare. Situatia mea este urmatoarea: la inceputul lui februarie 2006 pasaportul meu expira. Pentru asta am sunat la consulat sa intreb ce am de facut; merg in tara sau mi-l pot schimba aici? Mi s-a spus ca daca nu mi-am facut transferul de adresa e mai complicat si ar fi mai bine sa merg in tara. Transfer inseamna ca dupa casatorie (a avut loc in Belgia) trebuia sa merg personal (sau sa deleg pe cineva) la primaria de unde am plecat si sa declar ca nu mai locuiesc acolo ci in belgia si implicit trebuia sa vin cu acte, traduceri, etc. Eu n-am stiut acest lucru si inca mai sunt in posesia buletinului romanesc desi am acum si ID-ul belgian galben valabil pe 5 ani. Problema mea este urmatoarea. Cand o sa trebuiasca sa completez acel formular de la pasapoarte ce adresa sa trec ca in Romania nu mai am nici o adresa caci casa am vandut-o. Apoi certificatul de nastere; nu-l mai am pe cel original, mi l-au oprit la primarie. Oare am nevoie pt.schimbarea pasaportului de certificatul de nastere? Ce sanse am in cazul asta? A fost cineva in situatia mea? Ce-ati facut?
Eu sper sa reusesc sa obtin certificatul inapoi dar daca nu pot si mi se da doar copia, oare o s-o primeasca cei de la pasapoarte?
Ma framant si deja am intrat in panica. Orice informatie de la voi va fi bine-venita.
Si inca ceva: Doamna de la consulat mi-a spus (le telefon) ca daca as vrea sa schimb pasaportul aici va dura cam 3 luni. Ar fi o problema daca obtinerea pasaportului dureaza mai mult decat termenul lui de expirare?
Va doresc tot binele din lume.
Pupici,
Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta